thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Voor de zwangere buik

Wanneer je zwanger bent verdient je zwangere buik wel wat extra aandacht. De buik groeit en de huid rekt op, waardoor het belangrijk is deze goed te verzorgen. Op deze pagina vind je producten die jou helpen bij het verzorgen van jouw zwangere buik. Lees meer >

Sortering

Per pagina
Uitgelicht
Huidproblemen
Ingrediënten
Cadeaus
Categorie
Prijs
Merk

Waarom extra verzorging voor je zwangere buik?

Je lichaam ondergaat tijdens de zwangerschap enorme veranderingen en je buik groeit natuurlijk mee. De huid rekt op en kan soms gevoelig en droog aanvoelen. Je kunt de huid van je buik zacht en elastisch houden door dagelijks bijvoorbeeld een buikolie of buikcrème op te smeren. Deze producten kunnen helpen bij het voorkomen van striae en ondersteunen herstel van de huid na de bevalling.

Verzorg je zwangere buik

Om de huid elastisch te houden en striae te voorkomen, is het ontzettend belangrijk de zwangere buik goed te verzorgen. Ondersteun de huid op een natuurlijke manier door middel van bijvoorbeeld een buikolie of buikcrème. Verwen je buik en natuurlijk jezelf met deze heerlijke producten en geniet van een stralende huid!

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.