thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Zomertips deel 2!

0
Zomertips deel 2!

Een hoop mensen weigert hun haar te verven vlak voordat zij op vakantie gaan. Ze zijn bang dat de kleur van het haar te snel veranderd. Je haar verven voordat je op vakantie gaat kan echter prima, je moet het alleen wél goed verzorgen.  Dat is goed nieuws, want je wilt er natuurlijk op je best uitzien wanneer je op vakantie bent, en je zo lekker mogelijk voelen.

Verven vlak vóór je vakantie? Ja!

Waar je voor kunt kiezen, is om je haar voor je vakantie een tint minder licht te kleuren of te blonderen dan dat je normaal zou doen. Omdat het haar door de zon bleker wordt, anticipeer je op deze manier op een té lichte coupe. Vervolgens kan je na je vakantie altijd nog voor die tint lichter gaan. Je kan ook wél voor de gewenste kleur gaan, maar dan zal je moeten accepteren dat het na je vakantie wellicht nog een stuk lichter is. Houdt er ook rekening mee dat je huid bruiner wordt en het contrast met je haar daarmee ook nog groter wordt. Weet je van jezelf dat je erg bruin wordt? Pas dan op mer té lichte tinten! Ga direct ná je vakantie naar de kapper voor een 'touch up' die ervoor zorgt dat je haar tussen kleurbehandelingen mooi blijft.

Bijpunten: zeker in de zomer!

Ja haar bijpunten zou je eigenlijk sowieso elke anderhalf á twee maanden moeten doen, ook als je het lang wilt laten groeien. Niet-bijgepunt haar splijt en als je dit niet regelmatig doet zal er alleen maar méér afmoeten. Zeker in de zomer wanneer je haar extra droog wordt, is het aan te raden om dit met regelmaat te doen. Een halve centimeter eraf is meer dan genoeg als je dit regelmatig doet! Wees niet bang om écht duidelijk met een kapper te overleggen hoeveel eraf gaat, en zorg dat ze dit van te voren laten zien.

Beach look

De beacht hair look is populair. En terecht. Goed verzorgd haar ziet er na één dagje zon, zee en strand vaak heel nice uit en het blijft nog goed zitten ook. Goed voor je haar is het echter niet, dat merk je wel wanneer je meerdere dagen achter elkaar gaat zwemmen zonder het te wassen en je haar op stro gaat lijken. Was daarom altijd je haar na het zwemmen, want de beach hair look creëer je namelijk ook op een veilige manier! Hier zijn namelijk tal van producten voor!

 

Reactie plaatsen
toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.