thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Nieuw op Salontopper: de Salontopper BLOG!

8
Nieuw op Salontopper: de Salontopper BLOG!

Hallo daar!

Welkom op onze nieuwe blog! En dan bedoelen we niet deze blog die je nu leest, maar de hele blog in het algemeen! Vanaf deze plek zullen we vanaf nu tips, trends, reviews, gebruikerservaringen, lifestylenieuws en nog veel meer met jullie delen! Houdt de blog daarom goed in de gaten en maak ook als eerste kans op het winnen van onze actie's!

Om dat laatste punt kracht bij te zetten kiezen we een extra winnaar voor onze 'win je favoriete product'-actie! Laat daarom in de reactie's weten wat je favoriete product is, en maak dubbel kans!


reacties (8)

De volume shampoo van redken lijkt mij goed. Ik heb dun en futloos haar. Daarom wil ik deze wel eens proberen!

Door op 21-09-2017

Hoi girls!

Ik heb bij Salontopper gans de collectie van Redken ' diamond oil glow dry' gekocht. Zeker een aanrader!
Eerst gebruik ik de scrub van de reeks, deze zorgt ervoor dat mijn haar gepolijst wordt, achteraf zie je duidelijk een stralende glans op je haar.
Nadien was ik mijn haar met de shampoo en de conditioner, deze geven je haar een frisse geur, bovendien is mijn haar nadien zijde zacht.
Tot slot gebruik ik olie van het gamma, deze doe je eerst op nat haar en nadien nog een beetje op je droog haar.

En voila, mijn haar ziet er stralend uit!
Vandaar mijn favo producten! Uiteraard sta ik ook open om iets nieuws te proberen, ik ben met alle producten blij voor lange, bruine lokken!

Tevens hoef je ook niet lang te wachten op je bestelling. Reeds 2x besteld en steeds netjes de dag nadien mijn pakket ontvangen, wat een service! Bovendien antwoorden ze super snel op alle vragen via Facebook.
Doe zo verder!

Door op 21-09-2017

Onlangs heb ik een aantal producten van Sebastian besteld waaronder ook de potion 9 lite. Dit is voor mij echt een wondermiddel. Wat ik ook probeerde, hoeveel mousse en haarlak ik ook gebruikte het bleef nooit in model. Maar door mijn haar te stylen met potion 9 lite blijft het eindelijk zitten zoals ik dat wil. Een mooie slag en een volle bos en dat wel 2 dagen lang. Ik ben verslaafd!!!

Door op 22-09-2017

Al 2 keer de clear blonde zilvershampoo gekocht. Doet goed zijn werk! Ook de fudge wax is super. Ik ken de producten via mijn kapper maar vindt het fijn dat ze bij jullie goedkoper zijn!

Door op 26-09-2017

Sugerbearhair besteld & super service ! goed aangekomen love iT beste site ooit ❤️❤️❤️

Door op 26-09-2017

Met geblondeerd haar is een gele gloed toch wel je grootste vijand! Daarom is de zilvershampoo van Fudge mijn allergrootste vriend! Een van de enige waar de gele gloed echt weg blijft!

Door op 26-09-2017

Heel tevreden over de zilvershampoo van Fudge, toen ik nog in de kapsalon werkte gebruikten we altijd Fudge en de zilvershampoo ben ik altijd blijven bestellen voor thuis! De meest sterkte zilver shampoo die ik ken!

Door op 27-09-2017

Mijn absoluut favoriet is macadamia nourishing moisture oil treatment 125ml
Ik heb dik haar wat helaas snel droog word dit houdt het pluisvrij en heerlijk zacht kom daarom graag een kansje wagen ook op facebook geliked en gedeeld openbaar ♥️

Door op 28-09-2017

Reactie plaatsen

Blog


Fleur van Aggelen

Fleur van Aggelen

Beautywatcher. Aspirant blogmeisje. Houdt van katten, haken, cocktails en jaren '70 disco.

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.