thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

De beste kerstcadeaus voor haar

0
De beste kerstcadeaus voor haar

Volgende week geven we een aantal suggesties voor kerstcadeaus voor hem. Maar nu zijn eerst de dames aan de beurt! Moet je een cadeautje fixen voor je oma, moeder, nicht, zus, dochter of partner? We helpen je een handje met onderstaande ideeën voor cadeaus waarmee je sowieso een hit scoort!

Joico geschenksets

De producten van Joico staan voor kwaliteit, respect en integriteit. Door gebruik te maken van de beste ingrediënten, ook al moet dat soms van ver komen, waarborgt Joico een superieure kwaliteit voor hun verzorging,- en stylingsproducten. Sinds kort biedt Joico duopacks aan van vijf van hun bestlopende lijnen. Het gaat per lijn om 500ml varianten van de shampoo en de conditioner. Klik door op de producten voor meer informatie over het betreffende product!

Krultangen

Welke vrouw wil nou niet een grote bos met krullen? Met een krultang kun je de plank niet misslaan. Het soort krultang dat je nodig hebt is afhankelijk van het haar van de gebruiker, haar wensen qua krullen en het gebruikersgemak waar je voor wil kiezen. Voor meer advies check je het krultang-gedeelte van onze website of de betreffende producten zelf.

Stijltangen

Voor stijltangen geldt hetzelfde als voor krultangen: welke je nodig hebt is afhankelijk van meerdere factoren. Hoe dan ook, elke zichzelf respecterende vrouw heeft een goede stijltang. Hetzelfde geldt voor een krultang overigens. We dragen iedere dag andere kleding, waarom zouden we ons haar wel altijd hetzelfde dragen? Een nieuwe stijltang is een cadeau waar je mee thuis durft te komen!

Föhns

Föhns zijn er in alle soorten en maten en die variatie geldt ook voor de prijzen van de haarblazers. Je hebt föhns van nog geen 20 euro, maar bijvoorbeeld ook luxe föhns waarvoor je iets dieper in de buidel tast. Al met al is succes gegarandeerd aangezien wij alleen maar professionele föhns in ons assortiment hebben. Op ons föhn-blog kun je je uitgebreid informeren over de verschillende soorten föhns. Hetzelfde geldt voor de pagina's van de föhns zelf. Dingen waar je bijvoorbeeld rekening mee wilt houden zijn de gebruiksfrequintie, het type motor in de föhn, het doel waarmee je wilt föhnen, de verschillende standen en eventuele accessoires. Onderstaande föhns zijn een cadeaufavoriet: betaalbaar, professionele ionen-technologie, meerdere warmtestanden én blaasstanden en een krachtige motor met een extra lange levensduur. En met 3 fantastische kleuren vind je er ook altijd één die haar slaapkamer die extra touch geeft!

Meer tips

Het innemen van Sugarbearhair: voor velen al onderdeel van de dagelijkse routine, maar voor anderen is er toch nog een grens om het te proberen. Dat maakt het júist het ultieme geschenk voor de feestdagen! Iedereen wil het namelijk in ieder geval een keer proberen. Een pot heerlijke snoepjes én een stuk gezondere, langere en mooiere lokken. Wie wil dat nu niet? De Tangle Teezer is de perfecte borstel voor het ontklitten van haar. Is je haar nat of droog: het maakt niet uit. Tangle Teezer ontklit je haar probleemloos en pijnvrij.  Daarmee is hij ook bij uitstek geschikt voor kinderhaartjes. De Tangle Teezer bestel je daarnaast in verschillende leuke kleuren! De Beautyblender is onze laatste tip, maar zeker niet de minste. Deze sponsjes zijn niet alleen mooi om te zien en voelen niet alleen heerlijk zacht aan, maar verzekeren je van een buitengewoon eenvoudige en superstrakke applicatie van je make-up! Ook verkrijgbaar in verschillende kleuren!

Reactie plaatsen

Blog

Gifts


Fleur van Aggelen

Fleur van Aggelen

Beautywatcher. Aspirant blogmeisje. Houdt van katten, haken, cocktails en jaren '70 disco.

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.