thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

De beste kerstcadeaus voor hem

0
De beste kerstcadeaus voor hem

Vorige week gaven we al een aantal suggesties voor kerstcadeaus voor haar. Nu zijn de heren aan de beurt! Moet je een cadeautje fixen voor je opa, vader, neef, broer, zoon, vriend of partner? We helpen je een handje met onderstaande ideeën voor cadeaus waarmee je sowieso een hit scoort!

Échte mannenmerken

Onderstaand vind je typische merken voor échte mannen. Allen kennen ze hun oorsprong uit de barbierencultuur: producten gericht op hairstyling, haar,- en baardverzorging en geuren.

American Crew

Als zelfbenoemd 'Official Supplier To Men' staat American Crew bekend als dé leverancier van de professionele barbier. Het zijn vooral de herkenbare potjes stylingcreames die het gezicht van American Crew bepalen, maar ook met bijvoorbeeld de shampoos, conditioners en lotions zul je iemand een groot plezier doen! Met de geschenksets van American Crew krijg je voor nog geen €1,50 de daily shampoo bij je favoriete styler (85gr) cadeau!
Alles van American Crew »

Reuzel

Mannelijker en Nederlandser kan niet. Reuzel vloeit voort uit de zoektocht naar de beste producten voor mannen. Een zoektocht opgezet door het Rotterdamse 'Schorem Haarsnijder en Barbier'. Eigenaren Leen en Bertus besloten bij gebrek aan kwaliteit zelf maar goede producten te ontwikkelen. Met Reuzel als resultaat. Haar,- en baardverzorging van het hoogste niveau.
Alles van Reuzel »

Goldwell

Ook een hoop 'gewone' salonmerken hebben productlijnen die zich richten op mannen. Goldwell is hier een voorbeeld van.
Alles van Goldwell voor mannen »

Redken

Ook Redken is een voorbeeld van een 'gewoon' salonmerk met een speciale lijn gericht op mannen.
Alles van Redken voor mannen »

Tondeuses

Met een goede tondeuse als cadeau sla je de plank nooit mis! Hieronder zie je een aantal tondeuses van de beste kwaliteit en favorieten van onze klanten. Wist je dat de perfecte tondeuse afhankelijk is van je eigen doel, voorkeuren en wensen? De ene tondeuse is de andere namelijk niet: er is nogal veel verschil tussen de verschillende exemplaren. Lees goed de beschrijvingen op de productpagina om te zien wat je het fijnste lijkt!
Alle tondeuses »

Trimmers

Voor trimmers geldt eigenlijk precies hetzelfde als voor tondeuses: welke je nodig hebt is afhankelijk van je eigen wensen en voorkeuren. Trimmers zijn voornamelijk geschikt voor het bijwerken van contouren en andere kleine werkzaamheden. Niet elke trimmer is geschikt voor een baard, let hier goed op! Neem gerust contact op met onze klantenservice als je meer advies wilt.
Alle trimmers »

Baardverzorging

Van gladgeschoren tot volle baard; alles kan tegenwoordig. Baarddragerij is tegenwoordig veel minder afhankelijk van een trend; het gaat alleen nog maar om persoonlijke smaak. Of je nu op zoek bent naar een shaving crème, baardserum, baardolie of balsem, Suavecito is een voorbeeld van een merk die een oplossing heeft voor elke vorm van gezichtsbeharing.
Alle baardverzorgingsproducten »

Reactie plaatsen

Blog

Gifts


Fleur van Aggelen

Fleur van Aggelen

Beautywatcher. Aspirant blogmeisje. Houdt van katten, haken, cocktails en jaren '70 disco.

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.