thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

De mooiste kerstkapsels

0
De mooiste kerstkapsels

Kerst staat alweer voor de deur en dat betekent waarschijnlijk dat je outfit al bepaald is, de juiste schoenen uit de kast zijn en ook de te dragen accessoires al lang en breed bepaald is. En terwijl je dondersgoed weet dat je kapsel misschien wel het belangrijkste element van je voorkomen is, maak je waarschijnlijk pas een paar uurtjes van te voren een keuze. Geen inspiratie, of juist teveel, er is altijd wel een reden die het maken van een keuze uitstelt. Voor de mensen met te weinig inspiratie hebben wij Instagram en Pinterest afgestruind om die inspiratie vóór je op te doen. We maakten een top 6.

Lange vlecht

6) Lange vlecht

Eigenlijk de meest simpele vlecht die er is: in het midden en over de volledige lengte van je haar. Je haar zit strak naar achteren waardoor je gezicht mooi uitkomt. Bijkomend voordeel van dit kapsel is dat het énorm goed te combineren is met een muts, zoals je ook op de foto ziet. Elegant en speels tegelijk!

Hoge vlecht

5) Hoge vlecht

Met kerst is de vlecht sowieso altijd een legitieme keuze, maar dat hij in 2017 weer écht mag wordt wel duidelijk na een rondje social media. Want niet alleen de lange vlecht is hot, alle variaties op de vlecht krijgen groen licht. We hebben daarom gekozen voor één van onze eigen favorieten.

Grote krullen

4) Grote krullen

Haal die krultang maar weer uit de kast. Het is kerst, je hebt tijd, dus geen enkele reden om niet weer eens te gaan voor quality time met je favoriete krullenmaker. Grote krullen kunnen altijd, of je nu lang of kort haar hebt. Nog op zoek naar een goede krultang? Check dan zéker eens ons assortiment krultangen!

Klassiek

3) Go classic

Een keer echt opvallen en out-of-the-box gaan? Ga voor een klassiek kapsel a la Marilyn Monroe of Grace Kelly. Niet alleen klassiek maar ook stijlvol en elegant. Bedenk wel dat je de schijnwerpers op je gericht zal hebben!

Steile Bob

2) Steile bob

Ook voor dit kapsel geldt: lang of kort haar; het maakt niet uit. De bob heb je deze winter het liefst wel steil! Het kapsel is lieflijk maar toch ook stoer. Afhankelijk van wat je draagt, kan je dus alle kanten op. Check onze stijltangen!

Losse Knot

1) Losse knot

Nonchalant maar toch verzorgd, speels maar toch serieus. Stijlvol, elegant en sexy. De absolute nummer 1 voor kerst dit jaar is de losse knot. Simpel aan te brengen en het voordeel dat je gezicht prachtig uitkomt. Zeker wanneer je dikke winterjas uit haat zul je het stralende middelpunt aan de dinertafel zijn!

Reactie plaatsen

Blog

Styling


Fleur van Aggelen

Fleur van Aggelen

Beautywatcher. Aspirant blogmeisje. Houdt van katten, haken, cocktails en jaren '70 disco.

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.