thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Goede haarvoornemens voor jou en je vriendinnen!

0
Goede haarvoornemens voor jou en je vriendinnen!

De vuurwerkbommen vliegen je alweer om de oren, de champagne staat in kratten klaar en je huis stinkt naar gefrituurde oliebollen. Het is dus weer tijd voor goede voornemens! Afvallen of juist aankomen, eindelijk je baas vragen om die loonsverhoging, minder alcohol drinken en stoppen met roken. De clichés kennen we nu wel, maar het is ook tijd om beter te gaan zorgen voor je haar. Een stralende coupe draagt enorm bij aan je totale voorkomen. En je verdient het om te stralen!

1) Gezondere levensstijl

Het nastreven van een stralende coupe is een extra reden om het voornemen van een gezondere levensstijl door te zetten. Je haar is onderdeel van je lichaam en hoe gezonder jij bent, hoe gezonder je haar is. Beweeg dus genoeg en eet gezond. Eet groenten en fruit en drink voldoende water. Zeker weten of je haar voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt? Probeer dan eens de Sugarbearhair Hair Vitamins (74 stuks). Deze gummybeertjes bevatten alles wat je haar nodig heeft en zijn daarnaast vrij van dierlijke producten en gluten. Ze zorgen voor sterker, glanzender en langer haar. Bovendien: ze zijn super lekker!

2) Vaker naar de kapper

Veel mensen vinden het te duur of te veel gedoe om regelmatig naar de kapper te gaan. Je hoeft niet wekelijks in de salonstoel te zitten, maar elke 2 maanden een kappersbezoek doet echt heel veel voor je lokken. Dode en gespleten haarpunten worden weggeknipt, je haar blijft gezond en zal langer groeien. Laat eens in de zoveel tijd dus naar je haar kijken door iemand die er écht verstand van heeft!

3) Wekelijks een masker

Een masker herstelt je haar, beschermt het, hydrateert en maakt het daardoor zachter, beter handelbaar en minder pluizig. Daarnaast zal je haar sterker aanvoelen en beter glanzen. Neem gewoon één keer in de week de tijd om je haar  te verwennen met een goed masker. Een aantal maskers die wij aan kunnen raden zijn de Redken Extreme Strength Builder Plus Mask 250ml, Revlon Uniq One All In One Hair Treatment Lotus Flower en de Sebastian Professional Penetraitt Masque 150ml.

4) Minder nat kammen

We kunnen het er lang of kort over hebben, maar je haar kammen wanneer het nat is? Niet het beste idee. Sommigen komen er misschien niet onderuit omdat ze anders op een ragebol gaan lijken, maar probeer het in ieder geval zo weinig mogelijk te doen. Je haar is kwetsbaar wanneer het nat is. Kammen kan dan ernstige schade aan je haar toedoen!

5) Invisibobble

Je haar vaak op dezelfde plek in een strakke staart? Leuk, maar slecht voor je haar! Doe het haarelastiek niet te strak en probeer af te wisselen. Het is ook raadzaam om over te stappen op de haarelastieken van Invisibobble. Deze elastieken hebben een unieke vorm en zijn gemaakt van een speciaal materiaal. Deze zorgen er samen voor dat je haar niet beschadigt.

6) Gebruikmaken van de juiste producten

Feit is dat iedereen uniek is. En voor het haar geldt precies hetzelfde. Krullen of stijl haar, dik of dun haar, een droge hoofdhuid, pluizend haar, roos.... Iedereen heeft weer baat bij andere producten. Verdiep je dus eens een keer echt in de producten en bepaal daarna wat je het beste lijkt. Meer persoonlijk advies? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Reactie plaatsen

Blog

Tips


Fleur van Aggelen

Fleur van Aggelen

Beautywatcher. Aspirant blogmeisje. Houdt van katten, haken, cocktails en jaren '70 disco.

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.