thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

6 Unieke Valentijnsdag cadeautips! (voor hem en haar)

0
6 Unieke Valentijnsdag cadeautips! (voor hem en haar)

Over ruim een week is het weer zover: Valentijnsdag. En nu buiten de temperaturen tot beneden het nulpunt zijn gedaald, kunnen we niet wachten op dat extra beetje warmte binnen. Of je nu al jaren samen bent, de liefde pril is of je vrijgezel bent.. Valentijnsdag is een reden om je partner of jezelf eens lekker te verwennen. 
Maar heb je nu nog geen idee wat jij je partner moet geven? Geen zorgen, ik schiet je te hulp!

 

CADEAUS VOOR HEM

Moser Trimmer
Moser trimmer

Met dit cadeau zorg je ervoor dat je vriend nooit meer onverzorgd de deur uit gaat. Trimmen was namelijk nog nooit zo gemakkelijk! De Moser Chromini Pro 1591 is een professionele contour-trimmer van zeer hoge kwaliteit voor intensief gebruik. De accu gaat lang mee, waardoor hij maar weinig hoeft te worden opgeladen. Kortom erg geschikt voor eigen gebruik en onderhoud. Verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart.

American Crew verzorgingsproductne

American Crew verzorgingsproducten

Met de verzorgingsproducten van American Crew zit je eigenlijk altijd goed. Met deze prodcten blijft het haar precies zitten hoe jij ze graag hebt. Ga je dus voor volume, ultieme controle of dat extra beetje textuur, met deze producten neem je jouw haar in eigen hand.

Reuzel Dopp Kit

Reuzel Movember Dopp Kit

Met deze Limited Edition cadeauset van Reuzel, kan het verwennen van je baard/snor beginnen. Het pakket bevat een transparante toilettas, Reuzel Baardbalsem, Beard Foam en Scheercrème. 
Zoek je dus iets waarmee je in één keer de hele verzorging van de baard/snor kunt doen? Dan is dit het cadeau dat je zoekt!!
(natuurlijk ook lekker om jezelf cadeau te doen)

 

CADEAUS VOOR HAAR

Sugarbear Hair VitaminsSugarbear Hair Vitamins

Met dit cadeau zorg je ervoor dat je vriendin helemaal up-to-date is met de laatste trend in beautyland. Elke celebrity en beautyblogger loopt inmiddels weg met dit product. De Sugarbear Hair Vitamins zijn zachte haar vitamine gummybeertjes. De hair vitamine zorgt voor mooi, lang, gezond en glanzend haar en stopt de haarbreuk.        Zit jij dus met je handen in het haar? Met dit cadeau is succes verzekerd!

Split enderSplit Ender

Word jij ook gek van al die gespleten punten? Dan hebben wij de oplossing, die je gemakkelijk zelf thuis kunt gebruiken! De Split Ender van Talavera laat jezelf gespleten haarpunten verwijderen. Het ideale cadeau voor je vriendin of voor jezelf, om de luxe van de kapper in huis te halen! Dit apparaat doet het werk namelijk voor je!

Gold of Morocco 

Gold of Morocco

Verwen jezelf of je vriendin een keer met een product van Gold of Morocco. Door de luxe uitstraling en uitstekende kwaliteit zijn deze producten eigenlijk altijd een schot in de roos! Probeer eens het Argan Oil Treatment die jou haar binnen 5 minuten de nodige verzorging geeft, of de Argan Olie die jouw haar beschermt tegen hitte en zorgt voor een pluisvrije coupe!

 

Tot zover mijn aanbevelingen voor deze valentijnsdag! Ik hoop dat ik je een beetje op weg heb kunnen helpen met het perfecte cadeau voor jouw partner of jezelf! En omdat dit mijn eerste blog is voor Salontopper een klein cadeautje! Voor al je valentijns inkopen krijg je met onderstaande kortingscode namelijk €2,50 korting!

Liefs, Elserieke

 

Kortingscode valentijn 

Reactie plaatsen
toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.