thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Ice Ice Baby ❄️ blauw is de kleur van 2019

0
Ice Ice Baby ❄️ blauw is de kleur van 2019

Lady Gaga zette met haar Golden Globe kapsel de trend. Je hoeft Instagram maar te openen en je ziet dat het booming is. Blauw it is. Of eigenlijk ijsblauw, met een vleugje lavendel. Het geeft mij een beetje een Disney-gevoel. En wie wil er nou geen Disney-princess zijn?

We durven steeds meer te experimenteren met ons haar. Sommigen blijven voor de puur-natuur-look gaan, maar diegenen met wat meer durf mogen deze trend echt niet missen. Voordat je een afspraak met de kapper boekt, hier wat inspiratie voor je op een rijtje:

blauw haar

Blauw haar 2

Blauw haar 3

Blauw haar 4

Blauw haar 5

Blauw haar 6

Blauw haar 7

Blauw haar 8

Of het nou blauw met een tintje grijs is, of blauw met een tintje roze of lavendel. Het is maar net wat mooi staat bij jouw huid. Je kunt iedere trend natuurlijk aanpassen aan jouw eigen stijl en voorkeur. Ik vind het in ieder geval fantastisch! Het is toch alsof je een prachtig Ijslands landschap in je haar draagt. Stiekem toch nog een beetje ‘puur natuur’ ;-)! Dus bel je kapper en deel jouw foto met #salontoppericeblue. Ik ben benieuwd! Oja, en wil je jouw blauwe lokken mooi houden? Check dan even verschillende blauw van La Riche Directions


Liefs,
Elserieke

Reactie plaatsen
toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.