thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Bumble and Bumble - Hairdresser’s Invisible Oil

1
Bumble and Bumble - Hairdresser’s Invisible Oil

Cruelty free. Salon based. En een echte hype in New York. De producten van Bumble and Bumble. Zijn ze echt zo fijn? Ik testte de Hairdresser’s Invisible Oil lijn voor je. Een pre-shampoo masker, olie, een spray en een primer. Benieuwd wat ik ervan vond? Ik praat je bij.

Bumble and Bumble Hairdresser’s Invisible Oil Balm-to-Oil Pre Shampoo

Als je het potje openmaakt, komt er een heerlijke zachte geur uit. Het ruikt een beetje naar honing, maar niet te zoet. Het is een dikkere substantie. Als je een beetje op je hand doet, smelt het tot een lekkere olie in je hand. Je brengt het aan op droog haar, voordat je het wast. Net even anders dan andere maskers dus. Je zit met een heerlijk ruikende, ingevette bos haar op de bank. 20 minuutjes intrekken, goed uitwassen en daarna je haar wassen zoals je altijd doet. Mijn haar was heerlijk zacht, niet pluizig en rook nog de hele dag lekker! Het was wel een beetje stroef, maar dat was eigenlijk juist wel makkelijk met stylen daarna.

 

Bumble and Bumble pre shampoo

Bumble and Bumble Hairdresser’s Invisible Oil

Ik ben gek op haarolie! Mits ze je haar niet vet maken. En ik kan je zeggen; dat doet deze niet! Pomp een heel klein bolletje olie op je hand en breng het aan op handdoekdroog haar, voor het stylen. M’n haar voelt zacht en glanst heel mooi, zonder dat het vet aanvoelt. Normaal kan mijn haar snel wat pluizig zijn als het net gewassen is, maar met deze olie heb ik daar geen last van. Me likey <3! En net als het Pre-Shampoo masker, ruikt ook deze weer heerlijk. Niet te zoet en overheersend, maar een zachte en frisse geur.

Bumble and bumble 

Bumble and Bumble Hairdresser’s Invisible Oil Dry Oil Finish Spray

Last van droog haar? Dan is deze spray vanaf nu your best friend. Droog haar wordt gedurende de dag vaak alleen maar droger. Na gebruik van deze spray niet meer. Je haar voelt glanzend en superglad aan, zonder vet of zwaar te worden. Op de verpakking staat dat je de spray 8 tot 10 centimeter van het haar af moet houden. Mijn advies is om zo’n 20 centimeter aan te houden. Houd je ‘m dichterbij, dan kan je haar wel snel wat vettig aanvoelen. Het is de bedoeling dat het echt als een soort mist over je haar valt. Ik heb ‘m vanaf nu in ieder geval altijd in m’n handtas. En het fijne is; je kunt ‘m zo vaak gebruiken als je wilt! Hij ruikt wat sterker dan de andere producten van Bumble and Bumble, maar niet sterker dan andere sprays die ik wel eens gebruik. En net zo friszoet.

Bumble and bumble dry oil
Bumble and Bumble Hairdresser’s Invisible Oil Protective Primer
Deze primer beschermt je haar tegen hitte van styling-producten, UV-straling en zorgt voor wat extra glans en een zacht gevoel. Dat is wat op de verpakking staat in ieder geval. Fashionista.com schreef: “Bumble and Bumble Hairdresser's Invisible Oil Primer is like the overachieving, straight-A's, violin virtuoso-polyglot-cheerleader from high school.” Dat belooft wat! Ik gebruikte de Primer na het wassen. Ongeveer tien keer sprayen en daarna stylen of laten opdrogen. En ik moet bekennen: it is a bit of magic. Mijn haar voelt zacht, pluist niet en kortere haartjes die normaal alle kanten op vliegen bleven nu ook in het gareel. En dan ruikt je haar ook nog de hele dag lekker. Een beetje fruitig, met een vleugje kokos. I’m a fan!   

Bumble and buble

Oke, ik begrijp de hype. Deze producten zijn niet alleen lief voor de wereld (100% cruelty free), maar ook voor je haar. Wat mij betreft de perfecte aanvulling op je shampoo en conditioner, voor haar dat glanst, lekker ruikt en nooit meer pluist! <3

 

Liefs!

Elserieke


reacties (1)

Wat een interessant artikel Elserieke! Super leuk geschreven ook, ga zo door :-)

Door op 28-05-2019

Reactie plaatsen
toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.