thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Moroccanoil Hydrating lijn - Review

1
Moroccanoil Hydrating lijn - Review

Ik kocht ooit uit nood op Schiphol twee producten van MoroccanOil. Goed en wel onderweg naar het vliegveld kwam ik erachter dat ik geen shampoo en conditioner had ingepakt. Even snel iets kopen. Sindsdien ben ik fan van het merk. MoroccanOil heeft echt voor elk haartype een fijne shampoo, conditioner en bijbehorende verzorgings- en stylingproducten. Ik testte de Hydrating lijn voor je. And I’m hooked. Let me tell you why! 

MoroccanOil Hydrating shampoo & conditioner
De shampoo is wat dik van structuur. Het werkt het fijnste als je het eerst goed laat schuimen op je hand en daarna over je haar verdeelt. De shampoo nodigt echt uit om lekker in te masseren. Sommige shampoos zijn hier wat te waterig voor naar mijn ervaring.  Met een klein drupje shampoo heb je genoeg, fijn!  

De conditioner is superzacht, licht en smelt als boter in je hand. Het verdeelt makkelijk over het haar. Ik liet het ongeveer 2 minuten intrekken. Daarna goed uitspoelen. 

De geur van de shampoo en conditioner - of van eigenlijk alle producten van MoroccanOil - is bijzonder lekker. Het is een zachte geur, niet te zoet. Met een vleugje kokos, zeker niet te overheersend. Alles precies in balans. 

Ik heb deze producten ongeveer 4 weken getest. En ik moet zeggen; mijn haar valt zonder te stylen zo mooi nu. Lekker bouncy, zacht en niet droog! So far so good.  

Moroccanoil 1

MoroccanOil Intense Hydrating Mask
De conditioner is licht en dun van structuur (voor een conditioner), het masker juist heel dik en vettig. Ik gebruik het masker dan ook niet te vaak, dan wordt mijn haar juist weer snel vet en wat zwaarder. Het is voor mijn gevoel een intense verzorging die je af en toe gebruikt als je voelt dat je haar wel wat extra aandacht kan gebruiken. 

Moroccanoil Mask

MoroccanOil Treatment
Ook testte ik de MoroccanOil Treatment. Hij komt in een klein flesje van 250ml en heeft een dikke olie-achtige substantie. Na het wassen breng je een heel klein beetje aan op handdoekdroog haar, vooral in de uiteinden. Mijn haar ging er instant glanzen (en dat kunnen we gerust een klein wonder noemen). Normaal gebruik ik vaak een föhnborstel of krultang, maar nu viel het meteen al prachtig, met zelfs een beetje krul. Sommige stylingproducten halen het beetje natuurlijke krul dat ik heb er juist uit. Gebruik wel echt maar een heel klein beetje. Gebruik je te veel, dan wordt je haar juist snel vet.

Moroccanoil treatment

Je had het vast al door, maar ik ben fan van MoroccanOil <3. Producten met een heerlijke geur die doen wat ze beloven. 


Ik ben heel blij met het resultaat! Extra fijn is dat alle producten van MoroccanOil allemaal vrij zijn van parabenen en sulfaten. In de producten van MoroccanOil zit arganolie (daar staat het merk om bekend), avocado-olie, rozemarijn-, jojoba-, en kamille-extract. Ga jij ze ook uitproberen of heb je dit al gedaan? Ik ben benieuwd wat je vindt! Let me know in de comments hieronder.

Liefs, Elserieke


P.S. de producten van MoroccanOil zijn trouwens ook allemaal verkrijgbaar in travel size. Happy holidays <3!

Moroccanoil travel set


reacties (1)

I love this set i want it!

Door op 25-07-2019

Reactie plaatsen
toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.