thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

De beste Redken producten voor jouw haartype

0
De beste Redken producten voor jouw haartype

Redken is een grote naam binnen de haarwereld en dat is niet voor niets. Inmiddels is Redken uitgegroeid tot een succesvol merk met oneindig veel producten. Wij snappen dat je hierdoor soms door de bomen het bos niet meer ziet. Want welke producten passen nou eigenlijk het beste bij jouw haartype? Om je te helpen hebben we de fijnste Redken producten per haartype voor je op een rijtje gezet.

Stijl haar

Fijn, dun, stijl haar

Bij fijn en dun haar is het belangrijk dat je geen producten koopt die je haar verzwaren. Hiervoor heeft Redken de Redken Volume-lijn ontwikkeld. Deze producten voegen naast (je raadt het al) volume, ook textuur toe aan je haar. Je kunt kiezen voor de normale Volume-lijn, of voor de Volume Beach Envy-lijn! Zo creëer je naast gewoon volume nóg meer textuur, wat zich uit in een prachtige beach look.  Ben je op naar producten die je haar dikker maken? Kies dan voor de Redken Cerafill-producten. Deze lijn is speciaal ontwikkeld om je haar voller te maken en haaruitval te verminderen.

En ben je tot slot op zoek naar een fijn stylingsproduct om je haar mee in model te brengen, zonder dat je haar hier door wordt verzwaard? De Redken Guts 10 is een mousse die speciaal ontwikkeld is voor dun en fijn haar. Breng je haar gemakkelijk in volume en je hoeft je nergens meer zorgen over te maken!

Krullend haar       

Krullend of golvend haar

Krullen zijn prachtig, maar vragen om veel aandacht en verzorging. Om je krullen zo goed mogelijk tot hun recht te laten komen, is het belangrijk dat je producten gebruikt die je krullen hydrateren en verzorgen. De Redken Curvaceous-lijn is speciaal ontwikkeld voor krullend haar. Binnen deze lijn wordt er op het gebied van stylingsproducten zelfs een onderscheid gemaakt tussen verschillende soorten krullen. Heb jij bijvoorbeeld geen grove krullen, maar wel een mooie slag die je graag wil accentueren? Kies dan voor de Redken Curvaceous Wind Up Curly & Wavy Hair Reactivating Spray. Voor spiraalvormige krullen heeft Redken de Curvaceous Spiral Lock en de Curvaceous Ringlet Anti-Frizz Perfection Lotion gecreëerd. Deze producten laten je spiraalvormige krullen nog uitkomen door pluishaar te elimineren en je krullen op hun plek te houden.

Beschadigd haar

Droog en beschadigd haar

Is je haar beschadigd door de zon, door hittetools of bijvoorbeeld door het verven? Don’t worry, we’ve al been there. Omdat velen van ons deze klachten herkennen, zijn er gelukkig ook vele producten ontwikkeld om die klachten tegen te gaan. Als je je beschadigde haar wil herstellen, dan is een knipbeurt de eerste oplossing die we je aanraden wanneer je last hebt van droge/dode punten. Wanneer je deze wegknipt kan je haar weer gezond aangroeien. Stap 2: verzorging. Herstel de vochtbalans van je beschadigde haar met een fijn masker. Afhankelijk van je haardikte kun je voor een dikker of een dunner masker kiezen. Fijne maskers van Redken zijn bijvoorbeeld de Redken All Soft Megamask of de Redken All soft Frizz Dismiss Mask. En heb je gekleurd haar? Kies dan voor de Redken Color Extend Magnetics Deep Attraction. Na het gebruiken van een fijn masker zal je haar weer heerlijk gezond aanvoelen! Maak het af met een voedende olie die je op handoekdrooghaar aanbrengt, hierdoor kan de olie goed intrekken. De All Soft Argan Oil of de Diamond Oil Glow Dry zijn onze favorieten voor heerlijk zacht haar!

 

Een vette, droge of geïrriteerde hoofdhuid

Naast droog en beschadigd haar hebben veel mensen vaak ook last van een vette, droge of geïrriteerde hoofdhuid. Wanneer je deze klachten ervaart, is het belangrijk om ze met behulp van de juiste producten te verhelpen. Het kan namelijk bijvoorbeeld voorkomen dat je teveel stylingsproducten hebt gebruikt, waardoor er veel overtollig vet aanwezig is op je hoofdhuid. Kies als eerste voor een reinigende shampoo zoals de Redken Scalp Relief Oil Detox Shampoo of de Redken Scalp Relief Soothing Balance Shampoo. Beide shampoos reinigen en kalmeren de hoofdhuid op milde wijze. Wanneer je nog nooit eerder dit soort klachten hebt gehad, kun je de shampoo een periode gebruiken en het na een tijdje gaan aanhouden. Maar heb je nou al jaren last van problemen met je hoofdhuid? Dan is het slim om een vaste lijn aan producten te gebruiken die hier speciaal  voor zijn ontwikkeld. De Redken Clean Maniac-lijn heeft namelijk zowel een shampoo als een conditioner, zodat je haar zelfs tijdens het gebruiken van de conditioner extra gereinigd wordt.

Reactie plaatsen

Blog

Alle Haartypes


Maaike Frericks

Maaike Frericks

22 jaar | Content Marketeer | Hair, make-up en fashion addict | katten- en muziekliefhebber |

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.