thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

4 Haartrends voor herfst/winter 2019!

0
4 Haartrends voor herfst/winter 2019!

De fashion weeks zijn weer voorbij en de prachtigste creaties op zowel kleding- als haargebied zijn voorbij gekomen. Wij hebben de laatste trends voor je op een rijtje gezet én vertellen je hoe je deze looks zelf creëert!

Accessories volgens de 80’s: niks is te gek

Glitterende scrunchies, kleurrijke haarklemmetjes en de gekste haaraccessoires die je maar kunt bedenken. De 80’s zijn back and we love it. Dit najaar zie je veel speelse accenten terug in kapsels van vele beroemdheden en style iconen, waar menig outfits mee worden opgefleurd. Wat veel teruggezien wordt is dat de outfit vaak simpel wordt gehouden en ervoor wordt gekozen om een statement piece toe te voegen aan het haar, zoals een kleurrijke scrunchie of een haarspeld met een glitter of een stoere tekst. En het fijne aan deze trend? Het is makkelijk na te maken! Maak een hoge knot of paardenstaart met je scrunchie èt voila.

 

1. De sleek ponytail

Deze prachtige look is bij alle catwalks dit najaar bijna wel voorbij gekomen: de sleek ponytail. De naam zegt het eigenlijk al zelf: een gladde, strakke paardenstaart. Simpel toch? Helaas is het vrij moeilijk om het haar zo pluisvrij te krijgen. Bij het creëren van deze look is het belangrijk dat je goede basisproducten gebruikt. Stylingsproducten kunnen namelijk voor een hoop magie zorgen, maar doen hun werk nog beter wanneer je haar in goede conditie is! Kies daarom voor hydraterende producten, dit gaat pluishaar tegen. Vervolgens start de styling: een goede olie of een fijn serum is je beste vriend! Zo creëer je namelijk het Sleek-gedeelte van de look. Maak vervolgens een staart en draai een plukje haar bijvoorbeeld om je elastiekje heen, zoals op de foto.

 

  

 

2. De heren look van het najaar: de baard is niet meer weg te denken      

Een snor, een baard, bakkenbaarden: ze zijn niet meer weg te denken uit het lijstje van de meest populaire mannenlooks. Nu zelfs onze koning ervoor gezwicht is kan niemand er meer onder uit: baarden zijn hot and happening. Van een strakke baard tot een warrige baard met stoppels, met een baard ben je een waar fashion icon. Ook daarom zijn typische barberproducten en barberbehandelingen ook weer helemaal in! Wij zijn fan.

 

 

 

3. De gel look

Een andere look die terug van weggeweest is, is de gel look of de bekende “wet look”. Ook deze look was afgelopen fashion week niet weg te slaan en kwam in elke  fashion stad wel terug. Beroemdheden als Zendaya zijn ook erg fan van deze look! Start met droog haar (nee, niet starten met nat haar want dan blijft de gel niet plakken) en kies een gel die bij jou en je haar past. Gebruik wel veel gel, dit bepaalt namelijk de ultiem gel look. Kam vervolgens je haar naar achter en ver

deel de gel vanaf je haarwortels tot aan de punten tot dat je tevreden bent over de look. Mist er wat glans? Voeg dit dan toe met een glansspray totdat je tevreden bent en zet tot slot alles vast met een finishing spray. Gebruik de haarspray voordat de gel opgedroogd is! Je bent nu good to go met een prachtige gel look.

 

 

 

 

4. Blond, zwart en bruin maken plaats voor paars, roze en blauw

De dagen van de standaard haarkleuren zijn voorbij. In 2018 zagen we fellere haarkleuren al meer opkomen, maar deze herfst/winter zet deze trend nog meer door. We zien veel felle kleuren zoals neon-geel, groen, roze, paars en blauw op de catwalks tijdens fashion week. Ook zijn we tegenwoordig steeds meer van het veranderen. Trends versnellen en we gaan er maar al te graag in mee. Daarom zijn uitwasbare kleurmaskers helemaal in! Zo krijg je bijvoorbeeld een mooie roze gloed over je haren heen, die na enkele wasbeurten weer is verdwenen. Een andere trend is het toevoegen van een mooie blauwe of groene kleur aan bruin of zwart haar. Zo hoef je jouw haar niet compleet in een andere kleur te verven, maar geef je net die extra touch aan je haren. Zo ben je direct herfst/winter-proof!

 

Reactie plaatsen

Blog

Trends


Maaike Frericks

Maaike Frericks

22 jaar | Content Marketeer | Hair, make-up en fashion addict | katten- en muziekliefhebber |

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.