thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

De beste haarproducten voor 2020

0
De beste haarproducten voor 2020

Met deze producten geef jij jouw haar wat extra liefde in 2020. Wij hebben alle populaire producten van 2020 voor je op een rijtje gezet: van de lekkerste shampoos tot verzorgende haar treatments en van de beste stijltangen tot de fijnste stylingproducten. Één ding is zeker: 2020 wordt het jaar van self love.

 

De beste shampoos en conditioners van 2020

De basis van je hair routine: een fijne reinigende shampoo en een verzachtende conditioner. Bij deze selectie hebben we gekeken naar welke producten passen bij het jaar 2020: producten die cruelty free en milieubewust zijn + doen wat ze beloven.  


De beste stylingproducten van 2020

In 2020 draait het om details. De focus ligt niet meer op een standaard stylingproduct, maar op producten zoals een haarparfum of een verfijnde olie om de mooie accenten van je haar te benadrukken. Prachtig gestylde kapsels zijn in 2020 helemaal hot. Denk hierbij aan perfecte krullen of kaarsrechte gestijlde haren.

 

De beste treatments van 2020

Het hebben van enkel een conditioner als verzorgingsproduct is verleden tijd. Hair treatments zijn een van de veelbelovende producten voor 2020. Bereid je maar vast voor: je skincare routine is straks korter dan je haarroutine.

 

De beste tools van 2020

 Het beste is om geen hittetools te gebruiken tijdens het stylen van je haar. Maar stiekem weten we allemaal dat dit bijna niet te vermijden is aangezien we allemaal wel eens mooie krullen of stijl haar willen. We hebben de onmisbare tools in 2020 voor je op een rijtje gezet.

Reactie plaatsen

Blog

Alle Haartypes


Maaike Frericks

Maaike Frericks

22 jaar | Content Marketeer | Hair, make-up en fashion addict | katten- en muziekliefhebber |

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.