thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Dé tip tegen haaruitval: Kérastase Genesis

1
Dé tip tegen haaruitval: Kérastase Genesis

En nee, dan hebben we het niet alleen over haaruitval door bijvoorbeeld ouderdom. Haaruitval kent helaas meer oorzaken dan oplossingen en tot de dag van vandaag hebben veel mensen helaas te maken met het irritante verschijnsel. Wij vertellen je vandaag hoe het gebruiken van de juiste producten tegen haaruitval je problemen kan verhelpen.

Haaruitval: de oorzaken

Heb je al langer last van haaruitval of is dit plotseling begonnen? Mocht je opeens erg veel haar verliezen en merken dat het dunner wordt, dan is het nooit verkeerd om de huisarts te bellen. Daarnaast is het belangrijk om gezond te eten, de doorbloeding van je hoofd te stimuleren door een shampoo bijvoorbeeld goed in te masseren en om je iets meer te ontspannen. Stress is namelijk een van de voornaamste redenen van haaruitval. En de laatste tip: gebruik de juiste producten. In veel shampoos zitten bijvoorbeeld veel chemische stoffen waardoor ze te grondig je haar wassen en je haar +hoofdhuid dus beschadigen. Vandaag vertellen we je meer over een van de meest succesvolle Kérastase-lijnen van het moment: Kérastase Genesis. Een lijn die uitkomst biedt voor iedere vrouw met zwak haar dat gevoelig is voor haaruitval.

Kérastase Genesis: shampoo persoonlijk afgestemd op jouw haar

Heb je fijn haar en heb je last van haaruitval? Maar maken producten tegen haaruitval jouw haar alleen maar vetter? Kérastase heeft hier goed over nagedacht en heeft er voor gezorgd dat er nu haaruitval shampoo’s bestaan die afgestemd zijn op de dikte van het haar. Zo vind je binnen de lijn een shampoo voor dun/fijn haar: Bain Hydra-Fortifiant en de Bain Nutri-Fortifiant voor dikker haar. De shampoos versterken je hoofdhuid waardoor je haar vanaf de haarwortel tot aan de lengtes en de punten wordt verbeterd.

Genesis Shampoo

Versterk je haarvezel

Een manier op haaruitval te verminderen is om de haarvezel te versterken. De producten van Kérastase Genesis doen dit door middel van Edelweiss stamcellen en Gemberwortel. Deze ingrediënten versterken je haarvezel en geven je haar veerkracht. Hierdoor is je haar niet alleen sterker, maar breekt het ook minder snel af. Kérastase Genesis is een erg uitgebreide lijn waardoor je niet alleen een shampoo kunt aanschaffen tegen haaruitval, maar je gehele haircare-routine kunt aanpassen om haaruitval te bestrijden. De lijn bestaat verder uit de Kérastase Genesis Fondant Renforcateur conditioner en het Kérastase Genesis Masque Reconstituant haarmasker.

Allround verzorging en bescherming is key bij haaruitval

 Een ander belangrijk onderdeel bij het bestrijden van haaruitval is een stylingsproduct dat jouw haar ook beschermt tijdens het stylen. Hierbij gebruik je veel hitte dat extra beschadigend is voor je haar en waardoor het snel geneigd is om af te breken en/of uit te vallen. Ben je van plan toch hitte te gebruiken? Dan adviseren we je graag om eerst een intensiever product te gebruiken waardoor je haar net dat stukje extra verzorging meekrijgt, voordat het de hitte van je stijltang/krultang moet gaan overleven. Een voorbeeld hiervan is het Kérastase Genesis Serum Anti-Chute Fortifiant haarserum, dat je gemakkelijk met de pipet op je hoofd aanbrengt. Is je haar nou extreem beschadigd? Kies dan voor de Kérastase Genesis Ampoules Cure Anti-Chute Fortifiantes. Dit is een meerdaagse haarkuur die je haar extra verzorging biedt tegen haaruitval. Voelt je haar sterk genoeg om te gaan stylen met hitte? Breng dan een heat protector (!) aan. Kérastase heeft een heat protector ontwikkeld met een formule die je haar nogmaals beschermt tegen uitvallen: de Kérastase Genesis Defense Thermique crème. Deze intensief verzorgende crème beschermt je haar en voedt het zodat je haar minder snel uitvalt.

Ons oordeel

Ik heb de Kérastase Genesis producten zelf uitgeprobeerd (de shampoo voor dik haar, de conditioner en het haarmasker) en was oprecht onder de indruk. Veel mensen maken namelijk vaak opmerkingen over het feit dat mijn haar uitvalt, omdat je overal blonde langen haren ziet slingeren op bijvoorbeeld mijn bureaustoel en op mijn zwarte trenchcoat. Ook is mijn vriend niet heel blij met het doucheputje dat steeds verstopt zit omdat mijn haar zo uitvalt. Na enkele keren wassen merkte ik daadwerkelijk verschil! Mijn haar voelde dikker en sterker aan. En daarnaast ruiken de producten echt heerlijk. Dit vind ik altijd belangrijk, vaak ruiken producten tegen haaruitval of andere problemen nooit heel erg lekker… Ik weet dat geur minder belangrijk is dan de werking van het product, maar ik vind het zeker niet onbelangrijk. Wil je meer informatie over de Genesis-lijn? Bekijk dan onze video op ons YouTube kanaal! 

Liefs, Maaike

 

Genesis lijn


reacties (1)

Kan ik de shampoo en conditioner ook met geverfd haar gebruiken?
Ik wil namelijk niet dat mijn kleur vervaagd door de shampoo en de conditioner.

Door op 13-07-2023

Reactie plaatsen

Blog

Dunner Wordend Haar Tips


Maaike Frericks

Maaike Frericks

22 jaar | Content Marketeer | Hair, make-up en fashion addict | katten- en muziekliefhebber |

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.