thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

De beste zilvershampoo voor een natuurlijk assig effect

0
De beste zilvershampoo voor een natuurlijk assig effect

Een ode aan Kérastase Blond Absolu

Ik testte voor deze blog de producten uit één van de populairste productlijnen van Kérastase uit: Kérastase Blond Absolu. De lijn bestaat uit verschillende wondermiddeltjes die je warme en gele haar omtoveren tot een assig prachtplaatje. Graag vertel ik je in deze blog meer over mijn favoriete product uit de lijn en welke producten daar perfect op aansluiten. 

Mijn favoriete zilvershampoo: Kérastase Blond Absolu Bain Ultra Violet

Stipt op één staat deze topper: de Kérastase Blond Absolu Bain Ultra-Violet. De zilvershampoo is één van de weinige shampoos die het gewenste assige effect creëert, zonder het onnatuurlijk te maken. Vaak heb ik bij zilvershampoos het probleem dat ik ze te chemisch vind, hiermee bedoel ik dat enkel mijn opgelichte haarplukken extreem wit worden (zelfs al na enkele seconden intrekken) en dat de rest van mijn haar warm blijft. Het resultaat? Geen egale coupe. Maar de Ultra Violet maakt hier verschil in: mijn opgelichte plukken worden licht assig en de rest van mijn haar wordt prachtig gematteerd. Ik heb van mezelf een beige-blonde haarkleur die erg mat is, maar niet richting ‘ice blonde’ neigt. Ik vind het namelijk wel mooi dat mijn haar enigszins natuurlijk oogt en daarnaast houd ik de haren rondom mijn gezicht graag warm. Dit maakt me namelijk minder bleek in mijn gezicht. De zilvershampoo van Kérastase zorgt ervoor dat mijn haar wordt gereinigd, licht wordt verzacht en mijn haar precies de juiste kleur blond maakt. Niet te assig, niet te warm. Het kostte me even om de perfect match te vinden, maar ik heb ‘m gevonden.

Violette pigmenten in elk product

Het fijne van Blond Absolu is dat je ook andere producten uit de lijn kunt gebruiken die jouw haar tijdens het verzorgen of verzachten assiger maken. Veel merken hebben enkel een zilvershampoo op de markt gebracht, maar Kérastase heeft (thank god) een gehele lijn ontwikkeld met een shampoo, een conditioner, een masker en een leave-in conditioner die je assige blonde haarkleur goed beschermen. En the best of all? Je kunt zelfs uit twee shampoos kiezen! De Kérastase Blond Absolu is een hydraterende, lichte shampoo en de Ultra-Violet is een krachtigere shampoo. Voor ieder wat wils dus! Alle producten bevatten hyaluronzuur waardoor het haar diep gehydrateerd wordt en je haarverzels van binnenuit herstellen. Dit is erg belangrijk omdat het ontkleuren en blonderen van je haar veel van je haar vergt.

De beste investering

Heb je alleen een zilvershampoo thuis staan en gebruik je voor de rest geen producten die je blonde haarkleur beschermen? Misschien vind je het de investering niet waard of zie je de noodzaak niet in van de producten. Echter is het zo dat wanneer je investeert in een goede zilvershampoo en vervolgens met andere producten je haar verzorgt, de werking van de zilvershampoo kan afzwakken. Kies dus voor de juiste producten en geniet net zoals ik van je prachtige blonde lokken. Give them what they need and you won’t regret it

Liefs, Maaike

Reactie plaatsen
toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.