thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

De ingrediënten die Elixir ultime de fijnste haarolie ooit maken

0
De ingrediënten die Elixir ultime de fijnste haarolie ooit maken

Een cult-favoriet binnen de haarwereld: Elixir Ultime L’Huile Originale. Maar wat is er nou zo fijn aan de haarolie en welke ingrediënten zorgen ervoor dat jouw haar niet alleen mooi glad is, maar ook wordt hersteld? In deze blog duiken we verder in de ingrediënten van de beroemde olie en lichten we de 4 natuurlijke oliën uit L'Huile Originale toe.

Pracaxiolie

Pracaxiolie is afkomstig uit het amazonegebied en is geliefd dankzij de rijke en verzorgende eigenschappen van de olie. De olie wordt verkregen uit de pracaxi-boom in Brazilië en is niet alleen goed voor je haar: het bevordert onder andere ook de celvernieuwing van je huid en helpt bij acne, huidvlekken en littekens. Maar waarom is de olie zo goed voor je haar? De olie houdt je haar gehydrateerd en gezond. Heb je bijvoorbeeld last van extreem droge uiteindes? Dan kan deze olie de perfecte oplossing zijn. Pracaxiolie helpt ook goed bij krullend haar dat bijna niet meer krult. Door de extreem voedende en hydraterende werking van de olie krijgt je haar wat het nodig heeft en wordt er nieuw leven in je krullen geblazen.

Arganolie

Een olie die we allemaal inmiddels goed kennen: arganolie. Arganolie is afkomstig uit Marokko en helpt je om de natuurlijke glans van je haar te behouden. Een voordeel van arganolie is dat de olie je haar niet vet maakt. Heb je dus bijvoorbeeld last van vet haar? Dan kan het juist goed zijn om arganolie te gebruiken. Wanneer je jouw hoofdhuid namelijk voldoende voedt, zal de talgproductie minder snel gestimuleerd worden en wordt je haar minder snel vet. Een ander voordeel van arganolie is dat het je haar beschermt! Voeg arganolie toe aan je haarroutine en je haar zal minder snel beschadigd raken door bijvoorbeeld hittetools dankzij het beschermde laagje van de arganolie. Tot slot kun je arganolie ook gebruiken bij het masseren van je hoofdhuid, zodat je de doorbloeding stimuleert. Neem bijvoorbeeld enkele druppels van de Elixir Ultime L’Huile Originale op je vingers en masseer je hoofdhuid zachtjes. Je hoofd- en je haar zullen je dankbaar zijn!

Maïsolie

Een minder bekende olie dan arganolie, maar zeker niet minder belangrijk: maïsolie. Maïsolie wordt zowel in Europa als in Centraal Amerika gewonnen uit maïskiemen. Maïsolie is in het allereerste haarmasker ooit van Kérastase gebruikt en is sindsdien niet meer weg te denken uit veel producten van het merk. Dit is niet voor niets: maïsolie herstelt, versterkt en voedt je haar. De olie herstelt je hoofdhuid + je haar door irritaties van de hoofdhuid te kalmeren (+roos te elimineren), celvernieuwing te stimuleren en de schade van je haar te herstellen. Daarnaast voedt de olie je haar: Maïsolie bevat veel vitaminen zoals vitamine A, C en K. Daarnaast bevat maïsolie calcium, jodium, magnesium en verzadigde vetzuren. Deze vitaminen en mineralen versterken én voeden je haar. Tot slot versterkt maïsolie je haar en de haarzakjes, dit voorkomt dat je haar snel uitvalt en dunner wordt.

Cameliaolie

De laatste olie die we voor je uitlichten is cameliaolie. Cameliaolie is afkomstig uit cameliabloemen die vooral bloemen in Centraal- en Oost-Azië. De olie is bekend geworden door Japanse vrouwen: zij gebruiken namelijk vaak camelia-olie voor hun haar, dat er altijd prachtig, gezond en glanzend uit ziet. De olie biedt een perfecte verhouding tussen hydratatie van zowel je hoofdhuid als je haar en daarnaast beschermt de olie je haar en huid tegen vochtverlies. Een andere fijne werking van cameliaolie is de bescherming tegen uv-straling en andere externe factoren. Combineer deze werking met de werking van de andere oliën en je hebt een wonderproduct gevonden: Kérastase Elixir Ultime L’Huile Originale.

Ben jij ook benieuwd naar de haarolie? Of heb je een andere olie die je hart elke dag weer sneller laat kloppen zodra je hem op je haar aanbrengt? Laat het ons vooral weten!:) 

Liefs, Maaike 

 

Reactie plaatsen

Blog

Alle Haartypes


Maaike Frericks

Maaike Frericks

22 jaar | Content Marketeer | Hair, make-up en fashion addict | katten- en muziekliefhebber |

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.