thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- voor 23:59 besteld, morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Summer Hair Vibes

0
Summer Hair Vibes

Get beachy waves

Lekker zonnen op witte stranden, liggend op een zonbedje met een fijne koude sangria en vers fruit. Het is weer zomer, ga jij dit jaar toch niet op vakantie of duurt dit nog even? Het loopt misschien allemaal net iets anders dan gepland in deze tijd. Daarom hebben wij speciaal voor jou een paar van onze producten getest die ervoor zorgen dat jij jouw beach look gewoon in eigen badkamer kunt creëren! Elserieke heeft de Moroccanoil Beach Wave Mousse getest en ik (Silke) de Bumbe and Bumble Surf spray. Verder in deze blog laten wij jou het resultaat zien en hoe jij dit zelf kunt creëren. Daarnaast hebben wij nog veel meer zomerse producten in ons assortiment bij Salontopper. Neem gerust een kijkje!

In 2019 heb ik een klein jaartje in Portugal gewoond, met het strand voor de deur. Je raadt denk ik al wel waar ik veel te vinden was naast mijn werk? Precies… heerlijk op het strand! Doordat ik dicht bij het strand woonde kreeg ik natuurlijk wat makkelijker de ‘beachlook’. Nu is dit hier in Nederland, in de prachtige Achterhoek toch wat lastiger te creëren.. Wat heb ik nu gedaan? Ik heb de Bumble and bumble Surf Spray getest om mijn beach waves van afgelopen jaar terug te krijgen. Om het resultaat te laten zien heb ik een foto van voor en na gemaakt zodat jullie ook daadwerkelijk kunnen zien wat het met mijn haar gedaan heeft. Van mijzelf heb ik stijl en dik haar en is het altijd wat lastiger voor mij om de structuur te behouden. De Surf spray is stevig blijven zitten en heeft mijn haar veel volume gegeven. Uiteindelijk heb ik de hele dag plezier gehad van mijn beach wave look (happy me).  Een leuk weetje van de Bumble and Bumble Surf Spray is dat dit de eerste zoutspray is die ooit op de markt is gebracht. Het bevat dan ook echt zoutwater waardoor je haar extra volume en textuur krijgt.

Volg de stappen hieronder om jouw beach waves te creëren:

  • Maak je haar vochtig
  • Pak een haarstreng en spray de surf spray in (houdt 15cm afstand met sprayen)
  • Draai de haarstreng in en ga door met de volgende (hoe zie je ook terug in de tutorial hieronder)
  • Ga zo door tot je het hele haar gedaan hebt
  • Pak nu de föhn erbij en zorg ervoor dat je de diffuser gebruikt
  • Föhn met de diffuser je haar droog
  • Yayy, met als resultaat beach waves!

Elserieke heeft de stappen hierboven ook toegepast met de Moroccanoil Beach Wave Mousse. Deze mousse geeft het haar een beachlook zonder dat het haar uitdroogt en geeft daarnaast een verzorgende look door de arganolie. Ook dit product moet op nat haar toegepast worden. Elserieke heeft dun en stijl haar, ze vroeg zich dan ook af of dit wel zou werken en of het zijn structuur behoudt. Nou goed nieuws, want bij Elserieke bleef de beach wave look twee dagen zitten én kreeg ze er een vollere bos haar van! Benieuwd naar het resultaat? Kijk dan de tutorial hieronder en zie hoe haar haar voller werd en toffe beach waves kreeg!

 

Op naar salty hair and fresh tan lines!

Liefs Silke

 

Reactie plaatsen
Silke

Silke

Online Marketeer || 27 jaar || Reizen || Nieuwe trends Hair-fashion&lifestyle


toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.