thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Summer Hair Vibes

0
Summer Hair Vibes

Get the beach wave look

Heerlijk zonnen op een wit strand, een fijn boek er bij en een cocktail in de hand. Het is weer zomer! Ga jij dit jaar niet op vakantie of duurt dit nog even? Maar mis je het zomerse gevoel en die fantastische beach waves in het haar? Lees dan snel verder hoe je gemakkelijk zelf in eigen badkamer deze look kunt creëren! 

Review Bumble and Bumble Surf Spray

Wij hebben de Moroccanoil Beach Wave Mousse en de Bumbe and Bumble Surf spray voor je getest. Om het resultaat zo goed mogelijk te kunnen laten zien is er een foto van voor en na gemaakt. Ik heb stijl en dik haar, het is dan altijd lastig om de stevigheid in het haar te behouden. Met de Surf spray van Bumble & bumble is stevig blijven zitten en heeft mijn haar veel volume gegeven. Uiteindelijk heb ik de hele dag plezier gehad van mijn beach wave look (happy me). Een leuk weetje van de Bumble and Bumble Surf Spray is dat dit de eerste zoutspray is die ooit op de markt is gebracht. Het bevat dan ook echt zoutwater waardoor je haar extra volume en textuur krijgt + het echte strand gevoel! 

Volg de stappen hieronder om jouw beach waves te creëren:

  • Maak je haar vochtig
  • Pak een haarstreng en spray de surf spray in (houdt 15cm afstand)
  • Draai de haarstreng in en ga door met de volgende (hoe zie je ook terug in de tutorial hieronder)
  • Ga zo door tot je het hele haar gedaan hebt
  • Pak nu de föhn erbij en zorg ervoor dat je de diffuser gebruikt
  • Föhn met de diffuser je haar droog
  • Yayy, met als resultaat beach waves!

Review Moroccanoil Beach Wave Mousse 

Elserieke heeft de stappen hierboven ook toegepast met de Moroccanoil Beach Wave Mousse. Deze mousse geeft het haar een beachlook zonder dat het je haar uitdroogt dankzij de arganolie die is toegepast. Ook dit product moet op nat haar aangebracht worden. Elserieke heeft dun en stijl haar, ze vroeg zich dan ook af of dit wel zou werken en of het zijn structuur behoudt. Nou goed nieuws, want bij Elserieke bleef de beach wave look twee dagen zitten én kreeg ze er een vollere bos haar van! Benieuwd naar het resultaat? Kijk dan de tutorial hieronder en zie hoe haar haar voller werd en toffe beach waves kreeg!

 

Op naar salty hair and fresh tan lines!

Liefs

Reactie plaatsen
toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.