thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Mini's voor onderweg

1
Mini's voor onderweg

Je herkent het wel; je hebt een toffe citytrip geboekt, pakt de auto en maakt een onvergetelijke roadtrip of gaat heerlijk een weekje op strandvakantie. Alleen heb je geen zin om je hele hebben en houden aan verzorgingsproducten mee te nemen, omdat het gewoonweg te veel is. Dit was mijn ervaring afgelopen weekend toen ik met de auto een weekendje weg was. Het is fijn om jouw favo producten als mini mee te kunnen nemen want dit scheelt zoveel ruimte en gewicht. Bij Salontopper is er veel keuze aan mini’s voor jouw vakantie. Het prettige… bestel je vandaag jouw must-have travelsizes, dan heb je ze morgen al in huis!

De top 5 travelsize bestsellers 

Benieuwd naar de hardlopers van Salontopper om mee te nemen op reis? Bekijk ze hieronder:

  • 1. De Schwarzkopf Professional Osis Session Spray een fijne haarlak die jouw haar tot wel 24 uur in model houdt. Daarnaast is het weer makkelijk uit te borstelen, perfect voor tijdens je reis. 
  • 2. De Sebastian Dark Oil is één van onze bestsellers en ook vekrijgbaar in 30ml. Neem deze fijne haarolie gemakkelijk mee in je handbagage. 
  • 3. De Wella Professionals Care Fusion Intense Repair Mask is een masker voor beschadigd haar. Het masker beschermt je haar tegen haarbreuk. Een masker is tijdens je vakantie altijd een must om mee te nemen. 
  • 4. De Wella Professionals Care Brilliance Shampoo is geschikt voor normaal, fijn en gekleurd haar. De lichtgewicht shampoo versterkt, hydrateert en zorgt voor glans in het haar. Een shampoo ontbreekt natuurlijk nooit in je koffer. 
  • 5. De De Shampoobars Body Papaja Kers is een heerlijke fris en fruitige body bar. Het maakt van jouw douchemoment een feestje en zorgt voor een fris en verzorgend gevoel. Gemakkelijk mee te nemen en je doet er ook nog eens lang mee.

De top 5 travelsizes voor in je handtas

Naast dat mini's handig zijn voor je vakantie is het natuurlijk ook handig voor dagelijks gebruik. Hoe fijn is het dan dat je ze gemakkelijk in je handtasmee kan nemen?

  • 1. De ANSWR flyaway & brow control is het perfecte product om vervelende flyaways te temmen. Naast je haar kan je het ook gebruiken om je wenkbrauwen te borstelen of in model te brengen. Het fijne is dat het gemakkelijk in je handtas meegaat!
  • 2. De Haan hand cream is ook zeker een must-have voor in je handtas. Je handen goed blijven hydrateren is belangrijk. Geniet de hele dag door van heerlijke zachte handen. 
  • 3. De Invisibobble Sprunchie is een klassieke scrunchie, maar dan met de voordelen van de Invisibobble Original. Altijd handig wanneer je jouw haar even vast wil dragen. Staat overigens ook gewoon leuk om je pols! 
  • 4. De Frank Body Lip Balm Original is misschien wel ’s werelds beste balsem. Het is namelijk multifunctioneel. hydrateert de huid, herstelt en maakt heerlijk zacht. Een lippenbalsem ontbreekt toch in geen enkele handtas?
  • 5. De Wella Professionals EIMI Dry Me is perfect voor in je handtas. Wanneer je last hebt van vet haar is deze droogshampoo jouw lifesaver.

Waarvoor zijn travelsizes nog meer handig?

Het is perfect om een nieuw product uit te testen. Je kent het wel je koopt een grote verpakking je gebruikt het één keer omdat het toch net niet helemaal jouw ding is. Vervolgens blijft het maar in je badkamer staan.. zonde! Ook in dit geval zijn mini’s erg handig voor het testen van nieuwe producten. Wat ook superleuk is, is om mini’s als cadeau te geven voor bijvoorbeeld een verjaardag of een andere gelegenheid. Zo stel je zelf een leuk pakketje samen met verschillende toffe producten, een leuke verpakking er om heen en klaar is je suprise! Er zijn dus zeker nog meerdere opties.


reacties (1)

Ik gebruik altijd Sebastián mousse forte 50ml voor onderweg. Deze kan ik nergens meer vinden. Klopt dat? Iemand nog ergens een voorraad staan?

Door op 02-04-2022

Hoi hoi,

Ik heb het even voor je nagevraagd en we verwachten dat deze eind april weer geleverd worden.
Mocht je nog andere vragen hebben dan horen we het graag!

Liefs Silke - team Salontopper

Door op 05-04-2022

Reactie plaatsen
toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.