thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Van stijl haar naar een bos met krullen!

0
Van stijl haar naar een bos met krullen!

Krullen maar...

Je kent het riedeltje wel: als je stijl haar hebt wil je graag een bos met krullen en als je krullen hebt wil je graag stijl haar.. Ik behoor bij de personen die graag eens een volle bos met krullen zou willen hebben. Nu bedoel ik niet wat slag in het haar of een kleine krul onderin het haar... nee echt een bos met veel krullen vanaf de haaraanzet tot in de punten! Tuurlijk heb ik dit zelf wel eens geprobeerd maar dat was nou niet echt een succes om heel eerlijk te zijn. Ik ben gaan rondkijken en inlezen over hoe je dit nou gemakkelijk kan creëren. Uiteindelijk kwam ik Max Pro Twist Chopstick tegen en dacht meteen; dit ga ik proberen en ik deel graag mijn ervaring met jullie. Wil jij nou ook eens een prachtige bos met veel krullen? Lees dan snel verder en bekijk verder in de blog de tutorial. 

Krullen maken?

Wat doet de Max Pro Twist Chopstick precies?

Dankzij de staaf van keramiek/tourmaline worden langdurige krullen binnen enkele seconden gecreëerd. Binnen 10 seconden is de krultang klaar voor gebruik. Vanwege de verstelbare temperatuur van 80°C tot 220°C is de krultang geschikt voor elk haartype. De krultang beschikt over een lcd-display, waarop je op elk moment kunt zien hoe warm de krultang precies is. De 9mm staaf zorgt voor krullen met een diameter van 9mm. Het handvat is gemaakt van het hittebestendige materiaal rubber, hierdoor wordt het handvat nooit warm en ligt deze fijn in de hand. Bij de krultang wordt ook een hittebestendige handschoen geleverd. Deze kun je gebruiken om jouw haar om de tang te wikkelen. Naast dat de krultang gemakkelijk te gebruiken is, valt de krultang door de shut-off functie na 60 minuten ongebruikt te zijn automatisch uit. Dit maakt het krullen van je haar veilig, mocht je nou met 4 dingen tegelijk bezig zijn.. daar zijn wij vrouwen namelijk goed in! ;)

Hoe maak je nou DE bos met krullen?

Ik leg stap voor stap uit hoe je nou de perfecte krul maakt met de Max Pro Twist Chopstick:

  • Zorg dat je haar goed door geborsteld is en spray je haar in met een heat protector. Bij mij is de Heated Defense van Kevin Murphy gebruikt.
  • Zorg dat jij of de persoon die bij jou de krullen gaat zetten een hittebestendige handschoen aantrekt. Zet de stick op de juiste tempratuur (bij mij stond de stick op 180°).
  • Verdeel je haar in delen zodat je makkelijk per pluk kan gaan krullen. Gebruik hiervoor eventueel clipjes of elastiekjes.
  • Start vervolgens met krullen, let op: pak echt kleine plukjes van het haar om zoveel mogelijk volume te krijgen en een echte bos met krullen te creëren.
  • Met een paar seconde zat de krul er al perfect in, bij mij duurde het ongeveer 5 seconde. Dit is natuurlijk per haarsoort verschillend.
  • Ga zo door tot je alle delen van het haar gedaan hebt en *tromgeroffel* je haar heeft DE bos met krullen!
  • Aan het einde geef je je haar nog even wat extra voeding. Denk hierbij aan een fijne haarolie. Bij mij is de Kevin Murphy young again oil gebruikt. Het maakt de krullen heerlijk zacht en een prachtige glans aan het haar. 
  • Bekijk te stappen in de tutorial hieronder.
Krullen met de Max Pro Twist Chopstick

Nou zoals jullie zien ben ik helemaal happy met het eindresultaat en kan ik het jullie alleen maar aanraden! Krullen die niet blijven zitten? Is dus verleden tijd met de Max Pro Twist Chopstick. De krullen zijn bij mij 2 volle dagen mooi blijven zitten. Normaal gesproken omdat mijn haar wat dikker en stijl is zakt het snel uit, nu dus totaal niet! De Max Pro Twist Chopstick is verkrijgbaar in verschillende maten. Een extra tip om je krullen mooi te houden is de Beauty Pillow. De beauty pillow zorgt namelijk dat je haar zijn vorm behoudt zonder dat het gaat pluizen en helpt daarnaast tegen gespleten haarpunten. Wel heb ik iedere keer weer wat extra haarolie in mijn haar gedaan zodat het haar lekker zacht bleef. Mocht je nou nog vragen hebben laat het dan weten via een reactie hieronder :).

 

Liefs Silke 

Reactie plaatsen
Silke

Silke

Online Marketeer || 27 jaar || Reizen || Nieuwe trends Hair-fashion&lifestyle


Blog

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.