thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Heb jij krullen en last van pluizig haar? Try this

0
Heb jij krullen en last van pluizig haar? Try this

Veel meiden met krullen zullen er last van hebben, pluizig haar. Maar hoe kom je hier nou vanaf? Ik zelf heb ook krullen en ben al tijden bezig met het zoeken van een goed product voor mijn haar, want ook mijn haar kan ontzettend pluizen. Ik ben meerdere producten afgegaan door de jaren en heb eigenlijk nog steeds niet het juiste product gevonden. Mijn haar routine veranderd zeker iedere maand. Wanneer ik het heb veranderd ben ik er blij mee, maar dat is meestal van korte duur. Ik ben er meestal aan het begin van de dag er wel blij mee, maar het neemt met de tijd af en dan kan ik er niks meer mee en ziet het er niet meer uit. Nu ben ik de Curl Enhancing shampoo en conditioner van morocanoil gaan gebruiken en getest wat dit voor resultaat gaf.

De werking van de moroccanoil curl enhancing shampoo en conditioner

De shampoo en de conditioner van moroccanoil zorgen er eigenlijk voor dat jou krullen weer een boost krijgen. In de shampoo en conditioner zit arganolie en dit zorgt ervoor dat je zachte en gladde krullen krijgt, wat heel fijn is! Het zorgt dus voor mooie veerkrachtige krullen, vrij van pluis.

Hoe heb ik dit product gebruikt

Ik heb de shampoo en de conditioner maar 2 dagen gebruikt voor resultaat. Het wil natuurlijk niet zeggen dat bij iedereen resultaat te zien is na 2 dagen, dit kan ook langer duren.

Ik ben 2 avonden achter elkaar onder de douche geweest en heb eerst mijn haar nat gemaakt en dan de shampoo er in gemasseerd. Dit erna weer goed uitgespoeld. De shampoo voelde wat dikker aan dan de shampoo die ik in eerste instantie gebruikte. De shampoo rook wel erg lekker! Dit erna weer goed uitgespoeld. Vervolgens heb ik op nat haar ook de conditioner in mijn punten gedaan en dit 1-5 minuten in laten werken en er weer goed uitgespoeld. Na het douchen toen het nog nat was voelde het niet anders aan dan normaal. Maar toen mijn haar droog was zag je wel verschil en voelde het ook lekker zacht aan.

Eindresultaat

Ik moet zeggen dat ik zelfs na 2 dagen best blij ben met het resultaat, mijn moeder viel het meteen op dat mijn krullen veel voller waren. Wie weet wat dan het resultaat is na meerdere dagen! Ik ben in ieder geval tevreden met het product en vind het zeker een aanrader!before and after

Reactie plaatsen
toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.