thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

De Kerastase Elixir Ultime lijn

0
De Kerastase Elixir Ultime lijn

Wat doet de Elixir Ultime lijn precies?

De Elixir ultime lijn bestaat uit 6 producten. In de producten zitten verschillende soorten oliën die zorgen voor een sprankelende glas gecombineerd met een heerlijke verleidelijke geur. De producten laten niet alleen je haar stralen aan de buitenkant, ook zorgt het ervoor dat de binnenkant verzorgt wordt door de toevoeging van Marula olie. De haarfollikel wordt beter gehydrateerd en beschermt waardoor je haar verzorgt wordt van binnen en buiten. De textuur van de producten zijn lichter geworden waardoor de producten je haar niet verzwaren. Door de heerlijke geur van onder ander Camelia, zal je genieten van deze lijn.

De 6 producten van de Elixir Ultime lijn:

  • Elixir Ultime L’Huile Originale: Dit product is een veelzijdige haarolie met 4 uitzonderlijke oliën. De olie is geschikt voor alle haartypen en verzwaart het haar niet. Het is een intensieve, verzorgende en glansversterkende olie. De 4 oliën die dit product bevat zijn: Pracaxiolie, Arganolie, Maisolie en Cameliaolie.

 

  • Elixir Ultime L’Huile Rose: De Ultime L’Huile Rose is geschikt voor gekleurd haar en het verzwaart je haar niet. Het is intensief, verzorgend en glansversterkend. Het haar voelt na gebruik zacht, glanzend en soepel aan. Het haar wordt weer luchtig, veerkrachtig en daarnaast beschermt het je haar. De Ultime L’Huile Rose voedt het haar diep en beschermt het haar tegen warmte tot 230 graden.

 

  • Elixir Ultime Le Bain: Deze shampoo is een hoog geconcentreerd olie bad. Het is geschikt voor alle haartypen. Het bevat een zeer hoge concentratie kostbare oliën en de shampoo is siliconen en parabenen vrij. Je zult zien na het gebruiken van de shampoo dat je haar weer mooi glanst en zacht aanvoelt.

 

  • Elixir Ultime L’Huile Legere: De L’Huile Legere heeft een uitzonderlijke combinatie oliën van Maiskiemen, Camelia, Argan en Amla, verrijkt met Intra-Cyclane, een materie gevende stof. Het geeft het haar weer volume, glans en sensuele zachtheid.

 

  • Elixir Ultime Le Fondant: Dit is een conditioner met sublimerende Oléo-Complex voor alle haartypen. Ook deze conditioner bevat de uitzonderlijke oliën van Maiskiemen, Camelia, Argan en Amla. De Le Fondant voedt je haar onmiddellijk, laat het heerlijk zacht aanvoelen en zorgt dat je haar glad wordt en zichzelf ontklit. Bovendien verzwaart het je haar niet, wat resulteert in een fris en luchtig kapsel.

 

  • Elixir Ultime Le Masque: Dit masker is het eerste olie masker ter aanvulling op de beste verzorging die je jouw haar kunt geven. Door de oliën in het masker krijgt je haar een rijke voeding. Het is geschikt voor alle haartypen, maar het geeft het meeste resultaat bij droog, stug en dof haar. Een vocht inbrengend serum zorgt voor zachtheid van je haar. Ook zijn er Lipide Elementen toegevoegd voor extra verzorging en glans.

 

Reactie plaatsen
toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.