thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Herfst Trends 2020

0
Herfst Trends 2020

Wat zijn de nieuwste trends voor dit najaar

Hey allemaal, de herfst is begonnen. Dit betekent dat er nieuwe trends zijn voor je haar en deze deel ik graag met jullie. Als we het hebben over het model van je haar zijn de juiste woorden voor de herfst van 2020 : mooi, makkelijk en snel! Als het om de haarkleur gaat varieert het van gekleurde chunky highlights tot een mooie kastanje tint. Het belangrijkste is : Glans… dit is een belangrijk item in het najaar. Hierover later meer. Eerst zet ik voor jullie de herfst haarstijlen op een rijtje:

1- Haarbanden & haarklemmen zijn weer helemaal HOT. Wat voor een soort haarband? Dit kan variëren van een juwelen haarband tot aan een stoffen haarband. De wat grotere haarklemmen zijn ook weer terug van weggeweest. 

2- Half opgestoken kapsels. Het is makkelijk maar ziet er ook net weer even iets anders uit, dit kan je leuk aanvullen met bijvoorbeeld een scrunchie of een ander leuk opvallend haarassecoire.

3- De jaren 70 are coming back! De shag haircut is namelijk weer helemaal in. De volgende sterren zagen we al met dit kapsel namelijk Taylor Swift en Halle Berry. Het kapsel heeft veel weg van de it-girls uit de jaren 70. Lekker veel lagen in het haar!

4- Mini vlechtjes. Dit komt veel terug in het najaar vooral vlechtjes met kralen en linten in het haar of zonder kan natuurlijk ook.

5- Slag, een kleine slag in het haar is ook helemaal trendy dit najaar. Denk hierbij aan subtiele golven in je haar.

6- Curtain bangs of ook wel een pony in laagjes die als een gordijn langs je gezicht valt is ook populair. Dit kan zowel los als vast erg tof zijn!

7- De Pixie cut hair is ook terug van weggeweest. Dit is voor als je van de kortere kapsels houdt. Ook hierin komt de jaren 70 weer terug.

De haarkleur trends voor dit najaar

1- Faded color. Af en toe is het leuk om eens een gewaagde haarkleur uit te proberen. Ook al is het maar tijdelijk. Kies voor een lichte kleurspoeling die zorgt voor een prachtige gloed in het haar. Wat je ook veel ziet is de classic blue kleur. Heel tof… maar je moet het wel durven. Verderop in het blog laat ik jullie het resultaat zien van Elserieke. Ze heeft namelijk de kleurmaskers Bright Copper en Cacao van Maria Nila gebruikt. (om een iets bruinige gloed over haar blonde lokken te krijgen)

2- De koper tint blijft een all-time klassieker. Het is een warme kleur dat je automatisch een herfstgevoel geeft.

3- De gekleurde chuncky highlights. Misschien ken jij ze nog wel? Ze waren namelijk helemaal hip in de jaren 90. Denk hierbij aan de Spice Girls. Dit hoeft natuurlijk niet een felle kleur te zijn. Beyonce heeft dit namelijk ook vaak door haar voorste lokken iets lichter bruin te verven.

4- Cappuccino Hair is voor alle brunettes die hun lokken net even een tintje lichter willen. Het geeft een chique uitstraling.

5- Faded balayage of ook wel een uitgegroeide balayage. Door de aanzet een stuk donkerde dan de rest van het haar te verven springen jouw lokken er prachtig uit.

6- Asbruin haar is een haarkleur wat je deze herfst veel terug gaat zien.

7- Inktzwart is ook helemaal hot. Let wel op, als je van jezelf wat bleker bent kan je deze kleur beter mijden of het iets lichter pakken.

 

Leuke nieuwe trends hè?! We hebben ook twee extra nieuwe haarmaskers besteld die net nieuw uit zijn van Moroccanoil. In mijn vorige blog had ik al wat verschillende haarmaskers uitgelicht, waarmee je een herfsttint aan je haar geeft. De maskers kunnen ook worden gebruikt als faded color in het haar. De nieuwe haarmaskers van Moroccanoil zijn:

Zie hieronder Elserieke haar herfstlook van blond naar een iets wat bruinige tint in het haar.

via GIPHY

Back to the 70'ies

Zoals hierboven vernoemd komen veel haarstijlen uit de jaren 70 terug. Het lijkt me leuk hier wat meer over te vertellen. Het romantische tijdperk van de jaren '70 stond in het teken van vrijheid, vrijheid van meningsuiting en was je vrij om iedere stroom te volgen. De jaren 70 werden ook wel de groovy jaren genoemd waarin ze de dingen niet eenvoudig hielden. Dit tijdperk heeft ook de meest opmerkelijke kapsels en make-up trends die ooit zijn gemaakt. Hoe meer oogschaduw hoe beter vooral knal blauw was de favo kleur van toen. Ook zag je in deze tijd veel terug van de hippiestijl denk hierbij aan vlechtjes in het haar, iets slag onder in het haar of haarbanden. Vooral de Curtain bangs en de shag haircut liep (bijna) iedereen mee rond. Het gezegde van de jaren 70 was dan ook:  ‘Make peace, no war!’ Let’s keep this in our mind!

via GIPHY

 

Heb jij vragen of wil je graag tips? Neem dan gerust contact met ons op.

Liefs Silke

Reactie plaatsen
toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.