thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Alles over de Shu Uemura Cleansing Oil-lijn

0
Alles over de Shu Uemura Cleansing Oil-lijn

Shu Uemura Cleansing Oil 

Hoihoi! Vandaag vertel ik je alle ins en outs over de Cleansing Oil lijn van Shu Uemura. Want: Waar komt Cleansing Oil eigenlijk vandaan? Wat voor olie gebruikt het merk voor de producten? En wat doet het nou precies voor je haar? Ik zocht het voor je uit.

De inspiratiebron achter Cleansing Oil

Shu Uemura staat volledig achter het belang van oliën voor je haar. Om deze reden heeft het merk een hele lijn opgezet die draait om olie! Waarom zijn oliën nou zo belangrijk? Omdat ze gunstig zijn voor letterlijk álle haartypes. Oliën zorgen voor vocht, glans en controle. Haaroliën bestaan er in allerlei diktes en substanties, waardoor je op zowel op vet haar, gekleurd haar en bijvoorbeeld beschadigd haar kunt werken met haarolie. Daarnaast bieden oliën je haar hittebescherming. Wat wil je nog meer?

Haarolie op verschillende haartypes

De producten uit de Shu Uemura Cleansing Oil lijn bevatten verschillende oliën zodat de producten voor ieder haartype geschikt zijn. Verschillende soorten haaroliën bevatten namelijk ook verschillende soorten ingrediënten, die ieder een bepaald niveau aan vocht en glans toevoegen aan het haar. Een hele zware olie zal namelijk niet veel goeds doen voor fijner haar! Let daarom goed op de ingrediënten en de soort haarolie. Camelia olie is een voorbeeld van een haarolie met een erg voedende eigenschap. De olie is afkomstig uit Toshima, Japan, waar de zaden met de hand worden geplukt uit de cameliabloem. Deze bloem wordt vervolgens omgezet in een voedende haarolie. Camelia wordt al eeuwen gebruikt vanwege de voedende eigenschappen, om zo de vochtbalans en de glans van je haar te verbeteren.

Haarolie in verschillende producten

Een haarolie werkt in elk product anders. Shampoos met haarolie bijvoorbeeld, deze combinatie zorgt ervoor dat er glans wordt toegevoegd aan het haar. De haarolie kan namelijk het oppervlak van het haar aanvullen met voeding en hydratatie. Hierdoor krijg je dat glanzende en gladde effect waar we allemaal naar op zoek zijn. Wanneer je olie aan een conditioner toevoegt, geeft de conditioner weer leven aan droog haar dat voeding mist. Hierdoor kun je bijvoorbeeld droog en beschadigd haar sneller herstellen. Tot slot zorgt haarolie in stylingsproducten ervoor dat je een perfect ‘sleek’ effect krijgt, zoals bij een knot of een strakke paardenstaart.

De verschillende Cleansing Oil Producten

Binnen de lijn van Cleansing Oil vind je vier verschillende soorten Oil Cleansers, dit zijn shampoos die ieder voor een ander haartype geschikt zijn:

  • De Gentle Radiance Cleanser is speciaal ontwikkeld om haar op milde wijze te reinigen en is voor ieder haartype geschikt. 
  • De Anti-Dandruff Soothing Cleanser zorgt ervoor dat je hoofdhuid wordt gekalmeerd dankzij de muntachtige Shiso extracten. De shampoo is speciaal ontwikkeld voor als je last hebt van roos.
  • de Moisture Balancing Cleanser geeft je haar dankzij de Neroli olie een hydratatie-boost. Deze shampoo is speciaal ontwikkeld voor droog en/of beschadigd haar dat extra hydratatie en voeding nodig heeft, zodat je haar weer in balans wordt gebracht. 
  • Tot slot zorgt de Anti-Oil Astringent Cleanser ervoor dat overtollig vet en overtollige oliën uit je haar worden verwijderd! De Anti-Oil cleanser bevat Yuzu citroen, een zeldzame citrusvrucht die zeer geliefd is vanwege de aromatische geur en de zuivering. De shampoo is speciaal ontwikkeld voor vettig haar geeft je haar een fijne lichtgewicht finish!

 

Nu we je verteld hebben over de verschillende cleansers, kun je de cleanser die het beste bij jouw haar past combineren met de Cleansing Oil Conditioner. Deze conditioner bevat bergamotolie, dit is vernoemd naar een Turkse prinses. De olie wordt al eeuwenlang gebruikt vanwege het zijdezachte effect dat de olie met zich meebrengt. Daarnaast helpt de olie om je haar te ontwarren en zorgt de olie ervoor dat je haar soepeler valt. Combineer dit met voorafgaand een fijne shampoo, en je hebt eigenlijk een persoonlijk haarplan gekregen met producten die preciés bij jouw haar passen! No worries dus dat je haar te slap, te vet of juist te droog wordt door je haarproducten.

Hopelijk heb ik je genoeg verteld over de producten en laat het met weten als je over een bepaalde lijn, een merk of misschien wel een specifiek product meer zou willen weten.

 

Liefs, Maaike

Reactie plaatsen

Blog

Alle Haartypes


Maaike Frericks

Maaike Frericks

22 jaar | Content Marketeer | Hair, make-up en fashion addict | katten- en muziekliefhebber |

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.