thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

REVIEW: De Davines LOVE/curl shampoo

0
REVIEW: De Davines LOVE/curl shampoo

Davines is opgericht in 1983 in Italië, door de Bollati familie. Davines Group is begonnen als een onderzoek lab, de productie van high-end haarverzorgingsproducten voor cosmetica bedrijven wereldwijd. Davines is erg gegroeid toen in 2018 het merk Skin Regimen ontstond. Ze zijn nu een B Corp en hebben een internationale aanwezigheid in meer dan 90 landen.

Wat is Davines LOVE/curl shampoo?

De Davines Love Curl Enhancing Shampoo is een speciale combinatie van enkele essentiële extracten gemengd met verzorgende elementen om een luxueuze crème te creëren. Het zorgt voor zachte gedefinieerde krullen. Het mirte-extract herstelt het vochtgehalte, geeft zachtheid, glans en daarnaast werkt het ook als een antioxidant door een hoog gehalte aan Vitamine C.

Hoe heb ik de shampoo gebruikt?

Ik heb niet altijd een shampoo voor krullend haar gebruikt omdat ik nog zoekende ben naar iets wat echt werkt voor mijn haren. Ik vind niet dat een krul shampoo altijd beter werkt dan een normale shampoo. Op het moment gebruik ik de Davines LOVE/curl shampoo. Eerst maak ik mijn haren nat onder de douche en daarna breng ik de shampoo aan. Meestal doe ik dit 2 keer, niet altijd. Daarna spoel ik het uit en gebruik ik een conditioner of een masker. Toen mijn haar nog nat was had ik niet het idee dat het anders was dan normaal, toen mijn haren droog waren en ik een nachtje had geslapen zag en voelde ik zeker verschil. Mijn haar pluist best wel van zich zelf en voelt ruw aan. Dit was na het gebruiken van de shampoo anders. Het pluisde een stuk minder en ook het ruwe was minder en het voelde zacht en fijn aan.

De Davines LOVE/curl lijn heeft ook andere producten dan alleen een shampoo. Ook is er een conditioner, cream, revitalizer, hair mask, primer, cleansing cream en een controller. Voor optimaal resultaat zou je naast de shampoo ook wat andere producten kunnen proberen van de LOVE/curl lijn.

Eindresultaat

Na de shampoo een paar keer gebruikt te hebben merkte ik dat mijn krullen beter zaten. Er zat meer volume in en het pluisde een stuk minder. Ik douch meestal s ‘avonds omdat mijn krullen dan de volgende dag het beste uitkomen. De geur van de shampoo was niet meteen mijn favoriet, ik denk omdat ik een hele andere geur gewend was. Nadat ik een nachtje had geslapen was die geur wat minder een rook mijn haar erg lekker! Ik weet niet goed hoe ik de geur moet omschrijven toen ik het voor de eerste keer rook. Ik denk dat als ik het moet vergelijken met de zoete, frisse geur van de shampoo die ik normaal gebruikte, het best neutraal en basic rook na mijn mening.

Liefs,
Zeta

Reactie plaatsen
toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.