thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Winter Haartrends 2020 - 2021

1
Winter Haartrends 2020 - 2021

Winterseason has started 

De winter start vandaag officieel... Dit betekent dat je jouw dikste truien aan mag, je fluffycoat uit de kast kan en het officieel tijd is voor een warme choco met een dikke plak slagroom! Het is een knusse tijd, bij mij liggen de dekens weer op de bank en de kaarsjes branden overal... Nu alleen nog sneeuw, maar goed: helaas lees ik veel terug dat er dit jaar/volgend jaar een kleine kans bestaat dat het gaat sneeuwen. Dus geen sneeuwengelen maken voor ons gok ik. Bij een nieuw seizoen horen natuurlijk ook weer nieuwe trends en hier houd ik jullie natuurlijk graag van op de hoogte! In mijn vorige blog over de herfsttrends kwam al veel van de jaren 70/90 terug, dit blijft ook terug komen. Ook zijn er verschillende kleuren die deze je deze winter veel gaat zien. Ik vertel het jullie allemaal hieronder! 

Kapseltrends deze winter

Hieronder licht ik enkele trends toe op het gebied van kapsels. Wat je vooral veel terug ziet zijn pony’s, verschillende lagen in het haar en bob kapsels.

  • De seventies-pony is helemaal hot! Je herkent de pony door de lagen die geknipt zijn in de voorste lokken. Vanaf de jukbeenderen gaan ze over in de rest van je haar. Ze vallen als een soort gordijntje (curtain bangs) om het gezicht heen. Erg tof: het zorgt voor een boost aan volume in het haar en oogt dan ook een stuk voller. Erg leuk bij wat langer of midden lang haar.

 

  • De mullet Haircut is niet te lang en niet te kort. De mullet look is lang en breed maar wel uitgedund wat het idee van een matje creëert. Ja, de haarmat is weer terug van geweest… Bovenop het hoofd is het haar in laagjes geknipt, aan de zijkant is het haar lang en bedekt het je oren. De pony is wat korter, een iets andere look dan wat je gewend bent. Je moet ervan houden!

  • De Textured Midi – De medium bob. Deze vallen vaak net onder de schouders. Met een medium bob kan je het golvend dragen, recht of juist wat wilder. Op deze manier biedt het verschillende mogelijkheden. Zo ziet het er modern uit, klassiek of juist trendy en rockachtig. Medium bob kapsels kunnen vaak op bijna alle haarstructuren geknipt worden. 

  • De middenscheiding is een all-time favourite. Het is makkelijk maar stijlvol. Ook de zijscheidig heeft weer zijn come-back en is in 2021 veel terug te zien.

  • De 90’s bob een klassieke hairstyle met een mooi middenscheiding. Dit was ook veel terug te zien in de show van Chanel voor het jaar 2021. Het oogt chique maar kan ook een stoere of sexy uitstraling geven!

  • De long pixie fringe oftewel de wat langere bob met wat langere volumineuze plukken in het haar. Het is een mooie manier om kort haar te dragen. Veel bekenden gaan al mee in deze trend want het ziet er gewoon heel glamorous en elegant uit!

 

  • Opvallende speldjes… bestellen maar, hoe groter hoe beter en hoe meer hoe beter. Ze mogen lekker opvallen en je kan ze in je staart schuiven, of bij los haar. It's all possible.

  • Opvallende felle kleuren. In 2021 ga je veel opvallende kleuren terug zien. Dit kan ook een haarmasker zijn natuurlijk met een leuke opvallende kleur in het haar. Dit is ook minder schadelijk voor het haar! Roze, groen of paars, alles is mogelijk. Ook gekleurde hightlights zijn in. In mijn vorige blog heb je wellicht gelezen dat chunky highlights uit de jaren 90 veel terugkomen. We hebben veel verschillende kleurmaskers (spoeling) die je kan gebruiken. Hier enkele merken: My.Haircare,  Wella Color Fresh en Maria Nila.

  • Platinablond geeft een mooi effen effect aan het haar. Deze kleur is dan ook veel terug te vinden op de catwalk o.a. bij Chanel. Het geeft een frisse uitstraling en deze kleur staat natuurlijk prachtig in een winter wonderland ;)!

  • Kaneelbruin geeft een warme bruintint met een iets rode gloed door het haar heen. Het geeft een soort koperkleurig effect aan het haar. Ben je van jezelf al bruin? Dan is het vrij simpel om een paar warme highlights door het haar heen te doen en voilà je hebt kaneelbruin haar!

Honingblond is een trend waarbij je moet denken aan niet te lichtblond. Er zit juist een vleugje oranje door het haar heen wat het warm maakt. 

 

  • Espresso kleur/donkere tinten kwamen ook voor bij verschillende catwalkshows. Ook chocoladebruin is een prachtige kleur. Bij donkere tinten moet je voor jezelf altijd even kijken hoe dit in je gezicht valt, het kan je namelijk vrij bleek maken. 

 

Zoals je ziet is er weer van alles leuks deze winter aan haarstijlen te vinden. Wellicht ben je al helemaal happy met je haar op het moment of denk je nu toch... mm ik wil iets anders, misschien dat je hier wat inspiratie op kan doen:)!

Liefs Silke  


reacties (1)

Ik zoek een goede styletang om golven/krullen mee te maken, welke is aan te bevelen? En een tutorial is dan ook fijn

Door op 22-12-2020

Reactie plaatsen
toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.