thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Droog geblondeerd haar verzorgen

0
Droog geblondeerd haar verzorgen

Heb jij je haar wel eens geblondeerd? En merk je dat je haar sneller droog aanvoelt dan voordat je het hebt geblondeerd? Dit komt doordat een blondeer behandeling, hoe mooi ook, je haar kan beschadigen. Een prachtige blonde look heeft dan ook veel verzorging, maar vooral goede verzorging nodig! Redken heeft de oplossing met een uitbreiding van de Extreme lijn; Extreme Bleach Recovery!

Redken Extreme Bleach Recovery

Redken Extreme Bleach Recovery is, zoals de naam al zegt, gericht op het herstel van geblondeerd haar. De behandeling bestaat uit drie verschillende producten die zacht zijn voor het haar en herstellende ingrediënten bevatten. Hiermee kun je een complete routine opzetten om jouw gebleekte haar te geven wat het nodig heeft!

De schade van blonderen

Het blonderen van je haar is een zeer chemisch proces. De producten die gebruikt worden om je haar te bleken zijn erop gericht de haarschubben open te zetten en het pigment uit je haar te trekken. Hierdoor raken de schubben beschadigd en blijven ze openstaan. Deze openstaande schubben zorgen ervoor dat vocht sneller uit je haar verdwijnt, waardoor je haar droog wordt en verder beschadigd raakt. Met dof en pluizig haar tot gevolg en in het ergste geval zelfs gespleten haarpunten en haarbreuk. Een goede verzorging is key!

Je moet er dus voor zorgen dat je het haar een diepe hydratatie geeft en de schubben sealt zodat dit vocht in je haar blijft. Hieronder beschrijf ik hoe Redken Extreme Bleach Recovery hierbij helpt!

Extreme Bleach Recovery in drie stappen

Met het Redken Extreme Bleach Recovery Systeem kun je een complete routine samenstellen om je gebleekte haar te verzorgen. Hiervoor zijn drie producten ontwikkeld die je achter elkaar gebruikt.

Stap 1: Herstellende Shampoo

Deze zachte shampoo geeft een milde reiniging waardoor het haar niet verder beschadigd tijdens het wassen. Het Cica extract geeft de haarvezels de benodigdheden om het haar te herstellen. Het maakt je haar weer zacht en levendig.

Stap 2: Conditionerende Treatment

Nadat je je haar hebt gewassen geef je je haar een extra treatment met dit Lamellair water. In plaats van een conditioner gebruik je dit rijke water met kationische polymeren die een sterk conditionerende werking hebben. Eerst wring je het overgebleven vocht uit je haar om vervolgens het lamellair water zacht in het haar te masseren. Hierna spoel je het uit en ga je verder met de verzorgende leave in.

Stap 3: Verzorgende Leave in

Als laatste gebruik je de Cica Cream waarmee je het haar een laatste aanvulling geeft die je in het haar laat trekken. Deze crème is doordrenkt met Cica wat de poreuze haarvezel opvult en de juiste omstandigheden creëert voor natuurlijk herstel. Doordat de vezel is opgevuld ontsnapt de hydratatie van de shampoo en het lammellair water minder snel uit je haar. De crème laat je in het haar trekken en na gebruik zal je haar weer zacht en soepel aanvoelen.

Na deze complete routine voor je geblondeerde haar kan je haar herstellen van een (voor je haar heftige) behandeling zoals bleken.

De producten

Heb jij je haar wel eens gebleekt of geblondeerd en herken jij dat je haar dan droog wordt? Dan kan de Redken Extreme Bleach Recovery de oplossing zijn voor jou! Shop de producten nu voor een complete routine of als aanvulling op je huidige routine!

Have a good one!

Gerben

Reactie plaatsen

Blog

Blond Haar


Gerben

Gerben

Online Marketeer || 30 jaar || Koken & Eten || Reizen || Lifestyle || Haar & Verzorgingsproducten

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.