thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Kleurmaskers voor het voorjaar

0
Kleurmaskers voor het voorjaar

Colorful Hair

Het voorjaar is van start gegaan, de zon begint weer heerlijk te schijnen en voor je het weet is het zomer. Dit betekent een nieuw seizoen, nieuwe trends en nieuwe kleurtjes. Het is natuurlijk leuk om je haar ook een mooie lente tint te geven. Goed nieuws! Dit kan met een kleurmasker, in welke kleur jij ook maar wil. Daarnaast is het natuurlijk ook fijn om je prachtige geverfde lokken mooi te onderhouden door af en toe een kleurmasker te gebruiken zodat je kleur minder snel vervaagd.

Wil jij nou al een tijdje een mooie parelmoer gloed door het haar heen? Dan is een kleurmasker perfect want na 3 a 4 dagen heb jij jouw eigen haarkleur weer terug. Daarnaast verzorgt het je haar ook nog eens en geeft het een prachtige glans. Bekijk de top 4 kleurmaskers voor het voorjaar. 

De Wella Color Fresh Mask – Lilac

Wella Color Fresh Mash Lilac

Het Wella Color Fresh Mask is een lilakleurig masker dat gele tinten uit je haal haalt en nieuw leven blaast in blond haar. Het masker is perfect voor gebleekt haar of haar met lichtere tinten. Het masker helpt je om je haarkleur weer op te laten leven en je haar daarnaast weer zacht en gezond aan te laten voelen. En dat alles met 0% schade aan je haar! Verfris blond tot rood haar met de Wella Color Fresh Masks voor een natuurlijk uitziend accent. Bovendien ruiken de maskers heerlijk en zorgen ze voor minder haarbreuk tijdens het kammen. 

Maria Nila Color Refresh Mask – Lavender

Maria Nila Lavendel Masker

De Maria Nilia Colour Refresh maskers zijn voedende maskers met kleurpigmenten die je haar een prachtige kleur geven. De maskers blijven tot wel 4 tot 10 wasbeurten in je haar zitten! (afhankelijk van je eigen haarkleur) De maskers zijn verkrijgbaar in 16 unieke kleuren waardoor je bijvoorbeeld eens een nieuwe haarkleur kunt proberen zonder dat je hier lang aan vast zit. Daarnaast verzorgen de maskers je haar en dankzij het Colour Guard Complex wordt je haarkleur goed beschermd. De producten van Maria Nila zijn 100% vegan en dat maakt Maria Nila een uniek merk dat cruelty free en klimaatvriendelijke haarverzorging produceert in Zweden. 

Infuse my colour – Quarz

De My.Haircare Infuse My. Colour Shampoo is een zacht roze shampoo die speciaal is ontworpen om een roze champagnetint toe te voegen op licht blond haar. Na gebruik zorgt het voor een zachte subtiele roze tint in je haar, wil je een keer iets anders proberen? Dan is dit zeker het proberen waard en is het daarnaast niet blijvend. De shampoo is vrij van sulfaten,siliconen, parabenen en is veganistisch. Tot slot zorgt het voor een prachtige glans over het haar heen! 

Moroccanoil Color Depositing Mask – Copper

De Moroccanoil Color Depositing Masks geven je een prachtige tijdelijke haarkleur en verzorgt je haar daarnaast intensief. Hierdoor kun je gemakkelijk nieuwe haarkleuren uitproberen, zonder dat je hier lang aan vast zit! Ook kun je jouw haarkleur opfrissen om zo kleurvervaging tegen te gaan. Hierdoor hoef je minder snel terug naar de kapper om je haar te kleuren, waardoor je haar gezonder blijft! 

 

 

Durf jij het aan een ander kleurtje proberen? Of ga je voor de kleurmasker die jouw haarkleur mooi houdt, ook handig natuurlijk! 

Reactie plaatsen
toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.