thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

L'Oréal Serie Expert is vernieuwd!

4
L'Oréal Serie Expert is vernieuwd!

Heb jij de nieuwe verpakkingen van L’Oréal Professionnel Serie Expert al voorbij zien komen? De haarverzorgingsproducten van Serie Expert hebben een make over gehad en zijn weer helemaal fris en vernieuwd! Maar wat is er nou allemaal veranderd en zijn jouw producten nog net zo goed als ze waren? Of is de haarverzorging misschien zelfs beter? Wij hebben de antwoorden voor je!

Wat heeft L’Oréal Professionnel Serie Expert vernieuwd

Het was alweer even geleden dat de verpakkingen van Serie Expert waren vernieuwd. Vandaar dat alle verpakkingen op de schop zijn gegaan en een compleet nieuwe look krijgen. Een meer simplistische verpakking met heldere tekst op de verpakking. Zo zie jij direct welk product je voor je hebt!

Met deze vernieuwing kwam natuurlijk het uitgelezen moment om ook een stap te zetten in verduurzaming. De nieuwe Serie Expert haarverzorging verpakkingen zijn namelijk van 95% gerecycled plastic! Zo draagt L’Oréal dus ook bij aan een verbetering van het hergebruik van plastic en een schonere wereld.

Nieuwe formaten

Wat ook nieuw is zijn de uitbreiding met verschillende formaten. Voor de liefhebbers zijn er nu ook grotere verpakkingen toegevoegd. De shampoos zijn nu niet alleen verkrijgbaar in 300 ml, maar hebben daarnaast ook een 500 ml en 750 ml verpakking gekregen. De conditioner is zelfs van een flacon naar een tube gegaan. Deze tube bevat 200 ml, maar er is ook een pomp-variant beschikbaar van 500 ml.

Weet jij dus wat je favoriete shampoo en conditioner zijn, dan kun je dus deze grootverpakkingen gebruiken! Hierdoor gebruik je minder verpakkingen en ben je met de 750 ml shampoos zelfs goedkoper uit! En zelf vind ik die pompjes maar wat handig op de badkamer en het lijkt ook nog eens heel opgeruimd, dan al die kleine flesjes.

De vertrouwde formules van Serie Expert

Ik hoor je denken; Mijn favoriete shampoos zijn toch niet veranderd? Nee, de formules van jouw vertrouwde Serie Expert haarverzorgingsproducten zijn hetzelfde gebleven en je kunt deze allemaal nog steeds bij ons bestellen! Hier zijn alle lijnen met de nieuwe verpakking zodat jij ze meteen herkent!

  • Pro Longer – Herstellend voor lang haar
  • Vitamino Color – Kleurbescherming voor gekleurd haar
  • Sensi Balance – voor de gevoelige hoofdhuid
  • Pure Resource – Voor vet haar
  • Silver – zilvershampoo voor wit en grijs haar
  • Volumetry – Geeft volume aan futloos haar
  • Instant Clear – anti-roos shampoo
  • Liss Unlimited – Voor weerbarstig haar
  • Inforcer – Versterkt en herstelt zwak en breekbaar haar
  • Blondifier – Voor blond haar
  • Absolut Repair – Voor herstel van beschadigd haar
  • NEW: Metal Detox – Voor kleurbehoud van ontkleurd/geblondeerd/geverfd haar

Er zijn wel een paar producten uit het assortiment verdwenen. Mocht jouw favoriete product zijn verdwenen laat het ons dan weten, dan helpen we met het vinden van een vervangend product!

Wat vind jij van de nieuwe verpakkingen en wat is jouw favoriete Serie Expert favoriet? Laat het ons weten!

Have a good one,

Gerben


reacties (4)

Het lijkt erop dat dit product helaas uit het assortiment is:
L'Oréal - Série Expert - A-OX Vitamino Color - Color Corrector for Blondes
Wat is een goed vervangend pr0duct?

Door op 24-02-2022

Hoi Mirjam,

Bedankt voor je vraag!

Helaas is hier geen vervanger voor gekomen bij de relaunch. In het Serie Expert assortiment vind je wel 3 andere producten die je hier bij zouden kunnen helpen. Er zijn geen kleurcorrigerende maskers maar wel 2 shampoos en een conditioner.

Van Serie Expert Blondifier heb je de Blondifier Cool Shampoo en Blondifier Cool Conditioner. Deze bestrijden ook allebei de gele tonen. De conditioner komt dan het dichtst bij het masker. Omdat het ook verzorging biedt naast de kleurcorrectie.

Nieuw van Serie Expert is de Chroma Creme lijn. In deze lijn zit de Chroma Creme Purple Shampoo, deze richt zich volledig op het verwijderen van de gele tonen in je haar. Over dit product kun je meer lezen in onze blog over L’Oréal SE Chroma Creme.

Ik hoop dat ik je zo heb kunnen helpen, mocht je nog vragen hebben dan hoor ik het graag!

Gerben, Team Salontopper

Door op 04-03-2022

Ik mis de density advanced. Is deze ook het assortiment gegaan?

Door op 14-03-2022

Hallo Jolanda,

Dat klopt de Density Advanced is uit het assortiment sinds de Relaunch. De Volumetry is wel een volume shampoo in het Serie Expert Assortiment.

Gerben, Team Salontopper

Door op 14-03-2022

Color corrector for blonde....weg!
Waarschijnlijk weggehaald door een persoon bij l'oreal die geen verstand heeft van blond haar. Dit was een pracht product! Geen vervanging als suggestie, deze is er niet. Veel gratis reclame voor gemaakt. Heb het iedereen aanbevolen.

Door op 09-07-2022

Ha Florence,

Ah jammer dat je een product mist in het nieuwe assortiment! Ik ken de Color Corrector for Blonde zelf helaas niet, maar misschien kunnen we samen zoeken naar een vervangend product?
Kun je me vertellen wat de Color Corrector for Blonde deed en wat je precies zoekt?

Ik hoor graag van je,

Gerben, Team Salontopper

Door op 11-07-2022

Ik ben op zoek naar een vervanger van de volumetry conditioner,kunnen jullie me helpen?

Door op 05-12-2022

Hoi Daisy,

Bedankt voor je vraag. Binnen het assortiment van L'Oréal Professionnel is er momenteel geen volume conditioner. Andere merken hebben dit nog wel, zoals Redken Volume Injection, Wella Professionals Invigo Volume Boost, Schwarzkopf Professional BC Volume Boost. Misschien zijn deze producten iets voor je?

Mocht je nog vragen hebben dan hoor ik het graag!

Met vriendelijke groet,
Gerben, Salontopper

Door op 06-12-2022

Reactie plaatsen

Blog

Alle Haartypes


Gerben

Gerben

Online Marketeer || 30 jaar || Koken & Eten || Reizen || Lifestyle || Haar & Verzorgingsproducten

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.