thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Alles wat je moet weten over de nieuwe Olaplex No. 8

5
Alles wat je moet weten over de nieuwe Olaplex No. 8

Hey you, ben jij Olaplex fan? Lees dan snel verder want wij vertellen je alles wat je moet weten over Olaplex nummer 8. Natuurlijk is binnen Olaplex van alles te vinden voor jouw haarroutine maar een masker ontbrak nog binnen de Olaplex routine. But here it is, het Olaplex haarmasker is maar liefst vier jaar in ontwikkeling geweest! Dit zegt natuurlijk wel iets over het product, de verwachtingen zijn hoog;). Het Olaplex No. 8 haarmasker is een 4-in-1 masker. Het zorgt namelijk voor twee keer zoveel glans, vier keer meer hydratatie, maakt het haar zes keer zachter en geeft voor 94% meer volume. Nou als dit niet veel belovend klinkt dan weet ik het ook niet meer…

Olaplex nummer 8

Wat doet Olaplex nu eigenlijk?

Iedereen kent de naam wel maar waar staan ze nu eigenlijk bekend om? Olaplex herstelt beschadigd en aangetast haar door het van binnenuit te herstellen dankzij het gepatenteerde enkelvoudige ingrediënt: bis-amino diglycol dimaleate. Maar wat gebeurd er dan eigenlijk wanneer je haar beschadigd is? Jouw haar bevat wel miljoenen zwavelbruggen (verbindingen) die jouw haar sterk maken en stabiliteit geven. Wanneer dit breekt ontstaat er schade. Olaplex herstelt dit zoals hierboven genoemd. Wanneer alle zwavelbruggen goed aansluiten resulteert dit zich in gezond, glanzend, sterk en prachtig haar! Ook wanneer je haar gezond is, is Olaplex altijd een must-have.

Olaplex No. 8

Het Olaplex No.8 Bond Intense Moisture Mask is een intens voedend haarmasker met het bekende OLAPLEX ingrediënt. Dit masker is geschikt voor alle haartypes en gericht op het herstellen van droog en beschadigd haar. Het haarmasker is opgebouwd met een zeer geconcentreerde formule om het haar weer gezond en sterk te maken. Droog en moeilijk handelbaar haar wordt zachter en krijgt een prachtige glans. Olaplex No. 8 is geschikt voor een voedende en hydraterende thuisbehandeling, ideaal tussen kappersbezoeken door.

Review Olaplex No. 8

Graag deel ik met jullie een eerlijke review over het nieuwe haarmasker van Olaplex. Als eerste vind ik het mega handig verpakt. Herken jij jezelf ook wanneer je in de douche staat en je de deksel van je haarmasker af moet draaien, het glibberig is dus het wel eens voor komt dat het uit je handen glipt? Dit heb je dus totaal niet met de Olaplex nr. 8, je pakt het fijn vast en pompt er gemakkelijk wat uit, dit is top! Voordat ik het ging gebruiken had ik natuurlijk een hoge verwachting aangezien de andere Olaplex varianten al wonderen met je haar verrichten en ze vier jaar bezig zijn geweest met ontwikkelen. Maar ik kan jullie mededelen dat ik mega enthousiast ben over het nieuwe haarmasker, het werkt gewoon fantastisch!

Ik gebruik het nu zelf één of twee keer per week en mijn haar is na gebruik heerlijk zacht, mijn haarkleur komt weer tot leven, doffe tonen zijn verdwenen en dan nog als kers op de taart de glans… je haar voelt net als nieuw. Wanneer jij het masker gebruikt is het niet alleen die dag zichtbaar maar ook de dagen erna heb je er veel plezier van. Daarnaast is de geur hetzelfde zoals je dit gewend bent van Olaplex, subtiel, fris en fruitig.

Gebruik van de Olaplex nummer 8

Bekijk de afbeelding hieronder voor de hoeveelheid die je het beste kan gebruiken per haartype.

  • Stap 1: Zorg dat het haar schoon en handdoek droog is.
  • Stap 2: Breng het Olaplex No. 8 haarmasker met je vingers aan van het midden van je haar en werk naar de punten.
  • Stap 3: Laat het haarmasker 10 minuten inwerken spoel vervolgens grondig uit.
  • Tip: Voor het beste resultaat gebruik je dit Olaplex haarmasker in combinatie met de Olaplex no. 4 shampoo en Olaplex no. 5 Conditioner.

olaplex nummer 8


reacties (5)

Sinds ik de olaplex 3,4,5,6 en 8 gebruik is mijn haar echt verbeterd.
Ik ben super enthousiast over het product en omdat ik erg lang haar heb een hele verbetering het is zacht glanzend en gezond.
Ben er heel blij mee en als ik het op heb bestel ik zeer zeker weer.
Olaplex echt een aanrader.

Door op 09-06-2021

Moet je na nr8 nog eens de conditioner gebruiken?

Door op 27-10-2022

Goedemorgen,

Dit is niet nodig om na het haarmasker te gebruiken. Het mag natuurlijk wel!

Mochten er overige vragen zijn, laat het dan gerust weten.

Door op 10-11-2022

Hallo, moet ik voor het olaplex 8 masker, ook shampoo en conditioner nog gebruiken? Of alleen masker na de shampoo? Masker voor of na conditioner?

Door op 17-11-2022

Hi Betty,

Bedankt voor je reactie. Je mag uiteraard voor het aanbrengen van het haarmasker de shampoo gebruiken. Een optie zou nog kunnen zijn om de conditioner na het gebruik van het masker aan te brengen, dit is niet per se nodig.

Prettige dag!

Door op 17-11-2022

Hoi, hoelang mag je het masker erin laten zitten?

Door op 03-01-2023

Hi Mexx,

Je kunt het masker 10 minuten laten zitten voor een treatment behandeling.
Wil je diepere voeding, laat het masker dan langer zitten.

Kijk ook vooral waar jouw haar behoefte aan heeft.

Door op 04-01-2023

Ik heb de hele olaplex lijn.
Het valt me op wanneer ik na wassen er 4 en 5 daarna het masker gebruik mijn haar na het drogen allemaal kleine haartjes uitsteken! Soort schubben… is dit normaal?

Door op 25-10-2023

Beste E,

Bedankt voor je vraag. Het kan zijn dat dit nieuwe haren die door de betere verzorging sterker zijn en daardoor beter zichtbaar worden. Deze zijn nog korter maar zullen naar verloop van tijd aangroeien en dan vallen ze met de rest van je haar mee.

Hopelijk heb ik je zo kunnen helpen! Anders zou je een foto kunnen sturen naar onze klantenservice, dan kunnen we het zien en je verder adviseren.

Met vriendelijke groet,
Gerben - Team Salontopper

Door op 26-10-2023

Reactie plaatsen
toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.