thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Haartrends herfst winter 2021 - 2022

0
Haartrends herfst winter 2021 - 2022

Het is officieel herfst en dit betekent dat we jou weer updaten over de nieuwste haartrends voor de herfst/winter van 2021/2022. Door de extreme regenval deze zomer voelde het alsof de herfst al veel eerder voor de deur stond, vond je niet? Gelukkig hebben we ook nog van wat zonnige dagen kunnen genieten en wie weet staat ons nog een Indian summer te wachten ;).

Wanneer er een nieuw seizoen start begint het toch te kriebelen om ons interieur te veranderen, nieuwe outfits te shoppen en willen we vaak iets anders proberen met ons haar. Naast dat de zomer een heerlijk seizoen is heeft de herfst ook zeker zijn charme. De kaarsjes mogen weer aan, je favoriete truien kunnen weer uit de kast getoverd worden en de prachtige herfstkleuren om je heen zijn gewoonweg betoverend. Zoals hierboven aangegeven horen bij een nieuw seizoen natuurlijk nieuwe haartrends en deze hebben we voor je uitgezocht + op een rijtje gezet. Wil jij graag een toffe herfstlook? Kijk en lees hieronder mee na wat de nieuwe kapseltrends voor de herfst/winter 2021/2022 zijn en wie weet zit jouw droomkapsel er tussen!

De trends voor dit najaar

Lage staart

Een hoge staart zie je veel maar dit najaar komt hier verandering in. De staart gaat namelijk omlaag en wordt in de nek samengebonden. Dit kan op verschillende manieren, denk hierbij aan vlechten, knopen, met een speld of haar er omheen wikkelen. Je kan natuurlijk ook zelf creatief zijn en wat tofs bedenken.

lage staart

Natuurlijke krullen

Beyoncé ging al voor door haar natuurlijke krullen weer te showen. Dit najaar mag je jouw krullen lekker laten voor wat ze zijn. Dus zeg maar dag tegen je stijltang. Hello big amazing curls!

natuurlijke krullen

De midden scheiding 

De middenscheiding, you love it or hate it. Deze herfst/winter kan je er niet meer omheen en deze komt dan ook veel terug. Een middenscheiding met half lang haar maakt jouw najaarslook helemaal compleet. Op de Mercedes-Benz fashion week was de middenscheiding niet meer weg te denken en kwam dit o.a. terug bij de show van Marc Cain.

midden scheiding

Auburn 

De auburn kleur is een mix tussen rood en bruin, het overheerst niet en staat elegant. Twijfel je over een nieuwe look? Dan is deze kleur misschien iets voor jou dit najaar. Heb je groene of bruine ogen? Dan is het zeker een must-go.

auburn

Lang haar

Lang haar maakt zijn comeback net zoals in de 70’ies. Ook op het MET gala zag je het terug, denk hierbij aan Kim Kardashian en Camilla Cabello. Daarnaast wordt het veel gecombineerd met een pony of midden scheiding.  

lang haar

Au naturel 

Naast je eigen haartextuur mag je dit seizoen ook je eigen haarkleur laten zien. Denk hierbij aan de natuurtinten waaronder zelfs de “peper en zout look”! Laat je vooral inspireren door de natuur.

au naturel hair

Chocolade bruin 

The one and only: chocolate brown. Deze kleur zal nooit vervelen en keert dan ook altijd terug. Chocolade bruin blijft een favoriet vooral voor het najaar! Ben jij fan? (ik wel)

chocolate brown

De pony

De pony ontbreekt letterlijk op geen enkele catwalk, of het nou een kaarsrechte pony is of een wat lossere, dit najaar ga je het veel terug zien. De pony kan zowel bij langer als korter haar gedragen worden. PS: curtain bangs are still okay!

Pony

De pixie cut 

De pixie cuts zijn het helemaal dit najaar! Deze look was vooral veel terug te zien bij de fall-winter 2021/22 show van Chanel. Je moet er wel van houden… Er zijn verschillende soorten pixie kapsels natuurlijk. Je ziet het veel terug met rafelige pony’s of zelfs met veel volume bovenop het hoofd.

pixie cuts

De Bob 

Het is de nieuwe rage, de bob kapsels! Een bob kapsel is niet zomaar een bob kapsel er zijn namelijk veel verschillende soorten. Zo kan je kiezen voor bijvoorbeeld de french bob, de jaren 90 bob of bijvoorbeeld de A-lijn bob.

 bob haarstyle

Voor welke look ga jij? Of houd je het toch liever bij je eigen look? Hopelijk zijn jullie weer up-to-date van de aankomende trends. Kortom, dit is een kleine selectie van haartrends voor het najaar maar er zijn er natuurlijk nog meer te vinden. Mocht je vragen hebben laat het ons dan weten. 

Enjoy this autumn!

Liefs Silke

Reactie plaatsen
toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.