thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

De leukste giftsets van 2021

0
De leukste giftsets van 2021

Het is bijna december en dat betekent dat de feestdagen weer voor de deur staan. Sparkling season here we come! Lichtjes, glitter en glamour het mag allemaal weer en we love it!  Laten wij nou de tofste cadeaus en giftsets voor jou verzameld hebben. Verwen jouw lieve vriend/vriendin, dochter, vader of iemand anders die je lief hebt met de fijnste producten en laat ze heerlijk genieten. Heb jij jouw glitter jurkje al gescoord of ben je al druk met het voorbereiden van het kerstdiner? Dan zit jij al helemaal in de sfeer en ben je bij Salontopper aan het juiste adres. Wij nemen jouw deze maand mee in onze kerstsferen en geven jouw de leukste tips + inspiratie voor de feestdagen op de webshop, via onze nieuwsbrief en ons Instagram kanaal. Kijk hieronder snel mee voor de tofste kerstcadeaus van 2021… 

Kerstcadeaus 2021 online kopen

Bij Salontopper weten we hoe druk je kan zijn met de juiste kerstcadeaus vinden en het inpakken hiervan. Dit nemen wij graag van je weg zodat jij je kan focussen op andere belangrijke dingen rondom de feestdagen ;). Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om voor een giftset te gaan of om zelf een leuk pakket samen te stellen van fijne verzorgingsproducten. Bij Salontopper vind je giftsets voor dames, giftsets voor heren en giftsets voor kinderen! Hieronder enkele tips:

De leukste giftsets dames, giftsets heren en giftsets kinderen

Kérastase heeft verschillende giftsets van mini's tot grote formaten. Een voorbeeld is de coily hair giftset van Curl Manifesto. Dit is echt een musthave voor alle krullenbollen (één van onze hardlopers). Klik en shop!

 

Redken heeft voor verschillende haartypes een X-mas kit uitgebracht. Een shampoo en conditioner zijn altijd een must om te krijgen! Klik en shop!

Wat mag nou echt niet ontbreken onder de kerstboom? Een giftset van Rituals natuurlijk! Wie wordt hier nu niet blij van? Bij Salontopper zijn er verschillen soorten, zowel groot als klein verkrijgbaar. Klik en shop!

Naïf is sinds kort ook verkrijgbaar via onze webshop. Ze hebben ze nu ook hele leuke setjes beschikbaar. Het fijne van Naïf is dat ze gebruik maken van de meest natuurlijke ingrediënten. Zo hebben ze ook setjes voor kinderen. Klik en shop!

L'Oréal heeft verschillende luxe giftsets beschikbaar voor alle haartypes. Hoe chique staat dit onder de boom? Klik en shop!

GHD heeft verschillende kerst edities uitgebracht, zie hieronder de ghd gold styler. How fancy?! Klik en shop!

Voor mannen hebben we verschillende toffe giftsets beschikbaar. Heeft jouw vader, broer, vriend of buurman een baard? Dan is deze Proraso box leuk om cadeau te doen! Daarnaast hebben we nog veel meer leuke gifts voor mannen! Klik en shop!

Je bent fan van Moroccanoil of je bent fan van Moroccanoil. Voor alle fans is dit een droom voor onder kerstboom. De fijne producten zitten in een prachtige fluwele chique toilettas. Er zijn drie verschillende sets beschikbaar. Klik en shop!

Tangle Teezer & Invisibobble hebben een super schattige giftset ontwikkeld voor kinderen. Klik en shop!

Een showerfoam, heerlijk geurende geurstokjes en een bodylotion, wie wil dit nu niet cadeau krijgen? Janzen heeft veel verschillende soorten geuren en giftsets binnen hun assortiment. Allemaal verkrijgbaar bij Salontopper! Klik en shop!

Zo kan je natuurlijk ook voor losse producten gaan, denk hierbij aan een fijn haarmasker van Maria Nila of misschien wel de one and only shampoo en conditioner van Olaplex. Een prachtige haarolie is ook zeker een aanrader, dit ontbreekt in geen enkele badkamer. Wist je dat we ook fijne roomsprays en geurkaarsen verkopen? Daarnaast vind je bij ons ook de fijnste tools, van een krultang, baardtrimmer tot een föhn. Kom je er niet uit? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder!

NIEUW – Cadeauverpakkingen bij Salontopper

Bij Salontopper is het nu mogelijk om jouw cadeau bij aankoop direct in te laten pakken. De producten worden verpakt in een prachtige luxueuze cadeauverpakking met een chique strik eromheen! Daarnaast kun je er zelfs voor kiezen een kaartje met tekst toe te voegen. Zo maak je het nog persoonlijker! Voor informatie neem snel een kijkje --> cadeauverpakkingen. Kortom een feestje om te ontvangen maar ook om te geven. Op deze manier hoef je het alleen maar te bestellen, aan te nemen en voilà, je kan het per direct onder de kerstboom zetten. Hoe fijn?! Zie hieronder de voorbeelden zodat je er een beeld bij hebt.

PS: Het hele jaar door beschikbaar. 

Vragen? Laat het ons gerust weten.

Let the sparkling season begin! 

Reactie plaatsen
toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.