thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Redken Amino Mint: Van vette naar gezonde hoofdhuid

0
Redken Amino Mint: Van vette naar gezonde hoofdhuid

Een glanzende scheiding en vettig gevoel in je haar.. Een vette hoofdhuid is geen pretje. Maar hoe komt het nu eigenlijk en wat kun je er tegen doen? Het is vaak lastig een product te vinden dat je hoofdhuid de juiste verzorging geeft en tegelijkertijd je haar geeft wat het nodig heeft.

Vette hoofdhuid en haarwortels

Hoe komt het dat je hoofdhuid snel vet wordt? Dit is eigenlijk een natuurlijke reactie op het ontbreken van talg op de hoofdhuid. Doordat je jouw haar en hoofdhuid dagelijks was komt je hoofdhuid in opstand. Je haalt met shampoo niet alleen het ongewenste vuil uit je haar, maar ook het talg wat je hoofdhuid beschermt. Als reactie hierop maakt je hoofdhuid juist meer talg aan. Een eerste stap is dus minder vaak je haar wassen.

Daarnaast is de natuurlijk balans van je hoofdhuid waarschijnlijk verstoord, daarom moet je deze herstellen voor een gezond voelende en uitziende hoofdhuid. Een gezonde hoofdhuid heeft normaal gesproken en pH-waarde van 4,5 tot 5,5. Deze zuurtegraad beschermt de hoofdhuid tegen schimmels en bacteriën. Alleen water zorgt er voor dat de ph-waarde van je hoofdhuid al te hoog (niet zuur genoeg) wordt.

Je haar begint in je hoofdhuid. Een gezonde hoofdhuid is daarom uiterst belangrijk voor gezond haar.

Redken Amino Mint Shampoo Formule

De shampoo voor je hoofdhuid – Redken Amino Mint Shampoo

Nieuw van Redken voor je hoofdhuid is de Amino Mint Shampoo. Deze shampoo is er speciaal op gericht je hoofdhuid weer in balans te brengen en te verfrissen! Hoe deze shampoo dat doet leggen wij je uit!

Reinigend en verzorgend

Net als iedere andere shampoo reinigt de Redken Amino Mint Shampoo natuurlijk je haar en hoofdhuid. De shampoo verwijdert de productophoping en overtollig talg van je hoofdhuid. Zo voelt je huid direct frisser. Daarnaast werkt de shampoo ook hydraterend zodat het je haar niet uitdroogt en je dus geen droge haarpunten krijgt. Na 4 weken gebruik van deze shampoo heeft 88% van de consumenten minder snel last van een vette hoofdhuid.

vette hoofdhuid voor en na Redken Amino Mint Shampoo

Herstelt de balans van je hoofdhuid

Naast de reinigende functie van deze shampoo helpt het je hoofdhuid weer in balans te brengen. Dit gebeurt doordat deze Redken shampoo het Amino Acid Strength complex en munt bevat. Beide staan bekend om hun verfrissende voordelen en de zure formule zorgt ervoor dat de pH-waarde van je hoofdhuid terug in balans komt. Zo herstel je de beschermende zure kracht van je hoofdhuid en zul je minder last hebben van irritaties. De munt zorgt ervoor dat de hoofdhuid kalmeert en een fris gevoel heeft.

Heb jij last van een gevoelige hoofdhuid of merk je dat je vaak last hebt van irritaties, dan kan het dus zijn dat je hoofdhuid uit balans is. Ook een vette hoofdhuid is hier een teken van. Deze Redken Amino Mint Shampoo helpt je hoofdhuid weer in balans te komen. Ga jij het proberen? Laat jouw ervaring met de shampoo weten!

Have a good one,

Gerben

Reactie plaatsen

Blog

Hoofdhuidproblemen


Gerben

Gerben

Online Marketeer || 30 jaar || Koken & Eten || Reizen || Lifestyle || Haar & Verzorgingsproducten

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.