thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Nieuw: Redken Big Blowout

0
Nieuw: Redken Big Blowout

Nieuw: Redken Blowout

Geen tijd om je haar aan de lucht te laten drogen? Of wil jij dat extra volume in je haar? Maar je haar aan de lucht drogen is beter voor je haar… Van föhnen raakt je haar beschadigd.. Not anymore! Bij Redken hebben ze twee geweldige heat protects gemaakt die ervoor zorgen dat jouw haar het föhnen aankan! Beide hebben een eigen werkwijze en zijn bedoeld voor verschillende stijlen. Ik stel ze graag aan je voor!

Redken Big Blowout en Redken Quick Blowout!

Het ontwikkelingsteam bij Redken heeft niet stilgezeten want ze zijn dit jaar met maar liefst 2 nieuwe heat protect en blowout producten gekomen. De Big en de Quick Blowout zijn twee nieuwe stylingsproducten voor meer volume, hittebescherming en sneller droog föhnen van je haar! Föhnen heeft een uitdrogende en beschadigende werking op het haar door de hitte die er vrij komt. Het is dus belangrijk je haar hier goed tegen te beschermen!

Zoals ik al zei zijn er 2 varianten; de big blowout en quick blowout.

Big Blowout

Wil jij groots volume in je haar? Dan heb jij de Big Blouwt gel nodig. Deze unieke formule breng je aan over je hele haar en kam je helemaal door het haar. Hierna kun je met föhn en borstel je haar in de juiste richting en vorm föhnen. Door de hitte van je föhn smelt en verdampt de gel. Zo beschermt het tegen de hitte van het föhnen, terwijl jij volume aan je haar geeft! Ideaal toch!

Redken Big Blowout 

Met krullend haar wil je soms ook een steile look proberen. Hiervoor kun ook de Big Blowout gebruiken. Je brengt de big blowout ook weer aan over het hele haar. Tijdens het kammen maak je vervolgens je krullen al steiler. Met het föhnen en de borstel maak je het vervolgens nog steiler en voilà steil haar! De big blowout beschermt je haar hierbij tegen beschadiging en pluizen.

Quick Blowout

’s Ochtends zit de tijd altijd tegen en om je haar rustig in volume te krijgen is dan soms echt te veel gevraagd. Met de Quick Blowout is dit verleden tijd, what’s in a name 12 De Redken Quick Blowout zorgt er voornamelijk voor dat je jouw haar sneller droogt met het föhnen. Je kunt je haar dus gewoon op dezelfde wijze föhnen, het verschil is dat het sneller zal gaan! Daarnaast biedt deze Quick Blowout Spray ook hittebescherming aan het haar tot wel 230°C. Zo krijg je jouw haar sneller droog maar zonder het te beschadigen.

Redken Quick Blowout Redken Quick Blowout gebruiksaanwijzing


De spray werkt ook nog eens super eenvoudig. Je brengt de spray gelijkmatig aan over je natte haar, kamt het nog even door voor een extra goede verdeling en vervolgens kun je beginnen met föhnen. Hoe simpel is dat!

En ben je nieuwsgierig geworden? En welke past het beste bij jou föhnroutine? We vinden het altijd leuk om jullie ervaring te horen!

Have a good one,
Gerben 

Reactie plaatsen

Blog

Fijn Haar


Gerben

Gerben

Online Marketeer || 30 jaar || Koken & Eten || Reizen || Lifestyle || Haar & Verzorgingsproducten

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.