thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

7 haartrends voor de lente en zomer van 2022

0
7 haartrends voor de lente en zomer van 2022

Hey you, het is weer tijd voor de jaarlijkse trends update. De lente is begonnen en we willen natuurlijk graag weten wat deze lente en zomer helemaal in is. We hebben verschillende fashion shows bekeken en onderzoek gedaan naar de laatste trends, zodat we helemaal up to date zijn. Ben jij toevallig ook al de mermaid haartrend tegengekomen of de subtiele hair frosting look? Dit kan goed kloppen, want dit is helemaal hot deze lente/zomer van 2022! Benieuwd naar overige haartrends? Lees dan snel verder.

7 Haartrends lente en zomer 2022

1. Sjaaltjes


Ze mogen weer officieel! De sjaaltjes waren niet meer weg te denken uit welke fashion show dan ook in Parijs, van kleurrijk tot neutraal. Het leuke is dat je het op verschillende manieren kan dragen. Nog een extra pluspunt… het beschermt je haar tegen de zon! Laat de vakanties, festivals en dagjes uit maar komen!

 

2. Hair frosting

Hair frosting is een soort balayage/highlight, maar dan net even anders en helemaal hot. Als je bij frosting denkt aan taart en cakejes dan kan dit kloppen, maar in dit geval hebben we het echt over je haar. Het is namelijk een nieuwe verftechniek en nu al een trend! Zo ging Hailey Bieber al voor... Frosting is een subtiele manier van hightlights. De highlights leggen vooral de nadruk om het gezicht heen, doordat je de voorste lokken oplicht. Dit zorgt voor een natuurlijke contouring. 

 

Frosting trend

3. Vlechten

Van mini vlechtjes in het haar tot een lange vlecht in je nek. Grote losse vlechten of ingevlochten vlechten. Alles kan en alles mag. Iets wat deze lente en zomer veel terug te vinden is. Op ons Instagram kanaal delen wij veel leuke tips en tutorials waaronder ook bepaalde manieren van vlechten in het haar.

 

Trend vlecthjes

4. Ginger rules

Koper/rood gekleurd haar is dit jaar helemaal hot. Weet je nog niet voor welke haarkleur jij deze lente of zomer moet gaan? Dan zit je met een oranje/rode tint helemaal goed. Kendall Jenner heeft de stap al gezet.

 

Trend rood haar

5. Mermaid waves


Donatella versace, Jennifer Lopez en Zendaya gingen al voor met de mermaid hair trend. Deze look is namelijk niet meer weg te denken deze lente en zomer. Leuk voor een feestje, festival of misschien wel voor een date. Creëer deze waves gemakkelijk met de Babyliss Pro Triple Barrel Weaver.

 

Mermaid hair

6. Lang steil haar 

 Op welke catwalk dan ook, extreem lang en stijl haar komt overal terug. Zo ook in de Versace spring summer 2022 show. Op zoek naar een fijne stijltang? Dan is dit onze topper: de Chi Lava Iron zeker geschikt om mooie steile lokken te creëren.

 

Trend lang en stijl haar  

7. De octopus haircut

De mullet haircut kennen we nog van vorig jaar. Goed nieuws: dit jaar kan het ook nog steeds, maar er zit wel iets verandering in. De octopus haircut wordt helemaal een ding deze lente en zomer. Het idee hierachter is namelijk dat je bovenop veel meer volume creëert, vandaar ook de benaming “octopus”. Wil jij graag meer volume boven in het haar creëren? Probeer dan eens deze fijne volume poeder. Indola Innova Texture Volumising Powder

 

 

Heb jij nog een andere leuke trend ondekt? Laat het dan weten in de reacties! 
 

Reactie plaatsen
toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.