thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Helder blond met Redken Blondage High Bright

0
Helder blond met Redken Blondage High Bright

Hoeveel vrouwen dromen er niet van om prachtig blond haar te hebben? Of je nu voor subtiele highlights kiest of voor een volledig blonde coupe, het is belangrijk om je haar tussen de kappersbezoeken door mooi en fris te houden. Maar hoe doe je dat?

Helder blond met Redken Blondage High Bright

We kennen allemaal de zilvershampoo die ervoor zorgt dat je haar mooi koel blond blijft. Deze shampoo bevat paarse pigmenten die de gele ondertoon in je haar neutraliseren, waardoor je die prachtige, koele blonde tint behoudt. Maar wist je dat er nu een nog betere oplossing is om je blonde lokken stralend en helder te houden? Namelijk Redken Blondage High Bright!

Redken Blondage High Bright

Blond haar wordt dof en donker

Wanneer je net van de kapper komt is je blond haar natuurlijk precies zoals je het wilt. Maar na verloop van tijd zie je dat het haar langzaam doffer en donkerder wordt. Dit komt door alledaagse dingen waar je haar mee in aanraking komt; zoals build-up van je haarproducten, vervuiling en stof.

Je wilt natuurlijk het liefst dat jouw haar altijd de kleur en toon blijft houden die je bij de kapper hebt laten zetten. Om deze toon zo lang mogelijk te behouden zijn er natuurlijk verschillende haarproducten op de markt, zoals een zilvershampoo. Maar voor een stralende heldere blonde kleur is zilvershampoo of zijn andere producten met paars pigment niet de juiste keuze. Wat heb je dan wel nodig?

Houd je haar stralend en helder blond

Om je haar stralend en helder blond te houden heeft Redken nu een nieuwe lijn op de markt gebracht: Redken Blondage High Bright. Deze complete routine zorgt ervoor dat jouw blonde haar helder van kleur blijft en een stralende glans krijgt. Hierin zijn vormen de drie producten samen een complete routine om het haar te laten stralen, verhelderen en verzorgen.

Redken blondage High Bright Routine

 

Hoe werkt Redken Blondage High Bright?

In de producten van Blondage High Bright zijn 2 essentiële ingrediënten toegevoegd. Namelijk het Redken Brightening Care Complex en Vitamine C. Het Brightening Care Complex doet wat de naam doe vermoeden, het verhelderd je haar en doet dit met uiterste zorg. Samen met de Vitamine C vangt het de dof en donker makende stoffen en bestanddelen in het haar. Deze stoffen zijn in alle drie de producten verwerkt.

De 3 stappen van Redken Blondage High Bright

Het Redken Blondage High Bright systeem kan het best als complete routine gebruikt worden omdat de producten elkaar versterken. De voor en na foto’s zijn ook gebaseerd op het gebruik van de complete lijn.

  • Stap 1: voorbehandeling met de treatement

Zorg dat je haar nat is en spray de pre-treatment op het haar. Verdeel voorzichtig door het haar en laat vervolgens 5 tot 10 minuten inwerken.

  • Stap 2: laat schuimen met de shampoo

Bij het aanbrengen van de shampoo zit ook de pre-treatment nog in je haar. Breng een kleine hoeveelheid shampoo aan op het haar en laat rijkelijk schuimen door het goed door het haar te masseren. Spoel vervolgens de pre-treatment en shampoo goed uit je haar.

  • Stap 3: verzorgen met de conditioner

Een wasbeurt hoor je natuurlijk altijd af te sluiten met een conditioner, zo ook deze. Door de conditioner zorg je dat na het wassen de schubben weer gesloten worden en het haar een mooie glans en zachtheid krijgt.

Mijn Redken Blondage High Bright Review

Zelf heb ik de Redken Blondage High bright producten ook uitgeprobeerd. Ik heb anderhalve maand geleden highlights laten zetten. Nu gebruik ik dagelijks een styling clay om m’n haar in model te krijgen en merkte ik dat mijn haar toch doffer werd en de kleur ook donkerder begon te worden.

Links zie je mijn haar voordat ik het gewassen heb met de Redken High Bright Routine en rechts na. Redken Blondage Hight Bright revies

Ik merk een groot verschil in glans en het geeft een mooie heldere uitstraling aan mijn haar. Ik ben dan ook zeer tevreden over de routine. Het is makkelijk in gebruik en heeft duidelijke stappen. Je hoeft het ook niet elke keer te gebruiken, maar wanneer je denkt dat je haarkleur weer een opfrisbeurt kan gebruiken.

Het kan ook goed als afwisseling op zilvershampoos gebruikt worden, om je haar niet alleen koel maar ook helder van kleur te houden.

Ik vind de Redken Blondage High Bright een goede aanvulling op het Redken systeem en kan het aanbevelen als je jouw blonde haar helder wilt houden.

Wat vind jij? Denk je dat Redken Blondage High Bright een goede aanvulling voor je haar kan zijn?

Have a good one,

Gerben

Reactie plaatsen

Blog

Alle Haartypes


Gerben

Gerben

Online Marketeer || 30 jaar || Koken & Eten || Reizen || Lifestyle || Haar & Verzorgingsproducten

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.