thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

De complete Olaplex behandeling

2
De complete Olaplex behandeling

Het haar kan op verschillende manieren beschadigen, bijvoorbeeld door chemische of thermische behandelingen. Olaplex wordt gezien als de grootste technologische doorbraak, met betrekking tot deze haarproblemen, in jaren. De formule wordt geprezen met titels als "favoriete hulpmiddel voor kleurexperts" en heeft de award voor meest innovatieve beautyproduct in de wacht gesleept.

De formule die gebruikt wordt in de producten, hecht de gebroken zwavelverbindingen in je haar weer aan elkaar. Dit resulteert in sterker en gezonder haar, dat minder snel breekt. De producten hebben ieder een eigen werking en deze licht ik hieronder verder toe.

Olaplex producten

Olaplex Intensive Bond Building Hair Treatment No.0

De Olaplex No.0 Intensive Bond Building Hair Treatment verbetert de gehele conditie van je haar en maakt het sterker. De Olaplex No.0 is te gebruiken als primer, voorafgaand aan je andere Olaplex-producten. Wij adviseren de No.0 in combinatie met Olaplex No.3 te gebruiken. Wanneer je deze producten combineert zal je haar namelijk tot 68% meer herstellen.

Olaplex Hair Perfector No.3

De Olaplex No.3 houdt je haar tussen kappersbehandelingen in topconditie. Dit product verbindt verbroken zwavelbruggen met elkaar, waardoor het haar zijn oorspronkelijke sterkte en veerkracht weer terug krijgt. Ook krijgt het haar zijn glans terug, zonder dat gebruik wordt gemaakt van siliconen of polymeren. Het is dé revolutie in haarcosmetica en onvergelijkbaar met andere producten. Wij adviseren Olaplex No.3 te combineren met Olaplex shampoo No.4 & conditioner No.5 voor het beste resultaat.

Olaplex Bond Maintenance Shampoo No.4

De Olaplex No. 4 Shampoo is geformuleerd met Olaplex Bond Building Chemistry om de sterkte en vochtigheidsgraad van het haar te herstellen, dit resulteert in een ongelofelijke glans en beheersbaarheid. De Olaplex No.4 shampoo is ontworpen voor alle haartypen en is kleurveilig. Ook is Olaplex No.4 sulfaatvrij en bevat geen parabenen of gluten!

Olaplex Blonde Enhancer Toning Shampoo No.4P

De Olaplex No.4P Blonde Enhancing Toning Shampoo is geformuleerd met Olaplex Bond Building Chemistry om de sterkte en vochtigheidsgraad van het haar te herstellen. Dit resulteert in een ongelofelijke glans en beheersbaarheid. De Olaplex zilvershampoo is ontworpen om ongewenste gele tinten te neutraliseren en is geschikt voor alle haartypen. 

Olaplex Bond Maintenance Conditioner No.5

De Olaplex No.5 Conditioner is geformuleerd met Olaplex Bond Building Chemistry. De conditioner herstelt, repareert en hydrateert zonder gewicht toe te voegen. De Olaplex conditioner elimineert schade en is vrij van sulfaten, parabenen en gluten. Voor het beste resultaat adviseren wij voor gebruik van Olaplex No.5, het haar te wassen met Olaplex No.4

Olaplex Bond Intense Moisture Mask No.8

Het Olaplex No.8 Bond Intense Moisture Mask is een intens voedend haarmasker gericht op het herstellen van droog en beschadigd haar. Dit haarmasker is opgebouwd met een zeer geconcentreerde formule, om het haar weer gezond en sterk te maken. Droog en moeilijk handelbaar haar wordt zachter en krijgt een prachtige glans. Wanneer je op zoek bent naar een extreem herstellende routine kun je eens per week de Olaplex No.8 combineren met de Olaplex No.0 & No.3

Olaplex Bond Smoother No.6

De Olaplex No. 6 Bond Smoother is een sterk geconcentreerde, verzorgende leave-in stylingcrème voor het verminderen van pluis. Dit product is perfect voor alle haartypes, inclusief geverfd en chemisch behandeld haar. Deze Olaplex leave-in stylingcrème herstelt en versterkt het haar aan de uiteinden, voorziet het haar van een extra portie vocht en beschermt het effectief tegen schade. Ook vermindert de Olaplex No. 6 Bond Smoother pluis en geeft de crème het haar een gezond uiterlijk, zonder het te verzwaren.

Olaplex Bonding Oil No.7

De  Olaplex No.7 Bonding Oil is een geconcentreerde en gewichtloze herstellende stylingolie. De olie verhoogt de glans, zachtheid, kleur en levendigheid van je haar. Daarnaast minimaliseert de olie pluishaar en biedt hittebescherming tot wel 450 graden. Wanneer je een paar druppels van de Olaplex No.7 toevoegt aan Olaplex No.6 creëer je een prachtige glans.

Olaplex Nourishing Hair Serum No.9

Met het Olaplex Nourishing Hair Serum No.9 is dof en futloos haar, wat snel klit, verleden tijd. Dit gewichtsloze Olaplex leave-in serum biedt tot wel 48 uur bescherming tegen dagelijkse beschadigingen en daarnaast biedt het hitte bescherming tot 232 graden.

Olaplex routine

Alle Olaplex-producten zijn in principe met elkaar te combineren. Wel is er een bepaalde volgorde waarin je de Olaplex producten aanbrengt:

Voor het wassen: Olaplex No.0 gevolgd door Olaplex No.3.

Tijdens het wassen: Olapex shampoo No.4/No.4p gevolgd door de Olaplex conditioner No 5. Gebruik het Olaplex haarmasker No.8 eens per week.

Na het wassen: er zijn verschillende Olaplex stylingsproducten die jij kunt gebruiken in je routine, namelijk de Olaplex No.6, Olaplex No.7 & de Olaplex No.9 . Deze producten hoeven niet met elkaar gecombineerd te worden, je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om 1 van de 3 stylingsproducten te gebruiken.

Ik heb een overzicht gemaakt zodat jij in één oogopslag kunt zien welk olaplex product, je wanneer kunt gebruiken.

Heb je nog vragen over Olaplex? Ik hoor het graag!

Liefs, 

Milou


reacties (2)

Hallo,

Is het de bedoeling dat nr 9 na nr 6 en 7 te gebruiken of nr 9 voor nr 6 en 7 te gebruiken aub?

Groetjes

Door op 05-05-2022

Hi Kathleen,

Wij adviseren eerst Olaplex No.9 te gebruiken en vervolgens af te sluiten met Olaplex No.6 of Olaplex No.7 (mocht je meerdere leave-in producten willen gebruiken).

Groetjes,

Team Salontopper

Door op 09-05-2022

Welk stylingproduct raad je aan voor fijn haar dat wel wat volume kan gebruiken (maar wel ontkleurd is)? Dankjewel!

Door op 17-12-2022

Hi Joke,

Onze favorieten zijn echt de Wella EIMI Sugar Lift of Wella EIMI Guts.
De Sugar Lift is heel geschikt voor fijn haar.
En gaat prima samen met haar dat ontkleurd is!

Door op 04-01-2023

Reactie plaatsen
toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.