thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

L'Oréal Professionnel Serie Expert Curl Expression Review

1
L'Oréal Professionnel Serie Expert Curl Expression Review

Krullen hebben een andere verzorging nodig dan stijl haar, maar sinds de Relaunch van L’Oréal Professionnel Serie Expert was de geliefde Curl Contour lijn verdwenen. De vervanger liet even op zich wachten, maar als een van de uitgebreidste Serie Expert lijnen is de opvolger van Curl Contour dan eindelijk hier; L’Oréal Professionnel presenteert Serie Expert Curl Expression!

Wat hebben krullen nodig?

Zoals bij iedereen met krullen bekend is, heeft jouw haar echt een eigen wil. Van pluizen tot uitzakken en zeer afhankelijk van het weer.. Krullen kunnen soms maar wat moeilijk zijn. Gelukkig ken jij je haar door en door en weet je precies wat het nodig heeft.

Krullend haar heeft vooral een goede hydratatie nodig om jouw haar optimaal te laten krullen. Elk product in de Curl Expression lijn bevat daarom hydraterende ingrediënten. Voor krullen kan het eigenlijk niet te veel hydratatie zijn. Waar je wel op moet letten  is de dikte en het krulpatroon van je haar. Heb jij dunner haar met krullen die snel uit kunnen zakken? Dan moet je voor lichte producten gaan en juist extra stevigheid aan je krullen bieden. Als jouw haar alles aan kan, maar misschien wel goed in model gebracht moet worden, dan kun je juist voor zwaardere producten kiezen. Gelukkig heeft de Curl Expression lijn voor ieder krultype wat wils!

Serie Expert Curl Expression Producten

Met de komst van L’Oréal Professionnel Serie Expert Curl Expression zijn er maar liefst 10 nieuwe producten toegevoegd aan het al uitgebreide assortiment van L’Oréal Professionnel Serie Expert.

Curl Expression shampoos

De twee shampoos in deze lijn kunnen samen gebruikt worden of individueel. De L'Oréal Professionnel SE Curl Expression Anti-Buildup Jelly Shampoo is zeer geschikt voor dun tot medium haar en reinigt het haar zacht. Daarnaast biedt het al een basishydratatie die het haar luchtig houdt en daarbij ook zorgt voor makkelijk ontwarbaar haar.Curl Expression Shampoo

De L'Oréal Professionnel SE Curl Expression Moisturizing Cream Shampoo is een milde shampoo die tegelijkertijd een hydraterende werking heeft op het haar.

Curl Expression maskers

Er zijn twee maskers in deze nieuwe krullenlijn. Het L'Oréal Professionnel SE Curl Expression Mask is geeft een goede verzorging, glans en anti-pluisbescherming. Daarbij houdt het je haar luchtig en natuurlijk. Het L'Oréal Professionnel SE Curl Expression Mask Riche, is zoals de naam al zegt rijker in ingrediënten het geeft dezelfde glans en pluisbescherming, maar het heeft een sterker controlerend effect, wat te zwaar kan zijn voor dun haar. Voor dik haar helpt het juist bij een goede verzorging en controle over je wilde krullen.

Curl Expression Mask

Curl Expression stylingproducten

Er zijn maar liefst 4 stylingproducten in de Curl Expression lijn. Een kleine opsomming;

  • L'Oréal Professionnel SE Curl Expression 10-In-1 Cream-In Mousse: Hydratatie en Definitie
  • L'Oréal Professionnel SE Curl Expression Intensive Leave-In Moisturizer: Extra hydratatie
  • L'Oréal Professionnel SE Curl Expression Cream-In-Jelly Definition Activator: Extra definitie
  • L'Oréal Professionnel SE Curl Expression Drying Accelerator: Droogtijd versneller en hittebeschermer

Krullen opfrissen met de Curl Expression Curl Reviver

Wil jij je haar nog niet wassen maar wil je ze een opfrisbeurt geven? Gebruik dan de Curl Expression Curl Reviver. Deze spray verfrist je haar zodat jij het weer in model kunt brengen.

Curl Expression Curl Reviver

Curl Expression Density Stimulator kuur

Merk je dat jouw haar wat dunner wordt of denk je dat je haar meer potentie heeft door een groei boost! Deze kuur die je direct op de hoofdhuid aanbrengt stimuleert een gezonde sterke haargroei. Zo krijg je voller en sterker haar, zodat jouw krullen nog beter uitkomen!

Is L’Oréal Professionnel Curl Expression geschikt voor de Curly Girl Methode?

Aan de Curly Girl methode zitten veel eisen, zoals welke ingrediënten er wel en niet in mogen zitten, zoals alcohol,  maar dan ook nog specifiek welke alcohol. We hebben de ingrediëntlijsten voor je nagekeken en een deel van de L’Oréal Professionnel Serie Expert Curl Expression lijn is Curly Girl proof, namelijk;

Doe je aan de Curly Girl methode dan kun je deze producten dus gebruiken in je routine! Laat ons vooral weten hoe het in jouw Curly Girl Routine past.

L'Oréal Professionnel Serie Expert Curl Expression Reviews

We hebben in onze omgeving rondgevraagd aan familie, vrienden en collega’s met krullen of ze onze krulproducten willen testen!

Curl Expression Review van Evelien:

Evelien: Krullend dun haar – (wavy/curly)

Voor Evelien hebben we een wasroutine samengesteld met de Curl Expression Cleansing Cream Shampoo en Curl Expression Mask omdat ze wel goed gedefinieerde krullen heeft, maar dun haar. Met het normale masker houdt je het haar luchtiger, daarom niet het Rich Mask. Voor de styling hebben we ook vooral gericht op meer definitie in het haar, hiervoor gebruikt zij de Cream in Jelly voor de eerste styling en de Cream in Mousse op andere dagen.

Review Curl Expression Voor Na

Evelien: “Wat meteen opvalt is dat de hele lijn heerlijk ruikt! Daarnaast worden m’n krullen mooi en ik ben dan ook tevreden met de verzorgingsproducten. De Cream in Mousse geeft me de volgende dag meteen weer een mooie krul!”

De Curl Expression Routine van Evelien:

Sara’s Review over Curl Expression:

Sara: krullend dik haar – (wavy-curly)

Voor Sara hebben we gekozen om “zwaardere” producten te testen omdat zij dikker haar heeft. Zij heeft daarom de Intense Moisturizing Cleansing Cream shampoo gebruikt en het Rich Mask gebruikt. Daarnaast heeft ze haar krullen gestyled met de Leave-in Cream.

Sara: “Ik vind de shampoo heel fijn. Normaal heb ik bij shampoo dat mijn haar super droog wordt, vind ik bij deze veel minder. Masker is ook fijn maar niet heel anders dan ik gewend ben van andere maskers. Crème is ook heel fijn wordt mijn haar echt lekker zacht van. Maar daarna nog wel iets extra’s voor  versteviging nodig. De Refresh werkt voor mij niet optimaal, ik moet het gewoon opnieuw doen. Verder ruiken de producten echt super lekker! Niet te overheersende geur, maar echt een beetje of je bij de kapper zit!”

De Curl Expression Routine van Sara:

L'Oréal Professionnel Serie Expert Curl Expression wordt dus al goed ontvangen door onze testers! Laat ook weten wat jij van deze nieuwe krullenlijn vind in een review of als reactie op deze blog. Heb je nog vragen over Curl Expression, wij helpen je graag!

Have a good one,

Gerben


reacties (1)

Hallo,
Ik vroeg me af of de anti build up jelly shampoo Inderdaad cg proof is. Een van de ingrediënten is sodium c14-16 olefin sulfonate. Dat is toch een van de sulfaten die niet in je producten mag hebben volgens cg?
Alvast bedankt voor je antwoord!
Groeten, Kim

Door op 04-08-2023

Hoi Kim,

Bedankt voor je vraag. sodium c14-16 olefin sulfonate is geen sulfaat, maar een sulfonate, dit is verwant aan sulfaten, maar niet zo sterk uitdrogend. Volgens onze ingrediëntenlijst check kan het dus wel, maar het wordt door sommige Curly Girls alsnog als te zwaar/sterk reinigend gezien. Hiervoor kun je zelf een afweging maken!

Groeten Gerben

Door op 07-08-2023

Reactie plaatsen
toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.