thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Redken Extreme Length Triple Action Treatment

0
Redken Extreme Length Triple Action Treatment

Prachtig lang haar; Redken Extreme Length Triple Action Treatment

Voor mooi en gezond lang haar moet je vooral geduld hebben, want je haar groeit maar 1 tot 2 centimeter per maand. Hoe frustrerend is het dan als dat wachten niet wordt beloont, doordat je beschadigde haar afbreekt. Of erger nog vanaf onderaf steeds verder splijt… Zo wordt het natuurlijk nooit die lange volle bos haar waar je van droomt! Redken heeft al langer een lijn die zich richt op het groeien van langer, Redken Extreme Length.

Redken Extreme Length Triple Action Treatment Haarmasker

Gespleten punten en haarbreuk

Om te weten hoe je jouw haar dan wel gezond moet laten groeien, moet je natuurlijk eerst weten waardoor het niet lukt. Grote kans dat je haar niet gezond en sterk genoeg is, waardoor haarbreuk en gespleten punten optreden. Haarbreuk en gespleten haarpunten komen vooral voor in droog en beschadigd haar. Je beschadigde haar heeft openstaande haarschubben waardoor slechte invloeden alleen maar dieper in het haar kunnen trekken en je haar letterlijk kapot maken.

Schade aan je haar komt door allerlei invloeden. Zo brengen ontkleuren en verven veel schade toe aan het haar, maar ook kleinere dingen als te strakke elastiekjes, of hard borstelen zorgen voor meer schade en maken het haar breekbaar. Schade kun je ook voorkomen door minder heet te föhnen of een heat protector te gebruiken. Door uitdroging raakt je haar ook sneller beschadigd, om dit tegen te gaan moet je het haar goed blijven hydrateren met een haarmasker.

Redken Extreme Length Triple Action Treatment haarmasker

Naast het voorkomen van de schade, kun je er ook voor zorgen dat je haar sterk genoeg is om mooi lang te groeien. Dit is precies wat het Redken Extreme Length Triple Action haarmasker doet. Het versterkt de drie gebieden die sterk moeten zijn om je haar gezond en vol lang te laten groeien.

1: Versterkt de lengten tegen haarbreuk

2: Voorkomt en vermindert gespleten haarpunten

3: Gezonde hoofdhuid voor optimale groei

Redken Extreme Length voor en na gebruik van het haarmasker

Het masker heeft deze driedelige werking door de 3 werkende bestanddelen; Biotine, Castorolie en Niacimide. Deze drie stoffen werken samen aan een optimale haargroei en sterker haar. Biotine zorgt er bijvoorbeeld voor dat het haar dikker en sterker wordt. Zodat haarbreuk en gespleten haarpunten minder voorkomen. Castor Olie zorgt voor bescherming en gezond haar en hoofdhuid. Als laatste zorgt de Niacimide ervoor dat hoofdhuidirritatie en roodheid voorkomen worden, zodat de haargroei vanuit de hoofdhuid niet verstoord wordt!

Ben je al bekend met de Redken Extreme Length producten en dit nieuwe haarmasker? Het Redken Extreme Length Triple Action haarmasker is vanaf mei verkrijgbaar en wij zijn erg benieuwd naar jullie reacties! Laat dus vooral weten wat je er van vond!

Have a good one,

Gerben

Reactie plaatsen

Blog

Beschadigd Haar


Gerben

Gerben

Online Marketeer || 30 jaar || Koken & Eten || Reizen || Lifestyle || Haar & Verzorgingsproducten

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.