thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Toffe festival looks voor deze zomer

0
Toffe festival looks voor deze zomer

Lekker weer, goede muziek en een cocktail in de hand…. Het festival seizoen gaat eindelijk weer van start! Tijd om eens extra uit te pakken met je outfit, haarstijl en/of make-up. In deze blog laat ik je verschillende looks zien, die jij kunt rocken op jouw favoriete festival.

Festivalkapsels

Ben je op zoek naar wat inspiratie voor leuke kapsels? Wij hebben wat festival proof kapsels voor je uitgeprobeerd. Op onze Instagram zijn verschillende tutorials te vinden, zodat jij deze kapsels ook zelf kunt creëren.

Festival make-up

Dit seizoen is het seizoen van kleur en dat mag natuurlijk ook niet ontbreken in je make-up. SUVA heeft een paar ontzettend leuke paletten waarmee jij jouw look helemaal festival proof kunt maken. Groen met roze, geel met oranje; alle kleuren kun je met elkaar combineren voor een toffe look. Ga bijvoorbeeld voor het Beauty SUVA Beauty Magic + Ecstasy Eyeshadow Palette en creëer een feestje op je ogen of kies het SUVA Beauty UV Taffies Hydra FX Palette waarmee je niet alleen overdag, maar ook onder blacklight straalt.

 

Festival accessoires

Er zijn een hele boel leuke accessoires waarmee jij jouw festival look kunt afstylen. Neem bijvoorbeeld een sjaaltje die je om je hoofd kunt knopen, een haarband of wat leuke haarsieraden voor in je vlecht. Ik heb een paar looks met leuke accessoires op een rij gezet waar je wat inspiratie uit kunt halen.

 

 Benieuwd welke festival essentials echt niet mogen ontbreken in jouw rugzak, handtas of toillettas? Bekijk dan onze festival pagina!

Welke look ga jij uitproberen?

Liefs,

Milou

Reactie plaatsen

Blog

Tips


Milou

Milou

Productmanager || 24 jaar || Beautyliefhebber || Tennis || Haar- en verzorgingsproducten

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.