thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Top 10 Vaderdagcadeaus

0
Top 10 Vaderdagcadeaus

Vaderdag komt er weer aan en wat is er nou leuker om jou vader, opa of man in het zonnetje te zetten! Een ontbijt op bed, een mooie tekening en natuurlijk een cadeau om die vader in jouw leven te laten weten dat je van hem houdt! Maar wat koop je voor vaderdagcadeau? Wij hebben een 10 top vaderdagcadeau ideeën voor je op een rijtje gezet!

Top 10 Vaderdagcadeaus bij Salontopper

We hebben allerlei soorten verzorgingsproducten voor mannen bij Salontopper. Voor Vaderdag hebben we de 10 leukste cadeau-ideeën op een rijtje gezet! Stel je een eigen setje samen? Dan is het natuurlijk mooi als dit in een luxe cadeauverpakking verpakt wordt! Dit kun je bij het afronden van je bestelling aanvinken en een mooie verpakking uitkiezen!

Proraso Giftset vaderdag

1. Proraso Shave Giftset

Proraso heeft verschillende giftsets voor scheren en de verzorging na het scheren. Met de mooie cadeauverpakking heb je direct een prachtig vaderdag cadeau! De sets zijn verkrijgbaar in verschillende geuren dus voor ieder wat wils!

2. American Crew Haarverzorging

Een stoer merk aan haarverzorging zijn de American Crew haarproducten. De producten zijn recht toe rechtaan en zonder poespas, maar geliefd bij velen. Dit komt doordat de shampoos en conditioners goed werken en een heerlijke geur hebben. Stel een leuke set met shampoo, conditioner en body wash samen voor vaderdag! Is je vader meer van het gemak? Dan is de 3-in-1 natuurlijk het perfecte vaderdagcadeau!

3. Shampoobars Shaving Bar of Beard & Body Bar

Sustainable is natuurlijk helemaal het onderwerp van vandaag de dag. Ook huidverzorging gaat daarom steeds duurzamer. Wat is er nou leuker dan dit door te geven met een duurzaam vaderdagcadeau. Voor vaderdag kun je dan denken aan de Shampoobars Shaving Bar of Beard & Body Bar. Geef er direct een mooi zeepplankje of bewaarblikje om het echt een cadeau te maken!

Seb Man Vaderdag

4. SEB MAN Stylingproducten

Is jouw vader altijd op zoek naar de beste stylingproducten? Of mag zijn haar echt niet verkeerd zitten?  Dan kun je een mooi setje samenstellen met Seb Man Stylingproducten.

5. OWAY Linea Razor + Scheerproducten

Een luxueus scheergevoel geef je cadeau met dit “gouden” scheermes van Oway. Doe je er nog de rijke Softening Shave Cream bij dan heb jij echt een prachtig vaderdagcadeau!

6. Een mooie Tondeuse

Gaat jouw vader gemillimeterd door het leven? Dan is een goede tondeuse natuurlijk van essentieel belang! En vaders kennende gaat die van hen al veel te lang mee. Doe dus een nieuwe cadeau voor vaderdag van bijvoorbeeld Wahl, Comair of Ga.Ma!

7. Verzorgende Baardolies

Heeft je vader een stoere baard die nogal prikt? Dan moet ie echt een verzorgende baardolie gaan proberen! Want een baard is mooi, maar met de juiste verzorging nog mooier. Verschillende merken hebben baardolies die leuk zijn om met vaderdag cadeau te doen!

8. Davines voor Mannen

Een prachtig en luxe merk is Davines! Dit merk staat voor 100% natuurlijk en vegan haar en huidverzorging. Voor mannen heeft het Italiaanse Davines de Pasta & Love serie in het leven geroepen. Deze serie bevat specifieke producten gericht op de styling en het scheren voor mannen. Met deze producten kun je een mooie Vaderdag set samenstellen voor je vader. Bijvoorbeeld met de styling clay, shaving gel en aftershave.

Better Be Bold Vaderdag

9. Better Be Bold

Voor de kale man is er nu ook een verzorgende hoofdhuidcrème. De kale hoofdhuid krijgt namelijk veel te verduren, dus een goede verzorging is essentieel. Met Better Be Bold verzorg je de hoofdhuid goed, het ideale cadeau voor de kale vader. Maak er meteen een setje met de bijpassende gezichtscrème.

10. Kérastase Genesis Homme

Dit jaar heeft Kérastase een lijn speciaal voor mannen geïntroduceerd; Kérastase Genesis Homme. Deze lijn is gericht op mannen met dunner wordend haar, dus als je jouw vader een handje wilt helpen, dan is dit het perfecte cadeau. In deze lijn vind je 2 shampoos en 2 stylingproducten die het haar voller laten lijken, volume geven en de oorzaak van haaruitval bestrijden. Met één shampoo en een stylingproduct heb je een leuke set om met vaderdag cadeau te doen!

Heb jij het perfecte vaderdagcadeau kunnen vinden? Of kom je er niet helemaal uit? Laat je vraag hieronder achter en wij helpen je een perfect cadeau voor je vader te vinden!

Have a good one,

Gerben

Reactie plaatsen

Blog

Tips


Gerben

Gerben

Online Marketeer || 30 jaar || Koken & Eten || Reizen || Lifestyle || Haar & Verzorgingsproducten

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.