thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

De beste zilvershampoos van 2022

0
De beste zilvershampoos van 2022

Zilvershampoo is een product waar veel mensen bij zweren. Mocht je blond/wit/grijs haar of highlights hebben, dan weet je dat dit product eigenlijk niet mag ontbreken in jouw badkamerkastje. Met zilvershampoo kun je jouw haar bijvoorbeeld een koele tint geven of ongewenste geel- en oranje tinten in je haar neutraliseren. Het vinden van een fijne zilvershampoo, die ook echt zijn werk doet, kan moeilijk zijn. Er zijn talloze verschillende soorten shampoos van verschillende merken, in verschillende prijscategorieën. Om je te helpen met het vinden van de fijnste zilvershampoo heb ik de beste shampoos van 2022 voor je op een rijtje gezet.

Matrix Total Results Color Obsessed So Silver Shampoo

Pas gekleurd haar ziet er altijd stralend, glanzend en goed verzorgd uit. Maar om dit zo te houden, ook na een aantal wasbeurten, heb je de juiste verzorging nodig. Met de Color Care verzorgingslijn van Matrix beschik je over milde reiniging om je haarkleur beter te behouden en er zo langer van kunt genieten!

Olaplex Blonde Enhancer Toning Shampoo No.4P

De Olaplex No.4P Blonde Enhancing Toning Shampoo is geformuleerd met Olaplex Bond Building Chemistry om de sterkte en vochtigheidsgraad van het haar te herstellen, dit resulteert in een ongelofelijke glans en beheersbaarheid. De Olaplex shampoo No.4P is ontworpen om ongewenste gele tinten te neutraliseren en is geschikt voor alle haartypen. Daarnaast zorgt de Olaplex zilvershampoo ervoor dat je haar beter handelbaar wordt.

Schwarzkopf Professional BC Color Freeze Silver Shampoo

De Schwarzkopf Professional BC Color Freeze Silver Shampoo is een veganistische zilvershampoo voor grijs en ontkleurd haar. Deze shampoo zorgt ervoor dat het haar mild gereinigd wordt en tegelijkertijd de koele kleurtoon wordt teruggebracht in wit, grijs en blond haar. De shampoo bevat pigmenten die de gele tonen in het haar neutraliseren om zo de kleurtoon van het haar te beïnvloeden. Hiernaast helpt deze zilvershampoo de optimale pH-balans 4,5 te krijgen en behouden voor gezond haar.

Fudge Clean Blonde Violet-Toning Shampoo

De Fudge Fudge Clean Blonde Violet-Toning Shampoo is een van de beste zilvershampoos op de markt en dit wordt beaamd door blondines wereldwijd. De Fudge Zilvershampoo shampoo bevat violette pigmenten die de gele, warme tonen in je haar neutraliseren. Daarnaast reinigt de shampoo je haar op milde wijze waardoor je haar weer gezond en schoon aanvoelt. Ook maakt de shampoo je haar sterker. Wil je ook van de koperkleurige tonen in je haar af en verlang je naar prachtige assige lokken? De Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo maakt je haar prachtig zilver na één wasbeurt.  

Fanola No-Yellow Shampoo

De No Yellow Shampoo is ideaal voor gebleekt, blond of grijs haar. De paarse pigmenten in de shampoo zorgen ervoor dat er geen ongewenste gele tinten in het haar komen. De Fanola No Yellow shampoo zorgt ervoor dat mooie kleuren zoals, ijs, as, grijs en blonde tonen langer behouden blijven.

Voor welke zilvershampoo ga jij?

Liefs, Milou!

Reactie plaatsen
toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.