thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Kérastase 500 ml voordeelbundels

1
Kérastase 500 ml voordeelbundels

Kérastase is één van de favoriete merken binnen Salontopper en zeker de shampoos zijn erg geliefd. Deze professionele shampoos zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en de nieuwste zijn de 500 ml! Deze Kerastase 500 ml shampoos hebben verschillende voordelen ten opzichte van de standaardverpakking!

Voordelen Kérastase 500 ml verpakking

De Kérastase 500 ml shampoos hebben natuurlijk een aantal voordelen over de 250 ml shampoos van Kérastase. Dit is zowel gemak voor jou als een kleinere impact op het milieu. De verschillende voordelen op een rijtje!

  • 95% gerecycled plastic
  • Minder plastic dan 2 retailverpakkingen
  • Gebruiksvriendelijk formaat
  • Handige doseerpomp
  • Minder vaak bestellen

Kérastase Shampoo 1000 ml 2x 500ml

Voor professioneel gebruik bestaan er 1000 ml varianten van de Kérastase Shampoo. Deze zijn helaas niet voor de consument verkrijgbaar, maar gelukkig zijn er nu de voordeelbundels van 2 Kérastase 500ml shampoos! Deze voordeelbundels heb je in 2x dezelfde shampoo of als voordeelbundel met 2 complementerende shampoos die samen in een wekelijkse routine passen.

Kérastase Voordeelbundels

De Kérastase 2x 500 ml shampoos zijn verkrijgbaar voor de meeste shampoos en dus ook jouw Kérastase favoriet. Koop bij Salontopper deze voordeelbundel met 2x 500 ml Kérastase Shampoo!

Combinatiebundels

Ben jij blij met deze Kérastase voordeelbundels en wat is jouw favoriete Kérastase shampoo?

Have a good one!

Gerben


reacties (1)

Beste,

Is het mogelijk een voordeelbundel te maken voor "Bain vital dermo calm" en "Bain divalent". Ik koop deze steeds per 2. Zou dus een mooie actie zijn.

Ik hoor het graag.

Door op 07-09-2022

Beste Man-Wai To,

Er zijn nu ook combinatiebundels met verschillende shampoos voor als je meerdere haarproblemen hebt! Waaronder jouw bundel de Bain Vital Dermo Calm en de Bain Divalent!

Bedankt voor je vraag,
Gerben

Door op 20-09-2022

Reactie plaatsen
toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.