thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Curly Girl Methode pakketten

0
Curly Girl Methode pakketten

De CG methode is een bekend begrip, grote kans dat je er ergens wel eens wat over gelezen of gezien hebt. De Curly Girl Methode is een verzorgingsmethode voor natuurlijk krullend haar. Het zorgt ervoor dat je jouw natuurlijke glans en krul terugkrijgt, doordat je bepaalde ingrediënten achterwege laat in producten. Hierover lees je meer in de blog: welke ingrediënten vermijden en waarom? Daarnaast kregen wij bij Salontopper vaak de vraag of er ook complete CG pakketten beschikbaar zijn. Goed nieuws: die hebben we! Bekijk hieronder de vier fijne  pakketten van Indola.

De CG Pakketten van Indola  

In onderstaande pakketten vind je een combi terug van producten met én zonder proteïne. Wanneer je een natte haar om je vinger wikkelt en deze breekt niet direct af, heeft je haar een normale elasticiteit. Dan zijn beide producten (zowel met proteïne als zonder proteïne) geschikt voor jouw haar.

CG Methode Starters pakket

Ben jij startende en weet je niet waar te beginnen? Dan is dit starterspakket perfect. Het pakket bevat een shampoo, conditioner en een treatment. Je kunt ervoor kiezen om deze te combineren met het stylingspakket om je routine completer te maken! Ben je helemaal nieuw met de CG methode? Lees dan eerst de blog: Curly Girl Methode: Hoe werkt het nu eigenlijk?

CG Starters pakket

CG Methode Blond Pakket

Ben jij blond? Dan is er zelfs een fijn CG pakket om jouw blonde lokken mooi te houden. Het pakket bevat een shampoo en conditioner voor blond haar + een color spray.

CG methode blond pakket

CG Methode Styling Pakket

Naast de fijne andere pakketten is een stylingspakket de perfecte aanvulling op je haarverzorgingsroutine. Hiermee zorg je ervoor dat jouw krullen definitie krijgen en daarnaast langer mooi in vorm blijven.

CG methode stylingspakket

CG Methode Care Pakket

Ten slotte is er ook nog een Indola care pakket met cg friendly producten. Kunnen jouw krullen wel iets meer verzorging gebruiken? Dan zijn wellicht de shampoo, conditioner, treatment en conditioner spray wel iets voor jou.

CG methode care pakket

Naast deze samengestelde pakketten hebben we natuurlijk ook veel losse CG producten in ons assortiment, zo stel je gemakkelijk zelf je pakket samen. Benieuwd naar de producten? Neem hiervoor een kijkje op onze curly girl methode pagina!

Liefs. 

Reactie plaatsen
toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.