thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Aveda Botanical Repair Vegan Haarverzorging

0
Aveda Botanical Repair Vegan Haarverzorging

Heb jij last van beschadigd haar? Dan is de lijn van Aveda Botanical RepairTM jouw lifesaver. De botanical repairTM lijn is een plantaardige, versterkende behandeling die is samengesteld voor alle haartypes en texturen. De op plant-gebaseerde herstellende formule maakt jouw haar sterker, glanzender, gezonder en levendiger. Vooral nu tijdens de overgang naar een nieuw seizoen kan je haar deze extra aandacht gebruiken. Het is niet voor niks dat de botanical repairTM lijn winnaar van de Marie-Claire Prix d'Excellence Awards 2021 en Elle International Beauty Awards 2021 is geworden! Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder.

Waar staat Aveda voor?

Horst Rechelbacher is de oprichter van Aveda. Een pionier op het gebied van holistische schoonheid en een voorvechter van verantwoordelijkheid nemen op gebied van het milieu. Dankzij zijn reis in India kreeg hij inspiratie door de eeuwenoude kunst van Ayurveda waardoor Aveda is ontstaan (vandaar ook de naam Ayurveda). Zijn doel was dan om in de beauty-branche botanische producten te leveren die goed zijn voor de aarde en haar bewoners. Al meer dan 5000 jaar bestaat Ayurveda, een Indiase genezingstraditie. Hierbij staat body, mind en soul in verbindingen met elkaar. Daarnaast maakt Aveda gebruik van biologische ingrediënten en ayurvedische kruiden. De producten zijn niet alleen goed voor je haar maar ook voor je mind, body en soul. Bij gebruik van de producten merk je al snel wat hiermee bedoeld wordt en geniet je van een pure wellness beleving dankzij de fijne natuurlijke geuren! Ontdek meer.

Wat doet de Aveda Botanical Repair lijn met je haar?

De fijne Botanical Repair producten herstellen het haar, voorkomen schade en zorgen voor bescherming.

Herstel: het zorgt ervoor dat het je cortex (bevindt zich binnen in het haar) binnendringt. Zo kan het van binnenuit het haar verstevigen en herstellen dankzij het plant-gebaseerde versterkende molecuul. De cortex zorgt namelijk voor kracht en elasticiteit in het haar. Belangrijk dus om dit eerst goed te herstellen nadat je haar beschadigd is.

Voorkom: door het haar te ontklitten voorkom je schade en het afbreken van het haar. Dankzij de voedende macrogroene blend met avocado, groene thee en sacha inchi-oliën verzacht het de haarschubben.

Bescherm: het plant-gebaseerd complex imiteert de buitenste f-laag van het haar. Dit zorgt ervoor dat het je haar beschermt, waardoor het gezond en sterk blijft.

Hoe weet je of jouw haar beschadigd is?

Er bestaan vier soorten haarschade:

Fysieke schade (bv. door borstelen, extensions of styling)

Hittebeschadiging (bv. door stijltang of krultang)

Chemische beschadiging (bv. door kleuren, ontkleuren of permanent)

Milieuschade (bv. door UV-schade, vochtigheid, water met veel kalk)

Herken jij één van bovenstaande schades? Dan is de kans groot dat jouw haar extra aandacht & herstel nodig heeft. Er is namelijk niks vervelender dan het hebben van beschadigd haar, je haar voelt vaak droog aan en oogt duf. Met de fijne Aveda Botanical Repair haarverzorgingsproducten is dit verleden tijd en straal jij na gebruik binnen no time met prachtig gezond, stralend & sterk haar!

Alles wat je moet weten over het nieuwe Botanical Repair Strengthening Overnight Serum

Een echte must-have voor het slapen gaan! Herstel je haar in de nacht en bouw nieuwe haarverbindingen op. Het resultaat? Je staat op met sterker en zichtbaar hersteld haar. Het vermindert in slechts één nacht met 84% het uitzicht van gespleten haarpunten! Daarnaast is het serum 99% van natuurlijke oorsprong, 100% vegan & cruelty free. Het creëert een onzichtbare sluier over het haar, waardoor het schade door wrijving voorkomt tijdens je slaap.


 
Uit welke producten bestaat de Aveda Bontanical Repair lijn?

De complete Aveda Botanical Repair lijn bestel je bij Salontopper. De volgende producten vallen onder deze lijn:

De AVEDA Botanical Repair Strenghtening Shampoo 200ml versterkt & herstelt beschadigd haar. De vegan shampoo verwijdert overtollig talg, productophopingen en overige vervuiling op een milde wijze uit het haar en van je hoofdhuid. Dankzij de plantaardige technologie die toegepast is herstelt het jouw haar van binnenuit.

De AVEDA Botanical Repair™ Strengthening Conditioner 200ml verzorgt en ontwart het haar waardoor het breuk helpt te voorkomen. Het versterkt en herstelt het haar dankzij de kracht van planten. Daarnaast gaat het pluishaar tegen en maakt het je haar heerlijk zacht, glad en glanzend.

De AVEDA Botanical Repair Strengthening Leave-In Treatment 100ml versterkt het haar onmiddellijk, herstelt en helpt te beschermen tegen beschadiging door hitte tot 230° C en UV-stralen (uitdrogende effecten van de zon).. Het zorgt ervoor dat het de verbindingen van binnenuit opbouwt, waardoor het pluishaar vermindert en het haar gemakkelijk ontwart.

De AVEDA Botanical Repair Strengthening Masque Rich 200ml transformeert het haar onmiddellijk en maakt het zichtbaar, gezonder, gladder en glanzender. Het masker bouwt verbindingen in het haar op waardoor beschadigd haar meteen herstelt. Het rich haarmasker is speciaal ontwikkeld voor alle haartypes van medium tot dik haar/krullen.

De AVEDA Botanical Repair Strengthening Masque Light 150ml zorgt voor een gewichtloze hydratatie in het haar. Het versterkt het haar en bouwt verbindingen op waardoor het haar hersteld wordt. Beschadigd haar wordt direct aangepakt, met als resultaat: gezonder, zachter en glanzend haar. De light mask is geschikt voor fijn tot middelfijn haar. Heb je dik krullend haar? Dan is de rich mask geschikt voor jou. 

Het AVEDA Botanical Repair Strengthening Overnight Serum 100ml is het paradepaardje van de Botanical lijn. Het transformeert het haar tijdens je nachtrust en bouwt nieuwe haarverbindingen op tot diep in de cortex. Word wakker met sterker en zichtbaar hersteld haar! Het lichtgewicht, hoofdkussen-proof serum creëert een onzichtbare sluier over het haar waardoor het schade en wrijving voorkomt.

Transformeer je haar en zie de resultaten

Heb jij vragen over de Aveda Botanical Repair lijn? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder.

Liefs. 

Reactie plaatsen
toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.