thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

BB Clips
Tips & tricks rechtstreeks van the House of Bumble

1
BB Clips<br>Tips & tricks rechtstreeks van the House of Bumble



Leer hoe je thuis fantastische looks creëert met de iconische producten van Bumble and bumble. De professionals van the House of Bumble delen hun tricks in korte video’s. Krachtige formules. Cruelty free. Vrij van parabenen, ftalaten, minerale olie en formaldehyde. Kortom DIY op zijn best.

TIP 1: Ontdek het geheim voor een perfecte blow-dry.
TIP 2: Op zoek naar meer gedefinieerde krullen?
TIP 3: De manier om beschadigd haar te stylen.
TIP 4: Hoe krijg je snel en makkelijk meer volume?
TIP 5: Ontdek hoe je beachy waves creëert – zelfs bij fijn haar.
TIP 6: Geen tijd om je haar te wassen na het sporten?

Het geheim voor een perfecte blow-dry?

Nog nooit een primer voor je haar gebruikt?
Ontdek hier waarom je er zeker mee moet beginnen.




Deze leave-in behandeling en pre-styler beschermt en verzorgt droog, stug of broos haar - en maakt stylen een makkie.
Een mix van zes vederlichte oliën helpt het haar te verzachten, te ontwarren, te beschermen tegen breuk en hitte en voorkomt pluizen - zonder het haar te verzwaren.

Altijd al gedroomd van mooi gedefinieerde krullen?

Deze stylingcrème en je vingers zijn de enige tools die je krullen nodig hebben.



Deze rijke crème helpt beweeglijke krullen te creëren zonder dat ze knisperig aanvoelen - en beschermt tegelijkertijd tegen de uitdrogende effecten van UV-stralen. De Hydrasculpt Blend™ en een mix van boters en oliën combineren hydraterende en styling-voordelen om het haar diep te hydrateren, glans te geven en pluis te verminderen.

Herstel en style beschadigd haar in 1-2-3

Heb geen schrik om beschadigd haar te stylen met een föhn, stijl- of krultang. De Bond-Building Styling Cream does the trick. Beschermt, herstelt en definieert je lokken voor een stralende, gezond ogende haarlook.


Dankzij ons Honey Bond-Building Complex bouwt deze superstyler nieuwe bindingen op om het haar te versterken en schade van de cortex tot de cuticula te herstellen. Beschermt tegen hitte (tot 230°C), versterkt het haar om breuk en gespleten punten te helpen voorkomen, zorgt voor een lichte fixatie en vermindert pluis en flyaways. (Geschikt voor gekleurd en chemisch behandeld haar.)

 

Turn up the volume

Breng je haar naar nieuwe hoogten. Probeer deze twee stappen om je haar te liften en voller te maken - voor extra volume elke dag of een gedurfde blow-out.



De Thickening Spray is een pre-styler die zorgt voor een langdurige lift en meer volume - voor je mooiste blow dry ooit. Voor een extra volumineuze look gebruik je deze spray in combinatie met de Thickening Dryspun Texture Spray. Deze doorschijnende droge finishing spray lift, creëert instant extra volume en zorgt voor een luchtige textuur. Spray in gelijkmatige bewegingen daar waar je meer volume wilt.

Beachy waves het hele jaar lang

Ontdek hoe je makkellijk golven creëert met de iconische Surf Spray – zelfs bij fijn haar. Voor een beachy look het hele jaar door.




Deze zeezoutspray geeft volume, textuur en fixatie voor matte, beachy waves. Het resultaat is een nonchalante look die zorgt voor vacation vibes.

Van sweaty naar ready

Ontdek deze post-workout hair hack en bespaar tijd en water! Haal alles uit je dag met haar dat er fris uitziet, ongeacht wat je doet.




De Prêt-À-Powder Post Workout Dry Shampoo Mist is een unieke droogshampoo die inwerkt op vochtig haar om zweet, olie en vuil onmiddellijk te absorberen en het haar te verfrissen. De sneldrogende nevel helpt geurtjes te elimineren en beschermt ook tegen UV-stralen.

Ontdek meer van Bumble and bumble.

Bumble and bumble opende in 1977 haar deuren in een kapsalon New York City en is ondertussen uitgegroeid tot een iconisch haarmerk dat bekend staat om haar innovatieve, rebelse creaties. Nadat Bumble and bumble in 1978 in de top 10 salons van New York volgens Vogue belandde, groeide het enorm en begon het merk eigen producten op de markt te brengen. Voor zowel haarverzorgingsproducten als stylingsproducten zit je bij Bumble and bumble goed. Mode zit in het DNA van het merk, net zoals de passie voor de kunst van het haar. Alle producten van Bumble and bumble zijn unisex, want “haar is haar”. En het beste van alles: alle Bumble and bumble producten zijn cruelty free en vrij van parabenen, ftalaten, minerale olie en formaldehyde!

ONTDEK ALLE COLLECTIES >

 


reacties (1)

Goedemorgen,

leuk die filmpjes, maar waarom altijd van lang vol haar? Ik zelf heb fijn, dun en slap haar met een heel klein beetje slag.
Ik gebruik Redken .
Ik zou wel eens en filmpje willen zien van mijn haar soort en wat je daar mee kunt doen om het voller en langer in model te houden.

Hartelijke groet,
Ilona

Door op 29-11-2022

Goedemorgen Ilona,

Bedankt voor je reactie.
Op onze Instagram laten we in Reels vaker video's zien van dun en slap haar.
Hopelijk kun je hier wat inspiratie op doen!

Liefs,
Team Salontopper

Door op 29-11-2022

Reactie plaatsen

Blog

Tips


Elserieke Dales

Elserieke Dales

29 jaar | Marketing Manager | Social Media | Trendwatcher | Muziekliefhebber |

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.