thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

De leukste giftsets voor de feestdagen 2022

0
De leukste giftsets voor de feestdagen 2022

De feestdagen staan voor de deur, een periode vol lichtjes, glitter, warmte en gezelligheid. Sparkling season is finally here! Bij Salontopper vind je de leukste giftsets voor onder de kerstboom. Of dit nu voor je zus, schoonbroer of je bestie is... wij helpen je graag verder! Wij weten maar al te goed dat het drukke weken zijn en ontnemen dan ook graag de lange tijd die je kwijt bent voor het zoeken van een geschikt kerstcadeau. Zo kun jij fijn bezig gaan met het samenstellen van het kerstdiner of het shoppen van je glitter outfit. Bekijk hieronder de leukste giftsets van 2022 voor mannen en vrouwen.

Cadeaus voor onder de boom

Hieronder vind je een kleine greep terug van onze giftsets. Er zijn nog veel meer toffe cadeaus, deze kun je bewonderen op onze speciale giftshop pagina. Daarnaast stel je ook gemakkelijk zelf een cadeau samen want bij Salontopper pakken we het met liefde in één van onze feestelijke giftboxen. Onze kerstelven zorgen ervoor dat het prachtig voor je verpakt wordt en op tijd onder de kerstboom komt te liggen. Bekijk hieronder enkele voorbeelden van giftsets.

Mario Badescu giftset

Voor de liefhebbers van skincare producten is deze set van Mario Badescu een geweldig geschenk om te ontvangen. De Mario Badescu Coconut Body Trio is een giftset met 3 heerlijke producten die met kokosnoot verrijkt zijn. Begin met de Coconut Body Scrub om de huid te reinigen, hydrateer met de Coconut Body Butter en voor extra verzorging gebruik je de Coconut Body Oil.

Mario Badescu Giftset

ghd giftset

Wil je iemand echt goed verwennen en ben je op zoek naar een luxueuze giftset? Dan knalt deze van ghd er toch wel uit! De Helios föhn en styler worden in een prachtige box geleverd die je gemakkelijk overal mee naartoe neemt.

ghd giftset

Wella Professionals giftset

Wanneer je last hebt van beschadigd haar zijn de producten van de Wella Professionals Fusion lijn een musthave. Het herstelt, beschermt en laat het haar opbloeien. Gegarandeerd zacht en gezond haar in de wintermaanden en verkrijgbaar voor een zacht prijsje!

Wella Professionals giftset

Aveda Giftset

Aveda is een vegan en cruelty free merk wat één is met de natuur. De Aveda Moisture Travel Trio giftset is leuk om cadeau te geven en staat prachtig onder de boom met deze chique verpakking. De set bevat producten in travelsize formaat, zodat je ze makkelijk mee kunt nemen in je tas of op reis. De producten zijn geschikt voor alle huidtypes.

Aveda Giftset

Dear Barber Giftset

Geef het luxueuze gevoel van een traditionele scheerbeurt cadeau aan hem met deze toffe giftset van Dear Barber. Naast deze scheerset is er ook een giftset voor baard- en haarverzorging.

Dear Barber giftset

Kérastase giftset 

Wil jij iemand blij maken met een luxe verzorgingsset voor het haar? Met deze Kérastase Nutritive Duo Holidays 2022 geef je twee heerlijk verzorgende oliën voor het haar cadeau! 1 full size Nutritive 8H Magic Night Serum 90ml en een mini Kérastase Elxir Ultime L’Huile Originale 50 ml. Verzorging voor de dag en nacht dus!

Kerastase giftset

Mocht je er nu nog niet helemaal uit zijn… we hebben gelukkig nog heel veel meer leuke gifts. Houd ook onze Instagram en nieuwsbrief in de gaten voor de leukste inspo voor de feestdagen van 2022!

Reactie plaatsen
toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.