thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Bespaar water met leave-in haarverzorging

0
Bespaar water met leave-in haarverzorging

Leave in & go out

Bespaar water en tijd met haarverzorging die je niet hoeft uit te spoelen

Wil jij je haar optimaal verzorgen én water en tijd besparen? Kies dan voor producten die je niet hoeft uit te spoelen. Doordat je de formules niet uitspoelt, kunnen ze extra lang inwerken om je haar diepgaand te voeden en te verzorgen. Aveda biedt tal van mogelijkheden, zodat jij het gepaste leave-in product voor jouw haar kan vinden, steeds 100% vegan en cruelty-free.

Maak je haar klaar voor de lente: leave in & go out!

De botanical repair™ formules herstellen en versterken het haar van binnenuit om beschadigd haar te transformeren. De collectie bevat 3 producten die je niet hoeft uit te spoelen, elk met een verschillende werking:

botanical repairTM strengthening leave-in treatment: Deze award-winning leave-in behandeling maakt je haar direct sterker, helpt haarbreuk te voorkomen en zorgt ervoor dat je jouw haar makkelijker ontwart. Het verzacht je haar en doet het glanzen. Ook biedt het bescherming tegen schade door hitte tot 230°C en tegen de uitdrogende effecten van de zon dankzij een UV-filter. Zo ben je helemaal klaar om de lentezon te trotseren!

botanical repairTM strengthening overnight serum: Dit serum geeft je diepgaand herstel en versterkt het haar van binnenuit terwijl je slaapt. Zo wordt je wakker met sterker, gezonder uitziend haar na slechts één nacht. Pro-tip: je kan het ook doorheen de dag aanbrengen om instant gespleten punten te herstellen – ready to go out met gezonder haar!

botanical repairTM bond-building styling crème: Deze multifunctionele stylingcrème is de ideale keuze wanneer je op zoek bent naar een leave-in treatment die de voordelen van een styling- en verzorgingsproduct combineert. De siliconenvrije formule zorgt voor flexibele fixatie en herstelt haarbeschadiging tijdens het stylen. Daarnaast  vermindert het tot 72 uur lang pluizig haar en beschermt het jouw haar zowel tegen thermische schade tot 230°C als tegen toekomstige breuk en schade door je haar te stylen.

Leave-in haarverzorging voor droog haar

De nutriplenish™ vitamin leave-in conditioner is de geschikte leave-in formule om droog haar te bestrijden dankzij krachtige superfoods die het haar intens voeden. Deze spray hydrateert het haar 72 uur lang, ontwart en beschermt tegen hittestyling tot maximaal 230°C. De formule bevat ook een natuurlijke UV-filter die het haar beschermt tegen schade door de zon. Deze bestseller kan je zowel op nat als droog haar gebruiken om je haar doorheen de week extra te hydrateren. Voor stralend, zichtbaar gezond haar.

Leave-in haarverzorging voor dun haar

Creëer dikker, voller uitziend haar met de invati advancedTM thickening foam. Deze formule zorgt voor volumineuzer haar van aanzet tot punt, de hele dag lang. Daarnaast gaat het pluizen tegen, doet het je haar glanzen en biedt het flexibele fixatie. De formule verzwaart het haar niet en verzorgt dunner wordend, breekbaar haar door het te versterken. 



Bespraar water en maak van elke dag een goede haardag

Een andere manier om je waterverbruik te verminderen is door je wasbeurt langer uit te stellen dankzij een droogshampoo. De shampowderTM dry shampoo van Aveda is een echte bestseller, omdat de formuleovertollige olie, onzuiverheden en zweet absorbeert én tegelijkertijd ook zorgt voor meer volume en textuur. Zo verfris je jouw haar tussen wasbeurten in en creëer je een frisse, volumineuze stijl. Deze lente is elke dageen goede haardag!

Ontdek meer over het merk

Reactie plaatsen

Blog

Vegan


Elserieke Dales

Elserieke Dales

29 jaar | Marketing Manager | Social Media | Trendwatcher | Muziekliefhebber |

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.