thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Hoe verzorg ik mijn blonde haar?

0
Hoe verzorg ik mijn blonde haar?

Blond haar heeft veel, maar ook vooral de juiste verzorging nodig. Want je wilt natuurlijk dat jouw blonde lokken zo lang mogelijk mooi blond blijven. Tijdens het blonderen van het haar, krijgt je haar veel te voorduren. Het is daarom ook belangrijk om je haar goed te verzorgen, daarnaast kun je er met de juiste stylingsproducten voor zorgen dat jou haar nóg langer mooi blond blijft.

In deze blog deel ik de belangrijkste tips voor het verzorgen van blond haar met je!

Tip 1: reinigen van het haar

Allereerst is het natuurlijk belangrijk om het haar goed te reinigen met een shampoo en het vervolgens te hydrateren met een conditioner. Er zijn vele soorten shampoos & conditioners op de markt speciaal voor blond haar. Deze producten zijn zo gemaakt dat de kleur zo lang mogelijk behouden blijft.

Tip 2: gebruik een zilvershampoo

Een product dat echt niet mag ontbreken in je haarwas-routine is een zilvershampoo. Met zilvershampoo kun je jouw haar bijvoorbeeld een koele tint geven of ongewenste geel- en oranje tinten in je haar neutraliseren.

Tip 3: een haarmasker

Blonderen kan je haar beschadigen en het is daarom ook erg belangrijk gebruik te maken van een haarmasker! Een haarmasker voedt en hydrateert het haar tot diep in de vezels en laat het haar weer gezond aanvoelen. Heb jij pas je haar geblondeerd? Laat het haarmasker dan een stuk langer intrekken.

Tip 4: de juiste verzorging voor blond haar

Gebruik na het wassen van je haar ook altijd een serum of een leave-in conditioner om je haar te helpen herstellen. Kies voor een verzorgingsproduct die speciaal is gericht op het verzorgen van blond haar. Deze producten zijn speciaal gericht op het verzorgen en bijhouden van de kleurtonen in het haar. Blond of gebleekt haar wordt namelijk snel beïnvloedt door onderliggende tonen.

Tip 5: gebruik een droogshampoo

Het is belangrijk je haar niet te veel te wassen. Wanneer je dit doet stimuleer je onder andere de talgproductie, waardoor je haar sneller vet wordt. Ook zorgt dit ervoor dat je kleur sneller vervaagt. Kan je haar eigenlijk wel een opfrisbeurt gebruiken, maar wil je het niet wassen? Gebruik dan een droogshampoo! Er zijn fijne droogshampoos op de markt, voor blond haar, die het haar verfrissen & geen witte waas achterlaten. Een aantal droogshampoos bevatten een violet pigment (wat je ook terugziet bij zilvershampoos), waarmee je een assige / grijzige tint kunt toevoegen aan het haar.

Heb je nog vragen? Laat het me gerust weten!

Reactie plaatsen

Blog

Blond Haar


Milou

Milou

Productmanager || 24 jaar || Bourgondisch genieten || Tennis || Haar- en verzorgingsproducten

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.