thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Droge krullen? Redken All Soft Mega Curls helpt

0
Droge krullen? Redken All Soft Mega Curls helpt

Met de lancering van All Soft Mega Curls heeft Redken weer een dedicated krullen lijn. Deze producten zijn gericht op wat krullen het meest nodig hebben, namelijk hydratatie. Krullen drogen snel uit en gaan dan pluizen. Het haar wordt dan moeilijk handelbaar en je krijgt het moeilijk in het gewenste model. 

Zeer Droge Krullen

Voor krullend haar is het van essentieel belang dat het goed gehydrateerd blijft. Dit zorgt er namelijk voor dat jouw zeer droge krullen weer hun optimale vorm krijgen en behouden. Daarnaast zorgt een goede hydratie er voor dat je haar niet gaat pluizen en goed onder controle te houden is. Een mooie krul met sterke definitie is dus op en top verzorgt en ziet er gezond glanzend uit.

Redken All Soft Mega Curls

Misschien ben je al bekend met de producten van Redken All Soft voor een goede hydratatie van je krullen, maar met deze nieuwe lijn zijn de producten speciaal toegespitst op de hydratatiebehoefte van krullen. De vernieuwde Redken All Soft Mega Curls bestaat uit drie producten die ieder bijdragen aan de verzorging en styling van jouw krullende haar.

All Soft Mega Curls Producten

Shampoo

Je begint een wasbeurt natuurlijk altijd met een shampoo en deze van Redken All Soft Mega Curls is volledig nieuw. Deze shampoo is niet alleen mild reinigend maar biedt ook direct een goede verzorging. Dit komt door het Nourish Complex en de hydraterende Aloë Vera. De All Soft Mega Curls Shampoo is bovendien CG proof!

Conditioner

Na het wassen van je haar is een conditioner natuurlijk altijd belangrijk! De extra hydratatie zorgt voor volle en gedefinieerde krullen. Je sluit hiermee bovendien de schubben zodat de hydratatie beter in je haar blijft. Doordat je het vocht zo opsluit in je haar heeft het tot wel 72 uur effect! En misschien wel het beste van alles is dat je haar makkelijker ontwart en pluisvrij is!

Hydramel

Wil jij je krullen beter in model brengen of op een niet-was-dag je krullen de hydratatie en veerkracht geven die het heeft als je jouw haar net gewassen hebt? De Hydramelt van Redken All Soft Mega Curls is hiervoor ontwikkeld! Deze leave-in treatment breng je namelijk aan tijdens het stylen van je krullen en kneed je als het ware in je krullen. Zo breng je meer hydratatie aan en dit zul je direct merken in de vorm van je krullen. Mooi gedefinieerde krullen met veerkracht!  

Redken All Soft Mega Curls Hydramelt

Redken All Soft Mega Curls Kopen

Wil jij je krullen optimaal verzorgen? Bij Salontopper kun je deze Redken All Soft Mega Curls kopen! Je hebt ze dan snel in huis en kunt direct genieten van je prachtige krullen! We horen graag wat je van deze producten vindt!

Have a good one,

Gerben

Reactie plaatsen
toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.